epitafios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αφηνω γεια στην ασχημη μεγαλουπολη, φευγω διακοπες. Τα σανδαλια birkenstock ειναι καλα? Η μυριζουν μετα απο λιγο καιρο? Τα θελω να ειναι και ανετα στο περπατημα. Απαντησεις απο γυναικες που τα χουν φορεσει θα εκτιμηθουν. Οι υπολοιποι bgalte xoli
momotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ανετα στο περπατημα. Πολλα ακομα σχεδια στο RUIHUA στην Ευρυπιδου (Αθηνα). Καλες τιμες. Aπο 5 ευρω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τα birkenstock αν και λιγο τσιμπημενα ειναι μαλλον απο τις καλυτερες επιλογες για αυτο που θες! παρε με κλειστα ματια! 1
g_alkis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και πως θα περάσει το καλοκαίρι χωρίς τα ενδιαφέροντα θρεντ σου;
MikeJ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πολύ αντιαισθητικά όμως ρε παιδί μου.... δεν τονίζουν καθόλου τα πατουσάκια όπως άλλα πέδιλα... τα αρχαιοελληνικά πχ ή άλλα απλά.... Ποδολάγνος Detected....χαχα 1
epitafios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 <p>Και πως θα περάσει το καλοκαίρι χωρίς τα ενδιαφέροντα θρεντ σου;</p> δεν χανομαστε μην ανησυχεισ <p>Πολύ αντιαισθητικά όμως ρε παιδί μου.... δεν τονίζουν καθόλου τα πατουσάκια όπως άλλα πέδιλα... τα αρχαιοελληνικά πχ ή άλλα απλά....</p> <p> </p> <p>Ποδολάγνος Detected....χαχα</p> Τι λες εχει ωραια σχεδιακια τωρα ειμαι απο κινητο για να σ στειλω αλλα δν εχεισ δικιο. Δεν θα παρω αυτα του γερμανου τουριστα με την καλτσα Με τα δηθεν αρχαιολληνικα ημουν περσι κ εφτυσα αιμα χαλια παπουτσι Στο μεταξυ εψαξα στο νετ για birkenstock smell και υπαρχουν λυσεις οποτε ψιλοεκλεισε
MikeJ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Στο μεταξυ εψαξα στο νετ για birkenstock smell και υπαρχουν λυσεις οποτε ψιλοεκλεισε Εντάξει και λίγο μυρωδιά δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Ειδικά αν είναι έτσι σαν κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας μπορώ να πω ότι μου αρέσει κιόλας. Πάντως επιμένω δεν βοηθάνε καθόλου εμάς που θέλουμε να παίρνουμε μάτι, γιατί το καλύπτει πολύ το πέλμα. Επίσης δεν φοριούνται παντού... είναι για συγκεκριμένα μέρη... πχ Αντίπαρο, Αστυπάλαια, Ιο, Φολέγανδρο... και συνδυάζεται με μαλλί τζίβα... 4
green gordon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Στις 8 Ιουνιου ανοιξες θεμα με τιτλο..μοναξια. Σημερα μας ανακοινωνεις οτι πας διακοπες. Well that escalated quickly... Btw αν φορας σανδαλι σαν αυτο που εχει στο spoiler ο φιλος πιο πανω,και μετα τις διακοπες παλι στο τοπικ μοναξια θα καταληξεις. 3
epitafios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Στο μεταξυ εψαξα στο νετ για birkenstock smell και υπαρχουν λυσεις οποτε ψιλοεκλεισε Εντάξει και λίγο μυρωδιά δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Ειδικά αν είναι έτσι σαν κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας μπορώ να πω ότι μου αρέσει κιόλας. Πάντως επιμένω δεν βοηθάνε καθόλου εμάς που θέλουμε να παίρνουμε μάτι, γιατί το καλύπτει πολύ το πέλμα. Επίσης δεν φοριούνται παντού... είναι για συγκεκριμένα μέρη... πχ Αντίπαρο, Αστυπάλαια, Ιο, Φολέγανδρο... και συνδυάζεται με μαλλί τζίβα... Παω στη ΛΕΣΒΩ, καλα ειναι?
epitafios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Φιλεναδα απο αυτα που ανεβασες μονο τα πρωτα λενε κατι, τα υπολοιπα ειναι χι, κατασταση μαριετα χρουσαλα. Εσυ εχεις παει λεσβο? 1
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Την κυρία που αναφέρεις δεν την γνωρίζω. Τα πρώτα πάντως λέγονται gladiator sandals και βγαίνουν σε διάφορες παραλλαγες. Αν ψάχνεις σε χιπικο στυλακι δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Φακιν χιπιζ που λέει και ο Cartman. 2
green gordon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αυτες οι λεξεις του στυλ gladiator αρεσουν σε οσες πανε Λεσβο.1.20 αποδοση να τα αγορασει.
epitafios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα.<br><br> Την κυρία που αναφέρεις δεν την γνωρίζω. Τα πρώτα πάντως λέγονται gladiator sandals και βγαίνουν σε διάφορες παραλλαγες. Αν ψάχνεις σε χιπικο στυλακι δεν μπορώ να σε βοηθήσω.<br><br> Φακιν χιπιζ που λέει και ο Cartman. Ρε φιλενάς, αν ημανε χιπισα δε θα με νοιαζε αν βρωμανε τα σανδαλια. Τα γκλαντιατορ καθολου πρακτικα imho. Birkenstok καρφωτο
parlapipas25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ο τροπος γραφης της μου θυμιζει λιγο koritsi_gia_pc. Χεχε.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα