volos27 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ειναι δυνατων να καθόμαστε κ να συγκρίνουμε διαφορετικα πραγματα, αλλο το πορτοκαλί κ αλλο το αχλαδι, αλλο η τσιπούρα κ αλλο η τσιπούρα ιχθυοτροφείου,εντελώς αλλο ψαρι
McNerd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς αν ισχύει και για τον σολομό το ίδιο; Δηλ. ότι ο ελεύθερος λέει έχει τίγκα ωμέγα 3 λιπαρά και άλλα καλούδια, αλλά ο καλλιεργημένος είναι μίζερος θρεπτικά.
funbreaker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως πριν λίγο καιρό δοκίμασα τσιπούρα original και εντυπωσιάστηκα. Η διαφορά στην γεύση ήταν όντως τεράστια.
ziaba Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που φαίνεται στη φωτό είναι κάτι εντελώς αθώο. Πρόκειται για σκελετική παραμόρφωση (συγκεκριμένα λόρδωση στην αιματική πλευρά της σπονδυλικής στήλης). Προκαλείται κατά συντριπτικό ποσοστό από τα σχετικά μεγάλα ρεύματα νερού που επικρατούν στις δεξαμενές εκτροφής (και όχι από αυτό που περιγράφει ο φίλος παραπάνω -στρώμα ελαίου στην επιφάνεια- που οδηγεί σε μη σωστή πλήρωση με αέρα της νηκτικής κύστης και αυτή με τη σειρά της σε ΠΡΟ-αιματική λόρδωση. Αυτά τα ψάρια θεωρούνται Γ διαλογής που είτε δεν πουλιόυνται καθόλου ή πουλιούνται σε εξευτελιστική τιμή. Ελπίζω να μην την πλήρωσες για κανονική γιατί σε έκλεψαν. για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις σε μένα κάπως έτσι έχουν εξηγήσει οι ιχθυολογοι ότι ή ζημία γίνετε στις δεξαμενές κάτι που δύσκολα μπορεί να γίνει στην φύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα