xpapias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Γεια χαρά. Εκλεισα ενα δωμάτιο σε ενα ξενοδοχείο στη Γλασκωβη. Η βαθμολογια του ξενοδοχείου ηταν 8+ στο booking. Εφτασα πριν απο λιγο και ενω στο συνολο το δωματιο δινει την αισθηση σχετικά καθαρου, με το που σηκωσα το καπακι της τουαλέτας ειδα ιχνη απο -πιθανα- ούρα. Το υπολοιπο μπανιο αρκετα καθαρό με διπλωμενες πετσετες, ποτηρακι σε αποστειρωμενη σακουλα κλπ. Φωναξα τον τυπο απο τη ρεσεψιόν (καλοβαλμενος πακιστανος)και μου είπε οτι θα το φροντισει. Γυρισε μετα απο 2 λεπτα με μια μισολερωμενη πετσετα (σαν να ειχε καθαρισει πχ τα τζαμια πριν) και ενα καθαριστικο. Εκλεισε την πορτα καθαρισε ( και μετα εφυγε. Θα ζητουσατε αλλαγη δωματιου;(το ξενοδοχειο πρέπει να ειναι κλεισμενο ολο). Πηρα κατι μαντηλακια (3-4) wet hankies (περιεχουν αιθυλικη αλκοολη) και 2 αλλα dettol και πηρα το καθισμα. Θα καθοσασταν μετα απ ολα αυτα; Τι θα κανατε; http://www.booking.com/hotel/gb/sandyford-lodge.en-gb.html?sid=c91d7e2af5fb926098794c9a8a1ade04&dcid=1&checkin_monthday=6&checkin_year_month=2015-6&checkout_monthday=7&checkout_year_month=2015-6&no_rooms=1&req_adults=2&req_children=0&activeTab=htReviews
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Που να ξαπλωσεις... Οχι δεν θα καθομουν, αλλα πιστευω εσυ το δες τι γινεται. Σ αλλα απλα δεν τα βλεπεις καν, ρωτα μια καθαριστρια να σου πει
insomnia888 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι το λιγότερο, έλεγξε το στρώμα μήπως είναι αποικία κοριων και σου ρουφηξουν το αίμα όλο και τα φέρεις και σπίτι σου. Οι κοριοί είναι το πλέον διαδεδομένο πρόβλημα στα ξενοδοχεία.
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ζήτησε να σου στείλουν καθαρίστρια να κάνει ένα γενικό στο δωμάτιο .
ApSiMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Θυμάμαι όταν είμουν μικρός και πηγαίναμε με τους δικούς μου διακοπές που πάντα στην τουαλέτα (λεκάνη) ρίχναμε οινόπνευμα και μετά σπίρτο να λαμπαδιάσει! (αν έχεις πρόσβαση σε τέτοια κάνε το...) 2
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ναι και να χτυπησει μετα η πυρανιχνευση να πανικοβληθουν ολοι. Φιλε κανε αυτο που κανουν ολες οι γυναικες: βαλε κωλοχαρτο στο καθισμα και μετα κατσε. Αμα εισαι τοσο Κατακουζήνας σαν μια θεια μου, παρε καθαριστικα και κανε μια γενικη. Να σε αλλαξουν δωματιο δεν εχει νοημα, ετσι κι αλλιως αυριο θα ερθει η καθαριστρια παλι. Αν θεωρεις πως γενικα δεν καθαριζουν, και σε αλλο δωματιο να πας παλι "βρωμικο" θα ειναι. Αρα χαλαρωσε λιγο και το πολυ πολυ να το συμπεριλαβεις στην κριτικη που θα κανεις μετα. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Γενοκως παντα αμφέβαλλα για την υγιεινή στα ξενοδοχεία. Σε φαση οσο καθαρο και καλο να ειναι, στανταράκι θα εχει το ιδιο πανακι σφουγγάρι γουατεβα για ολες τις τουαλέτες. Οποτε Ντετολ και καθάρισες. Pun intended. 1
kontrakultura Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πηρα κατι μαντηλακια (3-4) wet hankies (περιεχουν αιθυλικη αλκοολη) και 2 αλλα dettol και πηρα το καθισμα. Θα καθοσασταν μετα απ ολα αυτα; Τι θα κανατε; Άρχοντας. Εγώ θα έτρωγα κιόλας πάνω.
vasman15 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παντως εγω οταν ειναι να παω σε ξενοδοχειο που δεν γνωριζω παιρνω παντα μαζι μου πετσετες,σεντονια,και βεβαιως .....χλωρινη...και οινοπνευμα... Μου ετυχε αναλογη περιπτωση σε ξενοδοχειο στη τυνιδα ,βρωμικη λεκανη και βρωμικα σεντονια,ευτυχως ειχα τις προμηθειες μου,αλλιως δεν εβγαζα ακρη...παντως υπαρχουν και χειροτερα ,σαν την περιπτωση του γνωστου μου που αναγκαστηκε να κοιμηθει σε κρεβατι αστρωτο και χωρις σκεπασμα, στο διπλανο δωματιο απο εμενα ,παρεπιπτοντως πιο βρωμικο ξενοδοχειο απο το συγκεκριμενο δεν εχω ξαναδει...και ας ηταν 4αστερο...βρωμοκοπουσε υγρασια ...και οι γατες εκοβαν βολτες πανω στα τραπεζια στο εστιατοριο....ευτυχως δεν παθαμε τιποτα...
ApSiMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ναι και να χτυπησει μετα η πυρανιχνευση να πανικοβληθουν ολοι. Φιλε κανε αυτο που κανουν ολες οι γυναικες: βαλε κωλοχαρτο στο καθισμα και μετα κατσε. Αμα εισαι τοσο Κατακουζήνας σαν μια θεια μου, παρε καθαριστικα και κανε μια γενικη. Να σε αλλαξουν δωματιο δεν εχει νοημα, ετσι κι αλλιως αυριο θα ερθει η καθαριστρια παλι. Αν θεωρεις πως γενικα δεν καθαριζουν, και σε αλλο δωματιο να πας παλι "βρωμικο" θα ειναι. Αρα χαλαρωσε λιγο και το πολυ πολυ να το συμπεριλαβεις στην κριτικη που θα κανεις μετα. Προφανώς αν έχει πυρανίχευση στο μπάνιο δεν το κάνεις... Λίγο common sense δεν βλάπτει. @ TS: γενικά παίξε με τα καθαριστικά που έχεις και μην το σκέφτεσαι. Σκέψου ότι είσαι στην τουαλέτα του χώρου εργασίας σου.
michael92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Σε 20 λεπτά πρέπει να καθαρίσουν ένα ολόκληρο δωμάτιο, ελάχιστος χρόνος. Το αποτέλεσμα; Το δωμάτιο φαίνεται καθαρό αλλά δεν είναι.
king2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πάντα θα κουβαλάς μαζί σου και μια τέτοια για να καθαρίζει όπου δεις ότι υπάρχει προβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα