Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ BLOG ΣΤΟ GOOGLE.ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 300-400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 0,14 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΕΧΩ ΚΟΙΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ΄ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 80%ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Το αν κάποιος κάνει κλικ ή όχι είναι καθαρά δικό του θέμα. Δε νομίζω ότι μπορείς να τους κάνεις να πατήσουν με κάποιο τρόπο.

Γράψε αν θες "παρακαλώ πατήστε στις διαφημίσεις" ή κάτι παρόμοιο, αλλά τρόπος να αναγκάσεις τον άλλο να κάνει κλικ, δεν υπάρχει

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θελει πολυ Κλικ Κλικ.

Κανεις δεν παταει στις διαφημισεις και οι περισσοτεορι εχουν adblock!

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ BLOG ΣΤΟ GOOGLE.ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 300-400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 0,14 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΕΧΩ ΚΟΙΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ΄ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 80%ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το CPC σου είναι αρκετά καλό , ειδικά αν οι περισσότεροι επισκέπτες είναι από Ελλάδα. Θα πρέπει να μας πεις πόσο CTR έχεις (στους περισσότερους παίζει 1 με 2%.) Θα πρέπει οι διαφημίσεις να είναι καλά τοποθετημένες ,π.χ αν έχεις στο footer δεν θα την δει κανείς. Εδώ συνήθως δοκιμάζεις και βλέπεις.Με 300-400 προβολές μην περιμένεις κάτι πάντως , δες πόσες προβολές δείχνει στο panel του adsense.

Γράψε αν θες "παρακαλώ πατήστε στις διαφημίσεις" ή κάτι παρόμοιο, αλλά τρόπος να αναγκάσεις τον άλλο να κάνει κλικ, δεν υπάρχει

Αυτό απαγορεύεται να το κάνει εάν χρησιμοποιεί adsense. 

Δημοσ.

το 95% της επιτυχιας ειναι το που εχεις τις διαφημίσεις και τι template εχεις.εγω σε ενα premium theme τις εχω βαλει ετσι ωστε καπου καπου να κανουν κλικ καταλαθος.Αυτο απαγορευεται κανονικα αλλα εγω το εχω 2,5 χρονια χωρις προβλημα αλλα και να προκύψει κερδισμενος εμαι ηδη γιατι εχω 3.5-4.5 CTR%.Το CPC σου ειναι παρα πολυ καλο εγω εχω 0.6-08

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις 80% επιτυχία στο στοίχημα, σίγουρα όμως δεν έχεις στην ανάπτυξη κειμένου και τα σημεία στίξης με σκοπό να ταλαιπωρείς όποιον πάει να σε διαβάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...