Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι φίλε μου αλλα ειναι deal breaker για μένα ... δεν μιλάω φυσικά για κάτι διακριτικο αλλά για κατι που να μην μου κάθεται καλα. Τι να πω μπορει να είναι μόνο εγω αλλα εχω πρόβλημα με αυτο

Το καταλαβαινω και το σεβομαι αυτο που δεν σεβομαι ειναι κατι αποψεις που δεν σεβονται ανθρωπους

Δημοσ.

λιγα χρονια υπομονη μονο¨ :D

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κατι ... Όπως σε κάποιους αρέσουν συγκεκριμένα θέματα ζωγραφικής και ζωγράφοι ετσι και με τα τατουάζ . Το αισθητικά ωραιο δεν μπορεί παρά να είναι απλά υποκειμενικο . Επειδή όμως θεωρώ οτι το σώμα ειναι ήδη έργο τέχνης ποσο μαλλον το όμορφο και αθλητικό το κάτι παραπάνω ειναι πολύ εύκολο να οδηγήσει στο too much

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κατι ... Όπως σε κάποιους αρέσουν συγκεκριμένα θέματα ζωγραφικής και ζωγράφοι ετσι και με τα τατουάζ . Το αισθητικά ωραιο δεν μπορεί παρά να είναι απλά υποκειμενικο . Επειδή όμως θεωρώ οτι το σώμα ειναι ήδη έργο τέχνης ποσο μαλλον το όμορφο και αθλητικό το κάτι παραπάνω ειναι πολύ εύκολο να οδηγήσει στο too much

ποιος ειπε οτι δεν θα αλλαξει? Θα κανω το αριστερο ποδι και τα χερια :D

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη κοιτας τα Suicide Girls και λες "πωπω, αυτες ειναι too much"?

• Like 2
Δημοσ.

εμενα παλι θολωνει η οραση μου με τους κωλους που βλεπω τα τελευταια χρονια και δεν θυμαμαι καθολου το μαγιο.Παλια αντε να βλεπες δυο τρεις καλους.Τωρα 13 στην χειροτερη

Βλεπεις καλους κωλους?....Μηπως μπερδευεις το "εχει βγαλει τον κωλο εξω" με το "εχει ωραιο κωλο"   ???

Ειτε απο κοντα ειτε απο τιποτα κλαμπακια γνωστα της αθηνας που βλεπω φωτογραφιες που ανεβαζουν τα γνωστα carpet κτλ οι 9/10 ειναι ΣΑΠΙΕΣ εκει πισω...Η δεν θα εχουν καθολου η αν εχουν γεννετικα ΩΡΑΙΟ κωλο θα τρωνε οτι σαβουρα υπαρχει και θα εχουν γεμισει κυταριτιδα...εχουν καταντησει αηδια να φορανε ολες μπραζιλ ενω εχουν ασχημο κωλο.

Δημοσ.

εκει που πηγαινα south beach εχει και 10αρια.Απο βιζιτες στριπερ μεχρι φιτνες τερμα γυμνασμενες και οτι αλλο θες.Και το αλλο εκει διπλα το μπλε ακτη ηλιου πως διαολο λεγετε.Τοπ κοματια λεμε ειχα στουκαρει σε δεντρο την πρωτη φορα που πηγα εκανα μια βδομαδα να ξεπερασω το πολιτισμικο σοκ

Δημοσ.

Δηλαδη κοιτας τα Suicide Girls και λες "πωπω, αυτες ειναι too much"?

Τυχαία που ειδά καποιες ειναι τραγικές

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπεις καλους κωλους?....Μηπως μπερδευεις το "εχει βγαλει τον κωλο εξω" με το "εχει ωραιο κωλο"   ???

Ειτε απο κοντα ειτε απο τιποτα κλαμπακια γνωστα της αθηνας που βλεπω φωτογραφιες που ανεβαζουν τα γνωστα carpet κτλ οι 9/10 ειναι ΣΑΠΙΕΣ εκει πισω...Η δεν θα εχουν καθολου η αν εχουν γεννετικα ΩΡΑΙΟ κωλο θα τρωνε οτι σαβουρα υπαρχει και θα εχουν γεμισει κυταριτιδα...εχουν καταντησει αηδια να φορανε ολες μπραζιλ ενω εχουν ασχημο κωλο.

αυτο συμβαινει γιατι η ελληνιδα δεν ξερει τι παει να πει γυμναστικη

• Like 1
Δημοσ.

σιχαίνομαι τα τατουάζ. τα θεωρώ εντελώς αντιαισθητικά σε οποιοδήποτε σώμα, είτε καλλίγραμμο είτε πλαδαρό.

Δεν μπορώ να πω ότι βρισκω τα τατουάζ αντιαισθητικα, αλλά όταν βλέπω τα boobs της rotten κλεινω το stream

Δημοσ.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι με τον καιρό κάπως ξεθωριάζουν ενώ στην αρχή είναι πιο έντονα. Αυτό γίνεται με όλα τα τατουάζ; Υπάρχει τρόπος να μένουν όπως είναι αρχικά;

• Moderators
Δημοσ.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι με τον καιρό κάπως ξεθωριάζουν ενώ στην αρχή είναι πιο έντονα. Αυτό γίνεται με όλα τα τατουάζ; Υπάρχει τρόπος να μένουν όπως είναι αρχικά;

ναι σε ολα. οχι δεν παιζει

εδω το δερμα ζαρωνει με τα χρονια το τατουαζ θα μενει αθικτο?

• Like 1
Δημοσ.

αυτο συμβαινει γιατι η ελληνιδα δεν ξερει τι παει να πει γυμναστικη

Για αυτο μετα τα 20 εχουν οι περισσοτερες σωμα 40αρας ....

Δημοσ.

Τα ξαναπατάς

Μιλάμε για φθορά χρόνων όμως, όχι το να φύγει η έντονη μαυρίλα των πρώτων ημερών που είναι φρέσκο

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το τατουάζ είναι θέμα προσωπικό... είναι προσωπικό γούστο ή καύλα ή όπως θες πες το και ο καθένας στο δικό του κορμί ας κάνει ότι γουστάρει, δεν πέφτει λόγος σε κανένα στη τελική αφού δεν επηρεάζει και κανέναν άλλον πλην αυτόν που το κάνει. (Το μου ενοχλεί την αισθητική κλπ είναι βλακείες .. δε γουστάρεις δε κοιτάς απλά). 

Ας κάνει όποιος θέλει (και η κουτσή Μαρία και η κουφή η Ντίνα) ότι τατουάζ θέλει, εφόσον το κάνει στο κορμί του και με τα λεφτά του.

Δημοσ.

Κάποτε ήταν μαλλιάδες, μετά οι ρεϊβάδες, τώρα τα τατουάζ.

Το δάχτυλο, πρέπει κάποια στιγμή να κοπεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...