manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Εγω νομιζω οτι μια σοβαρη επιχειρηση που λειτουργει οπως πρεπει και παρεχει αυτα που υποσχετε δεν εχει να φοβηθει τιποτα.Αυτος με τα τατου αν ειναι σιγουρος για την δουλεια του το μεταδιδει και την αυτοπεποιθηση δεν την επηρεαζει κανενα τατουαζ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ! Δεν τα βρίσκω κι εντελώς παράλογα... θα επρεπε 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ίσως ναι ίσως όχι για ποιο λογο σε νοιαζει αν ο αλλος εχει μουσι/φοραει αθλητικα ή δεν φοραει φουστα μεχρι τον αστραγαλο οταν οι υπηρεσιες που σου προσφερει ειναι αντισοιχες αυτου που πληρωνεις?
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Παιδια κακα τα ψεμματα πολλοι εργοδοτες βρισκουν αρνητικο το να χει ο υποψηφιος τατουαζ οπως θα εβρισκαν και το να πηγαινε ντυμενος ξερω γω χυμαδιο. Ειναι θεμα εικονας ΔΕ συμφωνω με αυτο και αν εγω εκανα προσληψεις δε θα το κοιταγα καν. Αλλα ετσι ειναι η κατασταση. 2
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 για ποιο λογο σε νοιαζει αν ο αλλος εχει μουσι/φοραει αθλητικα ή δεν φοραει φουστα μεχρι τον αστραγαλο οταν οι υπηρεσιες που σου προσφερει ειναι αντισοιχες αυτου που πληρωνεις? Για μένα η εικόνα είναι μέσα στις υπηρεσίες που μου προσφέρει - πληρώνω 2
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Σπεκτ τα στερεοτυπα παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν και καμια φορα σου επιβαλονται και χωρις να το καταλαβεις το θεμα ειναι να καθομαστε κατω και να τα επεξεργαζομαστε και να γινομαστε δικαιοι ανθρωποι.Τωρα απο την κυρα κομπρεσσα την γειτονιας δεν περιμενω να αλλαξει γνωμη για τα τατου στα 70 της αλλα απο εναν ανθρωπο μορφωμενο οπως καταλαβαινω πως ο ζιο ναι το περιμενω. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Για μένα η εικόνα είναι μέσα στις υπηρεσίες που μου προσφέρει - πληρώνω αρα κρινεις καποιον απο την εικονα και οχι το αποτελεσμα (με το καποιον αναφερομαι ειτε σε ατομο ειτε σε εταιρεια ειτε οτιδηποτε γενικα)
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 αρα κρινεις καποιον απο την εικονα και οχι το αποτελεσμα (με το καποιον αναφερομαι ειτε σε ατομο ειτε σε εταιρεια ειτε οτιδηποτε γενικα) Πάντα κρίνουμε και την εικόνα, το παραδεχόμαστε ή όχι. Ακόμα κι αυτός που θα κάνει τεράστια εμφανή τατουάζ επιδιώκει κι ο ίδιος να κριθεί και για την εικόνα του 3
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αυξάνει θεαματικά τις αμοιβές των δερματολόγων.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πάντα κρίνουμε και την εικόνα, το παραδεχόμαστε ή όχι. Ακόμα κι αυτός που θα κάνει τεράστια εμφανή τατουάζ επιδιώκει κι ο ίδιος να κριθεί και για την εικόνα του οχι δεν κρινουμε παντα ή καλυτερα οχι ολοι! αυτο ειναι το -ενα- προβλημα της Ελλαδας. Δινει πιο πολυ βαρυτητα σε πραγματα που δεν πρεπει. Να υποθεσω ο καθες αχρηστος δημοσιος υπαλληλος δεν θα θελες χωρις τατουαζ δεν θα θελες να αντικατασταθει απο καποιον που θα κανει δουλεια με τατουαζ ομως ε? Αυξάνει θεαματικά τις αμοιβές των δερματολόγων. σε αυτο δεν φταινε τα τατουαζ αλλα η ανθρωπινη βλακεια
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ισως εννοει οτι περναει ενα φιλτραρισμα η εικονα του καθενος αναλογα με την νοοτροπια και τις παραστασεις που εχουμε.Αυτο γινετε αυτοματως ναι.. Εδω θα φας ρατσισμο για τους μυς στην ελλαδα περιμενεις να μην φας για τα τατου
παπι Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τι είπατε παρακαλώ; Εργοδότης έκανε παρατήρηση σε ξάδερφό μου επειδή άφηνε λίγο μούσι στο σαγόνι. Φίλος μου είχε πάει σε συνέντευξη και τον σχολίασε ο διευθυντής επειδή φορούσε μπουφάν με πουκάμισο και οχι σακάκι με γραβάτα. Άλλος φίλος που κάνει πρακτική ως δικηγόρος του ξεκαθάρισαν από την αρχή οτι πέρα από το σακάκι και γραβάτα που είναι αυτονόητα να έχει παπούτσι αντίστοιχο της του ντυσίματος και της περίστασης (και καλά όχι αθλητικό παπούτσι που δεν ταιριάζει στο κουστούμι). Και το κορυφαίο. Γνωστή μου που τέλειωσε θεολογία πήγε σε συνέντευξη για ταμείας σε super market και ο εργοδότης σε κάποια φάση προς το τέλος της ανέφερε "ευτυχώς πάντως έχετε σωστό ντύσιμο συναφές με το αντικείμενο σπουδών σας, εδώ έρχονται κάτι θεολόγες με απαράδεκτο ντύσιμο τις πετάμε έξω". Για εμφανές τατουάζ ούτε λόγος λοιπόν. Μην το ψάχνεις το θέμα αυτό στην Ελλάδα, είμαστε στο 1900 ακόμη μην πω 1800. Μόνο αν μιλάμε για τίποτε clubs/bars/cafe δεν θα έχουν πρόβλημα, αν και με αυτά που ακούω και εκεί οι μισοί θα ξινίσουν να δούνε τατουάζ. Ε καλά, περίεργοι θα υπάρχουν. Το θέμα είναι ότι δεν είναι σα τα 90 που τα του = εγκληματίας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τι είπατε παρακαλώ; Εργοδότης έκανε παρατήρηση σε ξάδερφό μου επειδή άφηνε λίγο μούσι στο σαγόνι. Φίλος μου είχε πάει σε συνέντευξη και τον σχολίασε ο διευθυντής επειδή φορούσε μπουφάν με πουκάμισο και οχι σακάκι με γραβάτα. Άλλος φίλος που κάνει πρακτική ως δικηγόρος του ξεκαθάρισαν από την αρχή οτι πέρα από το σακάκι και γραβάτα που είναι αυτονόητα να έχει παπούτσι αντίστοιχο της του ντυσίματος και της περίστασης (και καλά όχι αθλητικό παπούτσι που δεν ταιριάζει στο κουστούμι). Και το κορυφαίο. Γνωστή μου που τέλειωσε θεολογία πήγε σε συνέντευξη για ταμείας σε super market και ο εργοδότης σε κάποια φάση προς το τέλος της ανέφερε "ευτυχώς πάντως έχετε σωστό ντύσιμο συναφές με το αντικείμενο σπουδών σας, εδώ έρχονται κάτι θεολόγες με απαράδεκτο ντύσιμο τις πετάμε έξω". Για εμφανές τατουάζ ούτε λόγος λοιπόν. Μην το ψάχνεις το θέμα αυτό στην Ελλάδα, είμαστε στο 1900 ακόμη μην πω 1800. Μόνο αν μιλάμε για τίποτε clubs/bars/cafe δεν θα έχουν πρόβλημα, αν και με αυτά που ακούω και εκεί οι μισοί θα ξινίσουν να δούνε τατουάζ. Πάντα εξαρτάται από τη φύση της δουλειάς και την εταιρεία/τον εργοδότη. Τα παραδείγματα που φέρνεις δεν είναι όλα τους ξεκάθαρα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, μερικές φορές η εικόνα είναι εξ ίσου σημαντική με την παρεχόμενη υπηρεσία/εργασία. Κακώς; Μαζί σας. Αλλά έτσι είναι. Για παράδειγμα: Ως προς το δικηγορικό γραφείο εννοείται ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα να πηγαίνει κάποιος με αθλητικό παπούτσι και να πηγαίνει ΚΑΤ'ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ με σακάκι. Κι αν απαιτηθεί, θα φορέσει και κοστούμι και γραβάτα. Κι αν έχει εμφανή τατού, θα τα κρύψει. Εάν θέλει να σταδιοδρομήσει στο συγκεκριμένο χώρο. Αντίστροφο παράδειγμα: φίλος στο creative μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας, το καλοκαίρι πήγαινε στο γραφείο αξύριστος με σανδάλι και βερμούδα και χαβανέζικο πουκάμισο. Όταν όμως είχε ραντεβού με τον πελάτη για τον οποίο έφτιαχνε δουλειά (συνήθως στελέχη του marketing ή των πωλήσεων ή και τα δύο από εταιρείες), κοστούμι φουλ με γραβάτα και κόντρα ξύρισμα. Τώρα, ο φίλος σου που πήγε στη συνέντευξη εταιρείας χωρίς σακάκι και γραβάτα ή δεν έχει ξαναπάει σε συνέντευξη ή υποτίμησε/δεν γνώριζε την εταιρεία και την εταιρική κουλτούρα. Άλλη εταιρική κουλτούρα έχει η Microsoft κι άλλη η Roche. 5
deesnider Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Οι μαλλιάδες τα έκοψαν... ...ναι, σιγά! 27 χρόνια και συνεχίζουμε... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα