Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις! Ρώτησα για να δω τι λένε οι πιο πολλοί, γιατί απλά είχαμε βγει παρέα 3 άτομα και ο ένας έλεγε ότι δεν τον ένοιαζε να έχει κοινά ενδιαφέροντα με την δικία του, ο άλλος ότι πρέπει και το ζητάει και εγώ (που δεν έχω νομίζω κανένα κοινό με την δικιά μου και είμαστε 6+ χρόνια μαζί) είπα πως πιστεύω ότι θα μου άρεσε το να είχα και κανένα κοινό χόμπυ πχ μαζί της και ότι μπορεί να ήταν ένα + για τη σχέση με το να κάνουμε κάτι μαζί (σκεπτόμενος πχ και έναν φίλο μου παλία που με την τότε κοπέλα του είχαν ξεκινήσει να γράφουν βιβλίο, ζωγράφιζαν, έπαιζαν τεννις και άλλα).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε γαμωτο, κι εγω θα ηθελα. Εμεις ειμαστε μαζι απο το 2007 και ακομα και τα κοινα που εχουμε, μας αρεσουν αλλιως. Π.χ. βλεπουμε ταινια κι εγω μετα θελω να τη συζηταω, να διαβαζω πληροφοριες, να βλεπω behind the scenes, κλπ. Ο αλλος ουτε κουβεντα, την ειδε και τελος. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι, μονο αυτο παιζει να εχουμε κοινο...κι εγω βλεπω κατι αλλους να κανουν δημιουργικα πραγματα μαζι και σκαω, αλλα τι να κανεις, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Επεξ/σία από idomeneas7
  • Like 1
Δημοσ.

Απο περιεργεια, ποιο ηταν το deal breaker στην καθε περιπτωση?

Περίπτωση 1 Δεν μιλάει, δεν λαλάει, πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες για να καταλάβεις τι θέλει .Next please!

Περίπτωση 2 Συμπεριφορά γυναικουλας με προοπτικές overly attached girlfriend .

Και στις δύο περιπτώσεις μετά τα 15 λεπτά γνωριμίας η συμπεριφορά μου πήρε στροφή 180 μοιρών .

Απορω ακόμα πως με ανέχονται οι φίλοι μου :-P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επίσης για μένα είναι κάτι πολυ σημαντικό να περπατάει πολύ, παααρα πολύ όμως. 

Και είναι τόσο σημαντικό που κάποιες εφήμερες σχέσεις που είχα φαίνεται πως βασίστηκαν πάνω σ'αυτό... φυσικά δεν ευδοκίμησαν γιατί κατα τ'αλλα ήταν σκατά, αλλα τουλάχιστον γι'αυτούς τους μήνες που κράτησε, έκανα αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ'ολα, ατελείωτες βόλτες στην πόλη με τα πόδια. Μιλάμε για δύο και τρεις ώρες, μπορεί και πέντε με κάποια διαλείμματα για παγωτό ή μπύρα σε παρκάκι. 

Είναι πολύ σημαντικό  να κάνεις στη σχέση πράγματα που σου αρέσουν, άρα να κάνεις πράγματα που σ'ενδιαφέρουν μαζί με τον άλλον  και αυτό το κατάλαβα όταν  με ρώτησαν "μα καλά πως κάθισες τόσο καιρό μ'ενα άτομο που κατα τ'αλλα ΔΕΝ" σκέφτηκα λίγο (γιατί αναρωτήθηκα κι εγώ) και απάντησα... "μ'άρεζαν τα πράγματα που κάναμε μαζί".

Δεν ταιριάζαμε καθόλου, αλλά τα πράγματα που κάναμε είχαν ενδιαφέρον. Φυσικά μετά οι τσακωμοί άρχισαν να κάνουν και τα πράγματα που καναμε σκατά, οπότε δεν είχε πλέον κανέναν νόημα. Όταν πηγαίνεις ένα ταξιδι στο εξωτερικό που για χρονια ονειρευόσουν και ο άλλος στο βγάζει ξινό, ε εκεί λες άντε και στο διάολο.

Επεξ/σία από stavi
Δημοσ.

@Σταβι ελπίζω να μην εννοείς 3ωρα περπατηματα κάθε μέρα γιατί ούτε εγώ θα μπορούσα μαζί σου.

Βρίσκω σημαντικά τα κοινά ενδιαφέροντα αλλά και να μην υπάρχουν ο άλλος με την αγάπη του για κάτι μπορεί να σε παρασύρει~ με την καλή έννοια~ να ασχοληθείς κι εσύ.

Εγώ ας πούμε τη λόξα με τις μηχανές την κόλλησα από κάποια σχέση μου που ήταν πολύ ψειρας και όλο κάτι μαστορευε, εγώ ένιωθα μειονεκτικά που δεν ήξερα περί μηχανολογίας και πήρα ένα βιβλίο και διάβασα 2 βασικά πράγματα.

Στο τέλος του έψαχνα εγώ ανταλλακτικά. :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

(ναι εννοώ ακριβώς αυτό, αλλά ευτυχώς υπάρχουν άντρες που τους αρέσει το περπάτημα).

Αυτό που λες εσύ είναι διαφορετικό, το πιο πιθανό είναι να κολλήσεις από τον αλλον τα ενδιαφεροντά του, αλλά φαντάζομαι ότι το πρόβλημα γίνεται πρόβλημα όταν δεν έχεις κανένα κοινό ενδιαφέρον, όχι όταν αρχίζουν να σου αρέσουν κι εσενα αυτά που αγάπα ο άλλος.

Δημοσ.

Ρε συ εκ των πραγμάτων όταν ο άλλος δουλεύει χειρωνακτική εργασία η καμία οικοδομή ξέρω γωνία,δεν γίνεται να περπατάει 5 ώρες την ημέρα. Είναι κι αυτό ένας παράγοντας.

Δημοσ.

Σταβ κοπέλα μου, έχω ακούσει/διαβάσει πολλά περίεργα κατά καιρούς από διάφορους/ες για τις απαιτήσεις στα γκομενικά,αλλά να θέλεις ο άλλος να είναι Μαραθωνοδρόμος στο βάδιν με ξεπερνά. :P

Εάν δεν τραβάει πάρτου ένα παπί/segway να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι. :lol:

Πλάκα, πλάκα εάν δεν κάμετε μαζί πράματα χέστο το πράγμα. Δεν είναι σχέση αυτό,συγκατοίκηση με βένεφιτς είναι.

Δημοσ.

Περίπτωση 1 Δεν μιλάει, δεν λαλάει, πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες για να καταλάβεις τι θέλει .Next please!

Και στις δύο περιπτώσεις μετά τα 15 λεπτά γνωριμίας η συμπεριφορά μου πήρε στροφή 180 μοιρών .

και τι της είπες για να διακόψεις;

πιστεύεις ότι μέσα σε 15΄ μπορείς να σχηματίσεις άποψη για τον απέναντί σου; 

• Like 1
Δημοσ.

1-2 κοινά είναι ΟΚ. Αν είναι ΟΛΑ κοινά όμως τότε σκατά, θα χαθεί το ενδιαφέρον, θα βαρεθούν και οι 2 γρήγορα.

Τα διαφορετικά ενδιαφέροντα είναι που θα πυροδοτήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα εξελιχθεί η επικοινωνία του ζευγαριού.

Απαραίτητο [για μένα πάντα] σε μια σχέση είναι ο σεβασμός της ελευθερίας του άλλου και του προσωπικού του χώρου.

Τέλος, να είναι και οι 2 όσο γίνεται kinky/dirty minded και να παίρνουν φωτιά τα κρεβάτια χιχιχι. Αλλιώς βαρεμάραααα.

Τρελο like σε λεω !!!

• Like 1
Δημοσ.

Ανετα! Ευκολακι! Σε 15' με τις κατάλληλες ερωτήσεις πάνω στην συζήτηση μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον άλλον.
Δημοσ.

Ανετα! Ευκολακι! Σε 15' με τις κατάλληλες ερωτήσεις πάνω στην συζήτηση μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον άλλον.

*Όχι πάντα σωστά. Κάθε άνθρωπας έχει διαφορετικές φάσεις και όχι όλες καλές.

Επίσης αυτό το "κατάλληλες" με έχει πολύ προβληματίσει.

Ανέφερε εάν μπορείς καμία.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, δεν λέμε ότι θα έχει 100% επιτυχία, ρίσκο είναι. So far, με τις δικές μου εμπειρίες έχω πέσει μέσα ευτυχώς στο πώς έχω ψυχολογησει κάποια άτομα απ'την αρχή.

Και αν ο άλλος/η δεν είναι καλά εκείνη την ημέρα θα το καταλάβεις λογικά και δεν θα κρίνεις.

Μερικές ερωτήσεις/φράσεις που μ'αρέσουν σε πρώτη γνωριμία (είτε για φιλικό είτε για ερωτικο επιπεδο):

~Πολύ εκνευριστικός ο Ταραντινο... (κόβεις αντιδράσεις μετά)

~Έχεις 50€. Αγοράζεις αξεσουάρ για το smartphone σου ή εισιτήριο για συναυλία των Tool; (ερώτηση κλειδι)

~Πόσο γουστάρεις την παρεμβατικότητα του κράτους σε όλους τους τομείς;

~Φράσεις από anime και video games και κόβεις αντιδράσεις πάλι π.χ. αν κοιτάει περίεργα τότε neeext.

~κλπ κλπ κλπ ;)

• Like 1
Δημοσ.

Όπως απάντησε και η nenya είναι πολύ εύκολο να σχηματίσεις άποψη για κάποιον μέσα σε 15 λεπτά. Υπάρχουν φορές που τον άλλο τον καταλαβαίνω σε λιγότερο από ένα τέταρτο ή ακόμα και σε 2-3 λεπτά.

Θέλει αρκετή εξάσκηση για να μπορέσεις να κατανοήσεις κάποιον. Ένα πολύ σημαντικό hint είναι η γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιεί ο συνομιλητής σου. Όσο και να θες να κρυφτείς από τα λόγια που θα πεις, το σώμα θα τα καταφέρει να ξεσκεπάσει τα ψέματα σου ;)

Στην πρώτη περίπτωση για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν αρκετά ψύχραιμος για να της πω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Επειδή δεν υπήρχε καθόλου επικοινωνία (ήταν σαν να κάνω μονόλογο), της είπα αρκετά θυμωμένα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε.

Την δεύτερη περίπτωση, της είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν είμαι αυτό που ψάχνει. Δεν με χάλασε όμως όπως η προηγούμενη, γιατί η βραδιά κύλησε ωραία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...