Finn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Είπαμε κι εμείς σαν θύματα του καταναλωτισμου και των international corporations να πάρουμε 8 ρημάδια καθίσματα. Προπληρωμη μετά κατάθεσης την οποία ο λογιστής τους δε μπορούσε να δει άμεσα αλλά έπρεπε η Τράπεζα να τους ενημερώσει τηλεφωνικώς ότι έγινε η κατάθεση.Τα είδανε και τα λεφτά, έστειλαν και τις καρέκλες, κάνανε καμία βδομάδα από Θεσσαλονίκη Χαλκιδική και μες τη χαρά περιμέναμε να δουμε τις καρέκλες. Παραθέτω τις φωτογραφιες για να δείτε τον επαγγελματισμο σε όλο του το μεγαλείο.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 αυτά που μας εστειλες στειλτα και σε αυτούς... αυτο ειναι ντροπή (αν και κατα πασα πιθανότητα θα ρίξουν την ευθύνη στη μεταφορική, φταίνε και αυτοί για την αθλια συσκευασία)... 1
michael92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τα είχαν 30 αιώνες στην αποθήκη. Εγώ προσωπικά πήρα για το μπαλκόνι σετ τραπέζι/ καρέκλες από Ελληνική βιοτεχνία, πάνφθηνο και με καλά υλικά. 1
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 τι 30 αιώνες απο κανα μαγαζί θα τις πήρανε στη μια εχουνε πιει και καφε 3
haris_216 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ξεκινώ με το ότι η εικόνα των προϊοντων είναι απαράδεκτη (όπως επίσης και το θέμα του να μην "βλέπουν" άμεσα τις πληρωμές). Κανονικά δεν θα έπρεπε να φύγουν καν από την αποθήκη. Για να είμαστε όμως και δίκαιοι θεωρώ ότι θα πρέπει να μιλήσουμε για "επαγγελματισμό" κλπ αφού τους κοινοποιήσεις το θέμα και δεις την αντίδρασή τους. Σφάλματα κάνουμε όλοι ("ουδείς...άσφαλτος" όπως έχει ειπωθεί και από γνωστό πρόσωπο με ποικίλες αντιδράσεις για το αν είναι σωστό ή όχι). Και προσωπικά θα κρίνω τον επαγγελματισμό τους και από την αντιμετώπιση που θα έχουν από δω και πέρα (δηλαδή αφού εντοπίσθηκε το πρόβλημα). Ακόμα και αν το θέμα είναι με την μεταφορική, εφόσον αυτή επιλέχθηκε από την εταιρία, για μένα (τον πελάτη) την ευθύνη την έχει η εταιρία. Γι' αυτό, αν μπορείς, κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη της υπόθεσης και κυρίως αν το δέχθηκαν αμέσως σαν λάθος ή το έκαναν "μπαλάκι" ο ένας στον άλλο είτε εντός εταιρίας είτε εκτός (κατάστημα vs μεταφορικής) 2
Finn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τους έχω κοινοποιήσει τις εικόνες και περιμένω την απάντηση τους. Παρολαυτα δε πιστεύω ότι τόση βρώμα συσσωρεύτηκε στις καρέκλες την τελευταία εβδομάδα που μεσολάβησε απ την αποθήκη στο φορτηγό της μεταφορικής κι από εκεί σ εμένα.
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 και μαλακια της μεταφορικης να ειναι, πρεπει το μαγαζι (που παιζει το ονομα του) να διορθωσει το λαθος, και μετα να ασχοληθει με την μεταφορικη. Ο ανθρωπος με το μαγαζι συνεννοηθηκε, οχι με την μεταφορικη
tehAllantin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ε ρε φιλε, πως κανεις ετσι; Είχε σκόνη στον δρόμο.. 1
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πάντως αν εκανες εμβασμα απο αλλη τραπεζα λογικό να μην το βλέπανε αμέσως. Σε κάθε περιπτωση, νομιζω θα στις αντικαταστησουν αμεσα ή θα σου δωσουν πισω τα λεφτα.
Finn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Απευθείας κατάθεση στην Τράπεζα που μας υπέδειξαν. Αν το έκανα μέσω web banking ξέρω ότι έχω 2-3 μέρες αναμονή
vasman15 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παρτες οπως ειναι και πηγαινε πετα τες ατο κεφαλι του υπευθυνου αν σου αρχισουν τα σουξου..μουξου...
Porg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δεν έπρεπε καν να παραλάβεις! Η μεταφορική αποσο ξέρω είναι ιδιώτης που παραλαμβάνει απτο κατάστημα και στα φέρνει απευθείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα