Προς το περιεχόμενο

Sense8


Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sense8

 

MV5BMTY2MjI4MjkxN15BMl5BanBnXkFtZTgwNjU5

 

 

SWu4DV1.pnggymHfag.png

 

A group of people around the world are suddenly linked mentally, and must find a way to survive being hunted by those who see them as a threat to the world's order.

 

 

Αν και από τα πρώτα 2-3 επεισόδια δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, ξαφνικά αλλάζει ρώτα και μπαίνοντας στο κλίμα ανεβαίνει πάρα πολύ και αποκτά πολύ ενδιαφέρων!

Πολύ όμορφες σκηνές δράσης και σεναρίου, καθώς επιρροές από το "Matrix" είναι αρκετά εμφανείς στη σειρά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντάξει, έχει καλό σενάριο όμως

η ιδέα κ μονο μονο με εψισε από το trailer το μονο που με χάλασε είναι αυτή ή υπέρ προβολή των λεσβιογκει λες και δεν υπάρχει κανένας άλλος κ για να καταλάβεις τι βλέπεις πρέπει να φτάσεις στο 6-7 επεισόδιο
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Δεν είναι κακή σειρά. Έχει κάποια βαριά θέματα LGBT (κάτι που από ό,τι καταλαβαίνω ήταν γνωστό στο promotion της σειράς, αλλά όχι σε μένα που είδα φως και μπήκα) και μερικές εικόνες που λίγο τραβούν το σχοινί με το τι δείχνεις σε τηλεοπτική σειρά (φάση "once you have seen it, you cannot unsee it"), χωρίς να προσφέρουν κάτι σημαντικό στην υπόθεση. 

 

Ως επιμέρους ιστορίες των χαρακτήρων οι περισσότερες είχαν ενδιαφέρον και το χιούμορ της σειράς ήταν ok προς αρκετά καλό. Μια μόνο ιστορία χαρακτήρα ήταν σχετικά βαρετή γιατί ο κεντρικός χαρακτήρας έδειχνε μια συμπεριφορά την οποία τη θεωρώ άθλια.

Αναφέρομαι στην ιστορία της Kala.

 

 

Το κεντρικό story δεν το ανέπτυξαν πολύ, και όταν πήγαιναν να το σπρώξουν λίγο, εκεί η σειρά ήταν συνήθως στα χειρότερά της για μένα. Και αυτό μέτρησε αρνητικά στα 1-2 τελευταία επεισόδια, που παραμέρισαν τις προσωπικές ιστορίες και τις έξυπνες αλληλεπιδράσεις των sens8s και πήγαν να χτίσουν το suspense χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο. 

 

Θα ήθελα μια δεύτερη season, αλλά όχι να πέσει στο ίδιο σφάλμα με αυτό του Orphan Black στη δική του δεύτερη, με μπλεγμένες συνομωσίες και κλισέ ανατροπές. Ίσως πάλι να έχουμε περάσει το fun part που γνωρίζονται μεταξύ τους και συνηθίζουν στην ιδέα του sens8 και να μην υπάρχουν πολλά να πουν παρακάτω  :/

 

Η σειρά δεν προτείνεται σε ανήλικους. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Περίμενα πολύ περισσότερα με βάση όλο το hype, τους σκηνοθέτες και τα χρόνια που το γυρνούσαν. Οι gay / λεσβο / trans εμφανίζονται σαν λιγο υπερβολικά μεγάλο demographic, τόσο που δίνεται η εντύπωση ότι η σειρά είναι γυρισμένη για αυτούς, ενώ δεν είναι. Οι πολυπληθείς και υπερβολικές ερωτικές σκηνές (είτε straight είτε gay) δεν φαίνεται να προσθέτουν κάτι στο story.

 

Το main story τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο 8/12 που είμαι εγώ είναι ακόμα στο επίπεδο του trailer (νεκρό) ενώ τα side stories, αν και πολλά, δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

 

Η σειρά είναι καλογυρισμένη πάντως και το σενάριο είναι καλογραμμένο. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια φυσικά. Αν η σειρά δεν είχε όλο το hype θα έλεγα ότι είναι μια άνω του μετρίου σειρά. Αν βάλουμε και το hype μέσα απογοητεύει. 

 

Τέλος η σειρά κακώς χαρακτηρίζεται ως sci-fi. Είναι κάτι σαν spiritualistic-gay-fi

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Μολις τελειωσα τον πρωτο κυκλο . προφανως η σειρα δεν ειναι για ολους καθως και καποιοι δεν εχουν διαβασει περι τινος προκειται και σε τι κατηγορια κατατασεται . αν δειτε στο Imdb λεει drama/mystery/sci-fi .Τωρα γιατι καποιοι την θεωρουν βαρετη ιδεα δεν εχω αν περιμεναν να δουν εκρηξεις κτλπ σε λαθος σειρα ειστε. Αρκετα εως πολυ καλος ο πρωτος κυκλος για μενα . Πολυ καλη σκηνοθεσια με ωραιο πρωτοτυπο σεναριο . Ξαναλεω οποιος θελει δραση  η απεχθανεται να βλεπει σεξουαλικες gay σκηνες δεν ειναι γιαυτον . Σε οποιον αρεσε το cloud atlas θα του αρεσει και αυτο πιστευω . Και φυσικα ειναι μονο για ενηλικους οπως αναφερθηκε 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβάζω. Αν και η τελευταία τους ταινία απογοήτευσε οι Γουακόφσκι έχουν παρουσιάσει τεράστιες δημιουργίες οπότε πάντα θα έχουν την προσοχή μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...