Aggelosmj Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ας πουμε πως αυτη η χρονια δεν ηταν και απο τις καλυτερες μου...Μ.Ο 15,3 και στο δευτερο τετραμηνο 15,2.Αλγεβρα,και στα δυο τετραμηνα σταθερο 9,και αυριο γραφω και φοβαμε πως δεν υπαρχει περιπτωση να γραψω πανω απο βαση που χρειαζομε.Μπορει καποιος νου μου εξηγησει αμα ο συμψιφισμος ισχυει με τα αλλα μαθηματα?Επισης ισχυει οτι πρεπει να εχεις απο 9,5 γενικο μεσο ορο και κατω για να μεινεις?Εχω ακουσει αρκετα τετοια και επισης πολλοι λενε πως θελεις αιτηση για να μεινεις και οτι ειναι αδυνατο αλλα ειναι το μονο μαθημα που κινδινευω να μεινω ΕDIT:Νταξει ολα καλα,εγραψα πανω απο 10,ακυρο το αγχος Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από Aggelosmj
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 11 νομίζω Καλό Σεπτέμβρη
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Νομίζω 12 πρέπει να γράψεις Και για να έχεις 9 σημαίνει οτι έγραφες 3-4 στα τεστ. Άρα θα μείνεις. Δεν σώζεσαι με τίπότα σε μια μέρα. Σκατά καλοκαίρι σε βλέπω να περνάς.
zmok Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 κοιτα φιλε. αν διαβαζεις και δεν βλεπεις να τα παιρνεις τοτε μπορεις να πεις του γονεις για καποιο ιδιαιτερο. ενας φοιτητης παιρνει το πολυ 8-10 ευρω το 2 ωρο. αλλα αμα διαβαζεις μια ωρα και μας λες οτι δεν περνας τοτε νομιζω ξερεις την απαντηση
Tempor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν γραφεις αυριο και δεν εχεις διαβασει δε το σωζεις. Δε προκειται για ευκολο μαθημα οπως εχεις καταλαβει
panos2171 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγώ έτσι ήμουν στη γεωμετρία. 9 και 10 είχα στα τετράμηνα αλλά δε θυμάμαι πόσο έπρεπε να γράψω για να περάσω και δε θυμάμαι πόσο είχα γράψει αλλά τελικά πέρασα. Αυτό με το διάβασμα που λέτε πάντως δεν ισχύει και τόσο στα θετικά μαθήματα, είναι να μπορείς και να τα καταλάβεις. Στη γεωμετρία ήμουν τόσο στόκος που ακόμα και με έτοιμα θέματα σε ένα τεστ (τα χε ξεχάσει ο καθηγητής φόρα παρτίδα στην έδρα και τα αντιγράψαμε) έγραψα κάτω από τη βάση. Εννοείται φυσικά πως έκανα και φροντιστήριο. Το ίδιο και στην άλγεβρα. Γ Λυκείου με ιδιαίτερα κάπου στο 9 είχα γράψει. Δεν το χω καθόλου με τα μαθηματικά.
genius_13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν μένεις σε ένα μάθημα , πρέπει να έχεις 3-4+ κάτω από τον Μ.Ο για να σε αφήσουν για Σεπτέμβρη. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ας πουμε πως αυτη η χρονια δεν ηταν και απο τις καλυτερες μου...Μ.Ο 15,3 και στο δευτερο τετραμηνο 15,2.Αλγεβρα,και στα δυο τετραμηνα σταθερο 9,και αυριο γραφω και φοβαμε πως δεν υπαρχει περιπτωση να γραψω πανω απο βαση που χρειαζομε.Μπορει καποιος νου μου εξηγησει αμα ο συμψιφισμος ισχυει με τα αλλα μαθηματα?Επισης ισχυει οτι πρεπει να εχεις απο 9,5 γενικο μεσο ορο και κατω για να μεινεις?Εχω ακουσει αρκετα τετοια και επισης πολλοι λενε πως θελεις αιτηση για να μεινεις και οτι ειναι αδυνατο αλλα ειναι το μονο μαθημα που κινδινευω να μεινω Μια χαρά χρονιά έχεις αν έβγαλες 15 και στα τετράμηνα, όχι άριστα αλλά καλά. Για την άλγεβρα τώρα, προσπάθησε να διαβάσεις όσο ποιο πολύ γίνεται. Εγώ είχα μάθημα στην Α' λυκείου που τα είχα πάει σκατά και έβγαζα λίγο κάτω από 9.5 νομίζω αλλά δεν έμεινα πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα