Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικα δε με πειραζουν τα ταττοο ουτε τα θεωρω αλητικα αλλα αναλογα τι ειναι και που ειναι.  Στις κοπελες δε μ'αρεσει καθολου εκτος αν ειναι κατι πολυ μικρο και γλυκουλι, αλλα και παλι τις προτιμω χωρις.  Τα τατουαζ δε πανε σε ολους και οι περισσοτεροι που εχουν φενονται γελοιοι κατα τη γνωμη μου, τα βλεπω σαν απεγνωσμενη προσπαθεια να κανεις stand out αλλα if everyone is different, noone is.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ το πιστεύω

Γενικά πάντως, αφού δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο κόσμος πως το να κάνεις τατουάζ σε εμφανές σημείο μάλιστα~μόνο και μόνο για μόστρα~ , είναι fail Και απελπισμένο,εγώ δεν θα γίνω κακιά να τους πω ότι δεν μου αρέσει κλπ.

μα αυτο δεν σε κανει κακια αλλα κομπλεξικη :)

Δημοσ.

μα αυτο δεν σε κανει κακια αλλα κομπλεξικη :)

Επειδή συνήθως ο κόσμος όταν ακούει κάτι που δεν του αρέσει ακόμα κι αν του το πεις όμορφα, αρχίζει τα είσαι κομπλεξικός κακός κοίτα την πάρτη σου κλπ

Γι αυτό κρατάω τη γνώμη μου για τον εαυτό μου.

Εμένα μου αρέσει πάντως που υπάρχουν άτομα που με ξέρουν χρόνια και σοκάρονται όταν βλέπουν το τατού γιατί δεν κυκλοφορώ ημίγυμνη για να τα δείχνω.

Δημοσ.

Επειδή συνήθως ο κόσμος όταν ακούει κάτι που δεν του αρέσει ακόμα κι αν του το πεις όμορφα, αρχίζει τα είσαι κομπλεξικός κακός κοίτα την πάρτη σου κλπ

Γι αυτό κρατάω τη γνώμη μου για τον εαυτό μου.

Εμένα μου αρέσει πάντως που υπάρχουν άτομα που με ξέρουν χρόνια και σοκάρονται όταν βλέπουν το τατού γιατί δεν κυκλοφορώ ημίγυμνη για να τα δείχνω.

Kαλα κανεις και κρατας τη γνωμη σου γαι τον εαυτο σου γιατι πιθανον δεν σου ζητησε κανεις τη γνωμη σου αν ειδες το ταττου του αλλου η της αλλης και δεν σου αρεσε.

Γενικα οσοι δεν εχουν ταττου, νομιζουν οτι αυτοι που εχουν νοιαζονται για τη γνωμη των αλλων. Βασικα, στα παπαρια μας και αν δεν σας αρεσει.

Και γενικα αυτο το θρεντ ειναι αλλη μια ενδειξη συμπλεγματικης ελληνικης κοινωνιας-χωριου, οπου προσπαθουν διαφοροι να καλουπωσουν ο,τι διαφερει απο τους ιδιους προκειμενου να το γελοιοποιησουν, βασει αυτου που οι ιδιοι θεωρουν "ευπρεπεια", "καλαισθησια" και λοιπες μαλακιες

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

να ξεκαθαρισουμε αρχικα οτι το να κρινεις το αν σου αρεσει ενα σχεδιο ή οχι ειναι αποδεκτο και λογικο. Το να κρινεις γιατι εκανε καποιος ενα τατουαζ,το που το εκανε κτλ αυτο ειναι το λαθος.

τα μονο σημεια στο σωμα που δεν φαινεται το τατουαζ ειναι σε καποια συγκεκριμενα μερη στον κωλο, και πανω στο βυζι πολυ μικρο. Ολα τα αλλα φαινονται εκτος αν δεν πας ποτε για μπανιο.

Οποτε αν δεν εχεις σε αυτα τα σημεια τοτε αυτοματα εχεις μπει στην κατηγορια που "κραζεις" και τα ατομα που εκπλησσονται ειναι ατομα που απλα ξερεις και δεν βλεπεις ποτε σε παραλια. Εκτος αν εχεις στην κοιλια και κυκλοφορεις με ολοσωμο 

• Like 3
Δημοσ.

να ξεκαθαρισουμε αρχικα οτι το να κρινεις το αν σου αρεσει ενα σχεδιο ή οχι ειναι αποδεκτο και λογικο. Το να κρινεις γιατι εκανε καποιος ενα τατουαζ,το που το εκανε κτλ αυτο ειναι το λαθος.

τα μονο σημεια στο σωμα που δεν φαινεται το τατουαζ ειναι σε καποια συγκεκριμενα μερη στον κωλο, και πανω στο βυζι πολυ μικρο. Ολα τα αλλα φαινονται εκτος αν δεν πας ποτε για μπανιο.

Οποτε αν δεν εχεις σε αυτα τα σημεια τοτε αυτοματα εχεις μπει στην κατηγορια που "κραζεις" και τα ατομα που εκπλησσονται ειναι ατομα που απλα ξερεις και δεν βλεπεις ποτε σε παραλια. Εκτος αν εχεις στην κοιλια και κυκλοφορεις με ολοσωμο 

όχι σπεκτ δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις που λες

τεσπα όπως λέτε πολύ καλύτερα να κρατάς τη γνώμη για τον εαυτό σου

τι κι αν ο άλλος έκανε  αστέρια στους αγκώνες ή στους ώμους εσύ πρέπει να του πεις ΟΥΑΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

:P

• Moderators
Δημοσ.

τοτε? Σε ποιο σημειο εχεις και δεν φαινεται? (αν θες πες σε πμ)

Κοιτα αυτα ουτε εμενα μου αρεσουν! γενικα το εχω πει αστερακια,τριμπαλ,ονοματα κτλ δεν μου αρεσουν! Αν μιλησω με καποιον ο οποιος εχει και το φερει η κουβεντα θα του πω τη γνωμη μου αλλα μονο τοτε.

Γενικα οταν βλεπεις τετοια τατουαζ απλα τα αγνοεις! :P

Δημοσ.

τοτε? Σε ποιο σημειο εχεις και δεν φαινεται? (αν θες πες σε πμ)

Κοιτα αυτα ουτε εμενα μου αρεσουν! γενικα το εχω πει αστερακια,τριμπαλ,ονοματα κτλ δεν μου αρεσουν! Αν μιλησω με καποιον ο οποιος εχει και το φερει η κουβεντα θα του πω τη γνωμη μου αλλα μονο τοτε.

Γενικα οταν βλεπεις τετοια τατουαζ απλα τα αγνοεις! :P

ναι αυτά εννοώ, αστέρια κεράσια Μαύρα τεράστια χ κάτω από τον αγκώνα. που τα κάνεις και φοράς κοντομάνικο γενάρη μήνα

γιατί πρέπει να έχεις κάτι ίδιο με άλλους; για να είσαι in? γι αυτό είπα για μόστρα. το να έχεις μία φιλοσοφία ζωής και να την κάνεις τατού μαζί σου κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα εγώ να πω το άλλο; Σύμφωνα με τη συλλογιστική του TS, πρέπει να πληρεί κάποιος ειδικά κριτήρια για να κάνει τατού; Ναι είναι μόδα και όποιος γουστάρει κάνει και όταν πάψει να γουστάρει πάει και τα βγάζει ή πέφτει σε ψυχοφάρμακα σύμφωνα με το σκεπτικό κάποιον μη αντέχοντας να βλέπει μελάνι στο κορμί του. Αν είναι δυνατόν. Επίσης ποιος ορίζει ποια είναι η κουτσή μαρία και ποια όχι; Απλά έχει μείνει μια αντίληψη ότι το τατού είναι κάτι εξεζητημένο.. ενώ στην ουσία τόσο συχνό που είναι θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει σαν αξεσουάρ κάποιος. Απορεί κανένας για παράδειγμα επειδή κάποιος φοράει βραχιόλι, η κάτι στο λαιμό του; Καλύτερα ο καθένας να κοιτάει τα δικά του και να μην αρχίζει κριτική για Ελληναράδες που το παίζουν καποιοι.

ΥΓ Δεν έχω τατού και μάλλον δε θα αποκτήσω

• Like 1
Δημοσ.

<p>Εχουν πολύ πλάκα ορισμένες/οι που κάνουν τατουάζ και επίτηδες φοράνε ρούχο ανοιχτό μόνο σε εκείνο το σημείο για να φαίνεται (π.χ σε μπούστο,μέση, αστράγαλο κλπ).</p>

Θα στο θέσω αλλιώς. Έχω στην γκαρνταρομπα μου 2 εξωπλατα και 10 ραντακια. Και έχω κάνει τατου στην πλάτη. Ε δεν θα σταματήσω να φοράω τα συγκεκριμένα ρούχα το καλοκαίρι. Και ας λέει ο καθένας ότι μπορεί να τα φοράω για να φανεί το τατου. Guess what! Είναι τα ρούχα μου, δεν έχουν χαλάσει, συνεχίζω να τα φοράω, και είναι καλοκαίρι. Δεν θα ντυθώ καλογρια καλοκαιριατικα για να μη λέει ο άλλος 'Α κοιτα! Αυτή φόρεσε το συγκεκριμένο μπλουζακι για να φανει η πλάτη της.'

Σε όλους αυτούς ταιριάζει ένα mind your own business.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Οι ειδικοι λενε οτι οποιος εχει τατουαζ εχει ανασφαλειες και χαμηλη αυτοεκτιμηση.

οι ειδκοι συνιστουν Καλγκον!

• Like 4
Δημοσ.

Απλά οι περισσότεροι αδυνατούν να διαχωρίσουν το παιχνίδι (game) απ' τον παίχτη (player). Επειδή έχει γίνει μόδα και πλέον "φοριέται" από κάθε καρυδιάς καρύδι (δήθεν/ρατσιστές/χίπστερς/άμυαλους/βαρυποινίτες/ναυτικούς/επιστήμονες/επιχειρηματίες/μουσικούς κλπ κλπ) δε σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να απορρίπτεις και να περιφρονείς όποιον έχει.

Έτσι, οι πιο πολλοί πέφτουν θύμα της μόδας, είτε απ' τη μια πλευρά (αμέσως τρέχουν σα πρόβατα να ακολουθήσουν τη μόδα, χωρίς να τους εκφράζει/αρέσει) είτε απ' την άλλη (σνομπάρουν κάτι, απλά και μόνο είναι μόδα, πχ το τραγικό που έγραψε κάποιος ότι θα του άρεσε ένα tattoo, αλλά δεν κάνει επειδή έχουν όλοι πλέον και θα το κάνει μόλις εγκαταλειφθεί σαν μόδα...)
Άρα και μεν και οι δε, λειτουργούν με βασικό κριτήριο "τι θα πει ο κόσμος"...

Bottomline, η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που τελειώνει η ελευθερία του άλλου. Από τη στιγμή που δε βλάπτει/πειράζει/επηρεάζει άλλους, δε σου πέφτει λόγος τι κάνει ο άλλος με τον εαυτό του. Και όλα τα άλλα σχόλια του τύπου "ας κάνει ότι θέλει, αρκεί να μη το βλέπω εγώ γιατί αηδιάζω" είναι αντίστοιχα παρόμοιων ρατσιστικών/σεξιστικών κλπ σχολίων "να γυρίσουν οι πακιστανοί στη χώρα τους" και "οι γκέι να κάνουν ότι τους αρέσει, αλλά όχι δημόσια"...

Επομένως, τραγικοί και ανόητοι άνθρωποι υπάρχουν παντού, είτε με tattoo (πχ να θεωρείται οπισθοδρομικός/κομπλεξικός όποιος δεν έχει tatoo ή δεν του αρέσουν), είτε χωρίς (πχ σαν τον άλλο που έλεγε ότι όσα περισσότερα/μεγαλύτερα tatoo έχει άλλος, τόσο λιγότερο μυαλό έχει, δηλαδή έλεος...)

• Like 4
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσουν απο χρονια τωρα. Εχω εναν προσωπικο λογο για τον οποιο θα θελα να κανω αλλα μπυ το απαγορεψε αλλεργιολογος κ ετσι εφαγα ακυρο.

Λυπαμαι αυτους που κανανε μονο κ μονο επειδη ειναι μοδα. Κατι σχεδιακια αστερακια που λεει κ ο Σπεκτ ή λουλουδια κλπ που χουνε χτυπησει χαζογκομενιτσες, σε λιγα χρονια θα ψαχνονται πως να τα βγαλουν. Και τελειως δεν αφαιρουνται.

Σημαντικο ειναι να ξερεις γιατι το κανεις, και να διαλεξεις αυτο που θα σ αντιπροσωπευει.

Το να πας να γραψεις ονομα ειναι μαλακια... Βλεπω πχ ενα ζευγαρακι στη σχολη, πηγαν κε γραψαν ο ενας τ ονομα του αλλου 20 χρονων παιδια.

Ε ποσο μυαλο θελει να καταλαβουν οτι σε λιγα χρονια θα τρεχουν να τα καλυπτουν;

Επισης στο τατου δε φτανει μονο να ναι ωραιο το σχεδιο αλλα να σου πηγαινει κιολας. Πρεπει αυτο που σ αρεσει να το κανεις σε σημειο που να ταιριαζει στο σωμα Αλλα και στο χαρακτηρα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...