Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή μια κουβέντα που είχα με μια παρέα σήμερα, ανοίγω αυτό το θέμα για να πει όποιος θέλει τη γνώμη του, αν πιστεύει δηλαδή ότι είναι απαραίτητο σε μια σχεση να υπάρχουν τουλάχιστον ένα ή περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα ή όχι.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να κουβαλάνε την ίδια βλακεία..

αυτό θα πει χημεία

το διάβασα στο φουμπου αλλα το βρήκα πολύ πετυχημενο

εγώ για παράδειγμα τον θέλω τον άλλο να έχει μια ελαφρότητα σε φάσεις.. όπως έχω κι εγώ. Τους σοβαρούς παντού και πάντα τους βαριέμαι

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται αλλιώς είναι βαρετά

το ενδιαφερων του πραγματος ειναι να αλληλεπιδρουν οι διαφορες σας

• Like 3
Δημοσ.

Όταν ο έρωτας περάσει και αρχίζετε να συνηθίζετε ο ένας τον άλλον, αυτό που κρατάει τη σχέση είναι η καλή επικοινωνία.

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιες φορές χρειάζονται άλλες απλά υπάρχει τέτοιο πάθος που και τίποτα κοινό να μην έχει ένα ζευγάρι δεν τρέχει κάτι.

Πριν 7-8 χρόνια που ημουν 17 έπαιζα lineage κάνα τρίμηνο με την κοπέλα μου και μου άρεσε πολύ. Γενικά το πάθος κρατάει ένα διάστημα αλλά αργότερα όλο και κάτι κοινό πρέπει να έχει ένα ζευγάρι για να κρατησει με τα χρόνια.

Δημοσ.

Με αφορμή μια κουβέντα που είχα με μια παρέα σήμερα, ανοίγω αυτό το θέμα για να πει όποιος θέλει τη γνώμη του, αν πιστεύει δηλαδή ότι είναι απαραίτητο σε μια σχεση να υπάρχουν τουλάχιστον ένα ή περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα ή όχι.

1-2 κοινά είναι ΟΚ. Αν είναι ΟΛΑ κοινά όμως τότε σκατά, θα χαθεί το ενδιαφέρον, θα βαρεθούν και οι 2 γρήγορα.

Τα διαφορετικά ενδιαφέροντα είναι που θα πυροδοτήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα εξελιχθεί η επικοινωνία του ζευγαριού.

Απαραίτητο [για μένα πάντα] σε μια σχέση είναι ο σεβασμός της ελευθερίας του άλλου και του προσωπικού του χώρου.

Τέλος, να είναι και οι 2 όσο γίνεται kinky/dirty minded και να παίρνουν φωτιά τα κρεβάτια χιχιχι. Αλλιώς βαρεμάραααα.

• Like 9
  • Moderators
Δημοσ.

1-2 κοινά είναι ΟΚ. Αν είναι ΟΛΑ κοινά όμως τότε σκατά, θα χαθεί το ενδιαφέρον, θα βαρεθούν και οι 2 γρήγορα.

Τα διαφορετικά ενδιαφέροντα είναι που θα πυροδοτήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα εξελιχθεί η επικοινωνία του ζευγαριού.

Απαραίτητο [για μένα πάντα] σε μια σχέση είναι ο σεβασμός της ελευθερίας του άλλου και του προσωπικού του χώρου.

Τέλος, να είναι και οι 2 όσο γίνεται kinky/dirty minded και να παίρνουν φωτιά τα κρεβάτια χιχιχι. Αλλιώς βαρεμάραααα.

και η σταβι θα προσθεση να μην κλανουν ο ενας μπροστα στον αλλον :P

• Like 6
Δημοσ.

Kinky is my middle name. Δεν σου φαινετε πάντως στις φώτο που έχεις ανεβάσει :P

Δημοσ.

Να αγαπιουνται σαν παιδιά και να γαμιουνται σαν σκυλιά! Αυτό πάει να πει έρωτας :)

Μικρός είσαι εσύ δεν ξέρεις.

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι.

MUAHAHAH

Λες ε? Ενδιαφέρον. Αν και το ποσό kinky είναι ο καθένας δύσκολα μετριέται. Κάποια πράγματα μπορεί να τα θεωρεί ο άλλος kinky αλλά για άλλον να είναι φυσιολογικά.

Δημοσ.

Να αγαπιουνται σαν παιδιά και να γαμιουνται σαν σκυλιά! Αυτό πάει να πει έρωτας :)

αυτο ακριβως . αν το πετυχεις αυτο εχεις την τελεια σχεση .

Δημοσ.

Μικρός είσαι εσύ δεν ξέρεις.

Ακριβώς, εγώ είμαι μικρός και έχω πολλά να μάθω, και έχω όλα τα νιάτα μπροστά μου, εσύ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...