zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ...ναι, σιγά! 27 χρόνια και συνεχίζουμε... Απολύεσαι
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μου φαινεται αδιαφορο αν καποιος εχει ή οχι τατουαζ. Απο κει και περα αν εχει, θα κρινω το ιδιο το τατουαζ. Ας πουμε δεν μπορω καθολου τα tribal σαν φιλοσοφια, μου κανουν εντελως ανεμπνευστα, αλλα προφανως (για να τα κανουν) σε καποιους αρεσουν. Απο κει και περα νομιζω πως σε ενδεχομενη σχεση δουλειας, παρολο που εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα αν ο γιατρος μου ή ο δικηγορος μου εχει τατουαζ, αναγνωριζω πως η πλειοψηφια εχει διαφορετικο τροπο σκεψης οποτε μου φαινεται αναμενομενο σε καποιου ειδους εργασιακους τομεις που εχουν να κανουν με επαφες με κοσμο να υπαρχει θεμα αν καποιος εχει τατουαζ σε εμφανες σημειο. Παντως δε θα ελεγα σε καποιον πως δε μου αρεσει το τατουαζ του. Ακομα και αν με ρωτουσε δηλ. δε θα του το ελεγα γιατι δεν θεωρω πως εχει νοημα να πεις κατι αρνητικο για κατι που ο αλλος γουσταρε να κανει και θα το κουβαλαει μια ζωη μαζι του. Ομολογουμενως βεβαια επειδη καποιοι μου εχουν πει πως δεν τους αρεσει το δικο μου τατουαζ (αν και δεν εχω ρωτησει ποτε κανεναν), αδιαφορη μου ηταν η αποψη, οποτε ισως θα πρεπει να απανταω με ειλικρινεια στην ερωτηση 3
Unabomber Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ...ναι, σιγά! 27 χρόνια και συνεχίζουμε... Tρελο νιατο…… 1
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Οπως ειπε και καποιος πριν το 90% των ανδρων ειναι μουσι τατουαζ Γενικα μου τη δινει οτι γινεται μοδα και το κανουν ολοι Το τατουαζ το θεωρω αχρηστο και κιτς Το σωμα δεν ειναι λευκωμα να γραφουμε πανω οτι μας ερθει για να το βλεπουν οι αλλοι και να εντυπωσιαζονται Ειδικα οταν ειναι κατι που δε σβηνει ευκολα και μετα απο λιγο το βαριεσαι 1
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 O καθένας αντί να κάνει ένα μπλουζάκι το σχέδιο που γουστάρει πάει και το χτυπάει ταττού!
8elwADSL Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πια ξεχωρίζουμε εμείς που δεν έχουμε. Στο στρατό θυμάμαι οι 7/10 είχαν tattoo. 2
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ...ναι, σιγά! 27 χρόνια και συνεχίζουμε... Εσύ δεν μετράς.Είσαι κάτω από τον σταλινικό ζυγό εκεί στα κρύα. Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που αναφέρθηκε από πολλούς είτε άμεσα είτε έμμεσα.Από την στιγμή που ο εργαζόμενος έχει άμεση αλληλεπίδραση με πελάτη οφείλει να ντύνεται/συμπεριφέρεται όπως του υποδεικνύει ο εργοδότης.Και αυτό διότι δεν γνωρίζεις σε τι πελάτη θα πέσεις.
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ...ναι, σιγά! 27 χρόνια και συνεχίζουμε... καλά σε είχα καταλάβει οτι η φωτογραφία του avatar ειναι πραγματική 1
chrisxkar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 παντα μου αρεσαν τα τατουαζ δεν το εβλεπα σαν "μαστ" ή σαν πραγμα του σατανα.Μου αρεσε απο μικρος η ιδεα του να εχω ενα ωραιο σχεδιο στο σωμα μου και ηταν οταν το εκανα κατι "διαφορετικο". Με εκνευριζει αφανταστα που και η κουτση Μαρια εχει τατουαζ οχι γιατι σπαει την διαφορετικοτητα αλλα γιατι πλεον μπαινω στο τσουβαλι της πλειοψηφιας που εχει κανει τατουαζ μονο και μονο για να πηδηξει κανα μ***ν! παραπανω. Οσο αφορα τα επαγγελματικα στον κλαδο μου ασχολεισαι με επιχειρηματιες οι οποιοι θεωρουν κατα την πλειοψηφια οτι η εμφανηση του ατομου που συνεργαζονται πρεπει να ειναι κομψη κατα την αποψη τους τυπου πουκαμισο,χωρις εμφανη τατου αντε σε καποιους ποιο χαλαρους και πολο. Απο την στιγμη που καποιος δεν ακολουθει τα συγκεκριμενα στανταρ ο εργοδοτης δεν θα τον προτιμησει γιατι μπορει να κοστισει καποια πιθανη συνεργασια. Πολλοι επιχειρηματιες ειναι δυστηχως "κολλημενοι" παρολα αυτα ειμαστε υποχρεωμενοι να τηρουμε τα στανταρ τους
deesnider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Tρελο νιατο…… Ξέρεις γιατί δεν εμπιστεύομαι ποτέ αυτόματο διορθωτή στις απαντήσεις, ε; Διότι σ' αυτό που λες, κολλάει η απάντηση: «Το παν είναι να είσαι νέος στην ψυχή», αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη λέξη που θα διάλεγε, όταν θα έφτανα στο «ψ»... καλά σε είχα καταλάβει οτι η φωτογραφία του avatar ειναι πραγματική Σωστά...κι εδώ είμαι ντυμένος για έξοδο: 6
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ξέρεις γιατί δεν εμπιστεύομαι ποτέ αυτόματο διορθωτή στις απαντήσεις, ε; Διότι σ' αυτό που λες, κολλάει η απάντηση: «Το παν είναι να είσαι νέος στην ψυχή», αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη λέξη που θα διάλεγε, όταν θα έφτανα στο «ψ»... Σωστά...κι εδώ είμαι ντυμένος για έξοδο: 3
deesnider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εσύ δεν μετράς.Είσαι κάτω από τον σταλινικό ζυγό εκεί στα κρύα. Απλώς στη γενέτειρα τού πατερούλη. Ο ζυγός μόνο στα ζώδια πλέον... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Πάντα εξαρτάται από τη φύση της δουλειάς και την εταιρεία/τον εργοδότη. Τα παραδείγματα που φέρνεις δεν είναι όλα τους ξεκάθαρα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, μερικές φορές η εικόνα είναι εξ ίσου σημαντική με την παρεχόμενη υπηρεσία/εργασία. Κακώς; Μαζί σας. Αλλά έτσι είναι. Για παράδειγμα: Ως προς το δικηγορικό γραφείο εννοείται ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα να πηγαίνει κάποιος με αθλητικό παπούτσι και να πηγαίνει ΚΑΤ'ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ με σακάκι. Κι αν απαιτηθεί, θα φορέσει και κοστούμι και γραβάτα. Κι αν έχει εμφανή τατού, θα τα κρύψει. Εάν θέλει να σταδιοδρομήσει στο συγκεκριμένο χώρο. Αντίστροφο παράδειγμα: φίλος στο creative μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας, το καλοκαίρι πήγαινε στο γραφείο αξύριστος με σανδάλι και βερμούδα και χαβανέζικο πουκάμισο. Όταν όμως είχε ραντεβού με τον πελάτη για τον οποίο έφτιαχνε δουλειά (συνήθως στελέχη του marketing ή των πωλήσεων ή και τα δύο από εταιρείες), κοστούμι φουλ με γραβάτα και κόντρα ξύρισμα. Τώρα, ο φίλος σου που πήγε στη συνέντευξη εταιρείας χωρίς σακάκι και γραβάτα ή δεν έχει ξαναπάει σε συνέντευξη ή υποτίμησε/δεν γνώριζε την εταιρεία και την εταιρική κουλτούρα. Άλλη εταιρική κουλτούρα έχει η Microsoft κι άλλη η Roche. Ναι δεν διαφωνώ σε κάτι, αλλά μην λέμε οτι δεν έχουν πρόβλημα οι εργοδότες με το τατουάζ, γιατί στην πραγματικότητα έχουν. Τώρα σαφώς και το θέμα διαφοροποιείται από εργασία σε εργασία, η ουσία είναι όμως οτι γενικά υπάρχει πρόβλημα και όποιος έχει εμφανές τατουάζ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει σχόλια και παρατηρήσεις.
Alithinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ξέρεις γιατί δεν εμπιστεύομαι ποτέ αυτόματο διορθωτή στις απαντήσεις, ε; Διότι σ' αυτό που λες, κολλάει η απάντηση: «Το παν είναι να είσαι νέος στην ψυχή», αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη λέξη που θα διάλεγε, όταν θα έφτανα στο «ψ»... Σωστά...κι εδώ είμαι ντυμένος για έξοδο: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα