Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]


Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα παει πολυ καλα και σε πωλησεις το παιχνιδι( οπως ανακοινωσε η σονυ το horizon zero dawn εχει πουλησει μεχρι στιγμης 2.6 εκατομμυρια αντιτυπα παγκοσμιος)Μακαρι να ανεβει και αλλο το συνολικο ποσο.

Και ανακοίνωσαν οτι εργάζονται σε expansion. :)

Can't wait να το πάρω κι εγώ!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη η σκηνη ειναι Ingame gameplay (δηλαδη κοιταζες εσυ και εκανες την αποφυγη) ? ή ingame micro-cutscene ?

Στο gif που ανέβασε ο spartan117 αναφέρεσαι;

Ingame gameplay είναι. :P

 

 

giphy.gif

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνεται αρκετά promising το παιχνίδι, ωραίο gameplay και ωραία ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα τις πρώτες ώρες, δε σου λέει είμαι ο τυχάρπαστος τύπος από το ac που ξαφνικά είμαι μάστερ στο παρκούρ γιατί έτσι, σου δίνει λόγο και κίνητρα

 

Συνεχίζω και βλέπω

 

Τα γραφικά νομίζω ότι είναι παραπάνω από καλά για το ps4, δε θα περίμενα να τα δω σε αυτή τη κονσόλα, το framerate λίγο με πληγώνει αλλά θα το υποστώ τι να κάνω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη η σκηνη ειναι Ingame gameplay (δηλαδη κοιταζες εσυ και εκανες την αποφυγη) ? ή ingame micro-cutscene

 

Gameplay είναι μπορείς να δεις και το hud (που δένεις με το rope την μηχανή)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελιωσα και εγω το horizon εχθες. Πολυ δυνατος τιτλος, οτι περιμεναμε δηλαδή, μου είχε κανει τεραστια εντύπωση απο τοτε που το ειχα δει για πρωτη φορα!

 

Πολυ καλη η ιστορια του παιχνιδιου και εξυπνο το μιξ σε ρομποτ/φυση και γενικα παλιο τροπο ζωης. Ωραια side quests που δεν κουραζουν, αφου μεχρι και εγω που δεν τα μπορω καθολου τα έκανα σχεδον ολα. Ωραιο gameplay γενικα, και χρειάζεται αρκετη σκεψη για το πως θα χρησιμοποιησεις τα διαφορετικά τοξα/βελη αναλογα με τον εχθρο. Επισης πολυ ομορφος ο χειρισμος στο τοξο σαν οπλο. Τεραστιο μαπ, πολλα πραγματα να δεις και να κανεις, ειδικα με το photo mode μπιρεις να φας ωρες! Ενταξει για τα γραφικά τι να πω? Στεναχωριεμαι που δεν εχω το ps pro!. Αν ειναι ετσι στο απλο, φαντάζομαι τι γίνεται στο προ.

 

Τα αρνητικά τωρα. Αναφερθηκαν τα περισσότερα λεω και εγω τι δεν μου αρεσε. Πρωτον, αρκετά ευκολο level up, σε κάποια φαση το main quest ηθελε 12 lvl και μονο απο το γυρω γυρω στο μαπ και side ειχα φτασει 20! :P. Επισης το αρμορ δεν εχει κανενα νοημα, μολις το καταλαβα εβαλα την πιο ομορφη οπτικα. Επίσης υπηρχε λιγο drop στα fps, κυριως οταν ειχες το spear, στο τοξο δεν μου ετυχε ποτε. Η μαχη εναντιων enemy human κατα την γνωμη μου πολυ κακο με το spear, δεν μου αρεσε καθολου σαν οπλο γενικα εκτος απο την stealth use. Και τελευταίο και πιστευω οτι αυτο με πειραξε πολύ ηταν η μουσικη στο παιχνιδι, εντελως αδιαφορη, ειχα συνηθισει απο souls/bb που ανατριχιαζα πραγματικα..

 

Αυτά απο εμενα, κατα τα αλλα ενας πολυ δυνατος τιτλος! Πολλα μπραβο στην εταιρία, έθεσε τον πηχη πολυ ψηλα! Θα ανεβασω πιο μετα σκρινσοτς, με τις καλυτερες που τραβηξα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ απλά κρατάω πατημένο το share και τραβάει screenshot αμέσως, το αλλάζεις απ' όσο ξέρω ώστε με ένα απλό πάτημα του share να τραβήξει screenshot.

 

@SPANK

Λογικά αναφέρεσαι σε αυτό.

“This is only the beginning of Aloy’s story and our exploration of the world of Horizon Zero Dawn, with the team already hard at work on an expansion to the story.”

 

https://www.guerrilla-games.com/read/horizon-zero-dawn-global-sales-exceed-2-6-million

 

Ότι και να είναι (dlc/sequel) θα το πάρουμε. :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο το GIFAKι spartan. Γενικά εκτιμώ πολύ όταν τα παιχνίδια έχουν και ένα random/surprising factor να επιδείξουν πέρα από τους καθορισμένους αλγόριθμους που ακολουθούν. Τέτοια σκηνικά με random outcome έχω συναντήσει στα Far Cry 3, Halo 3/ODST,Reach, Skyrim και στο Red Dead Redemption. Μου φαίνεται περίεργο τώρα που το σκέφτομαι που σε δημοφιλείς τίτλους όπως Batman: Arkham Knight, Witcher 3, Dragon Age Inquisition δεν έχω δει κάτι τέτοιο, που λογικά λόγω της open world τοποθέτησης είναι ευκολότερο να συμβούν.

 

Φαντάζομαι αν εκείνη την στιγμή ο player κάπνιζε, έπινε τον καφέ του κτλ. θα πέταγε καντήλια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...