BritGreek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η πελαγίσια έχει πιο έντονη μαύρη κάθετη γραμμή στην ουρά. (Ψαρεύω). Αυτές του ιχθυοτροφείου συχνά δεν έχουν καν μαύρη γραμμή πίσω. Η πελαγίσια δεν είναι απαραίτητα πιο κίτρινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγώ αυτό το ψάρι το αποφεύγω.. Δύσκολα θα βρείς πελαγίσια, οι ψαράδες είναι και κομπιναδοροι οι περισσότεροι δεν είναι κριτήριο ή τιμή της όπως ειπώθηκε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχουν οπτικα σημαδια... ουτε πιο κιτρικα ουτε πιο μαυρα ουτε τιποτα.. ο μονος τροπος ειναι στα σπλαχνα αν εχει πολυ λιπος τοτε και μονο τοτε εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι πελαγισια οταν την ψησεις δε το λιπος εκει περα γινεται κιτρινο... αυτες ειναι απο ιχθυοτροφειο οσο πιο κιτρινο γινει τοτε λιγοτερο φρεσκες ειναι ολα τα αλλα δεν ειναι καθοριστικοι παραγοντες.. δεν λενε τιποτα "επισης τα ψαρια να βλεπετε να εχουν καθαρο ματι.. οχι θολο.. το να γυαλιζει το κανουν οι ιδιοι βαζοντας λαδι και στα σπαραχνα τα βαζουν τοματοπελτε να φαινονται κοκκινα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και ασπιρινη τριμμενη πεφτει για το ματι το ζωντανο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Είναι η δουλειά μου (έρευνα, όχι οικονομικό όφελος δηλαδή). 2 λόγια στα γρήγορα γιατί βαριέμαι (τα έχω πει 1*106 φορές) - Δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις (εάν έχεις στερεοσκόπιο μπορώ να σου πω 1-2 πραγματάκια με σχετικά καλή επιτυχία) - Η εκτρεφόμενη έχει περισσότερο λίπος από την άγρια (κυρίως στην κοιλιακή χώρα φαίνεται αλλά είναι και διάσπαρτο σε όλους τους ιστούς). -Να προτιμάς ιχθυοκαλλιέργειας. Περνάνε ελέγχους, είναι σε σταθερό περιβάλλον και σίγουρα δεν έχει γίνει αλλοίωση της σάρκας από πάγωσε-ξεπάγωσε-δεν παγώνεις καθόλου που κάνει ή δεν κάνει ο ψαράς. -Αν ξέρεις από που ψαρεύεις εσύ ή εμπιστεύεσαι τον ψαρά (κυρίως για τη συντήρηση τους ή τη φρεσκότητά τους), τότε παίρνε και άγρια. Το λέω γιατί τώρα τρέχω ένα πείραμα με συγκέντρωση βαρέων μετάλλων στους ιστούς των θαλάσσιων ψαριών. Αυτά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Με τι ασχολείσαι δηλαδή ακριβώς? Επομένως καταλήγουμε πως τα ψάρια ιχθυοτροφείου είναι πιο υγιεινά από τα free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ελα για πες μας εσυ που ξερεις.... δε μιλαμε για τις φαλαινες που τρωνε οι ιαπωνες ε; Τις φαλαινες ιχθυοτροφείου πως τις ξεχωρίζουμε;;; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia888 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το καταλαβαίνεις απο το δέρμα της. Στις πελαγισιες το δέρμα κάνει κυματισμό καταλαβαίνεις ότι η τσιπούρα κολυμπούσε ελεύθερη στα πελάγη. Αν αντίθετα το δέρμα είναι λείο ήταν στριμωγμένη μαζί με χιλιάδες άλλες. Καλή όρεξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τις φαλαινες ιχθυοτροφείου πως τις ξεχωρίζουμε;;; Σφηνώνουν στη δεξαμενή. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σφηνώνουν στη δεξαμενή. Φοράνε βέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τις φαλαινες ιχθυοτροφείου πως τις ξεχωρίζουμε;;; Ακούν, στο όνομα Γουίλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σφηνώνουν στη δεξαμενή. Ακούν, στο όνομα Γουίλι. Φοράνε βέρα. Ωραία πάω να ελένξω στο ψυγείο να ελέγξω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ας πούμε ότι δεν ξέρω (να μην σου χαλάσω το επιχείρημα). Και ας πούμε (για τους ίδιους λόγους) ότι οι θάλασσες μας βρίθουν από υδράργυρο (σκέτα θερμόμετρα). Θεωρείς ότι για κάποιο λόγο που μου διαφεύγει η συγκέντρωση στην ανοιχτή θάλασσα (έστω και αν είναι τόσο περιορισμένη όπως πχ Αιγαίο) θα είναι μεγαλύτερη από τους κλειστούς κολπίσκους που κατοικοεδρεύουν οι διάφορες ιχθυοκαλλιέργειες; Προσπαθω να καταλαβω τι λες... οτι οι ιχθυοκαλλιεργειες εχουν περισσοτερο υδραργυρο σπ οτι οι θαλασσες? Μπερδευεσαι με τα δελφινια και τους ξιφιες της ανατολης. Το οτι συμβαινει στα ανοιχτα της Ιαπωνιας δε σημαινει κατι. Οι σολωμοι Νορβηγιας που ειναι επιφοβοι για υδραργυρο προερχονται απο τα ανοιχτα της Ιαπωνιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Προσπαθω να καταλαβω τι λες... οτι οι ιχθυοκαλλιεργειες εχουν περισσοτερο υδραργυρο σπ οτι οι θαλασσες?......... Καλύτερα εξήγησε εσύ τι λες. Ότι ενώ δεν είναι σε απομονωμένο περιβάλλον έχουν λιγότερο; Ενημερωτικά μια σημαντική παράμετρος "εισόδου" του υδραργύρου στην θάλασσα είναι μέσω των ποταμών. Και μάντεψε που εκβάλλουν συνήθως τα ποτάμια. Στις ακτές και άρα κοντά σε ιχθυοκαλλιέργειες. Και by the way "ιχθυοκαλλιεργειες" και "θαλασσες" δεν είναι κάτι συγκρίσιμο αφού οι "ιχθυοκαλλιεργειες" ΕΙΝΑΙ στην θάλασσα (μήλα και πορτοκάλια φάση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επομένως καταλήγουμε πως τα ψάρια ιχθυοτροφείου είναι πιο υγιεινά από τα free? βασικο ρολο παιζει ποιος θα σου την πουλησει.. ωστε να ειναι η φρεσκια ιχυοτροφειου.. ή φρεσκοαλιευμενη αλανιαρα λογο του λιπους η μια εχει περισσοτερη γευση.. δεν ειναι θεμα ποιο ειναι πιο υγιεινο.. αν ειναι και τα 2 φρεσκα ειναι το ιδιο πραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα