Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να φτιάξω ένα τοπικ όπου θα γράφει όποιος θέλει τα μέρη που του αρέσει να βγαίνει.. περιοχές, μαγαζιά.. τέτοια

μερος για καφε:στην βεραντα μου..! και για φαγητο στην κουζινα μου..! Επρεπε να βαλεις τιτλο μαγαζια για φθηνο καφε και φαγητο
Δημοσ.

μερος για καφε:στην βεραντα μου..! και για φαγητο στην κουζινα μου..! Επρεπε να βαλεις τιτλο μαγαζια για φθηνο καφε και φαγητο

Γιατί να το περιορίσει στα φτηνά μόνο;

Δημοσ.

Γιατί να το περιορίσει στα φτηνά μόνο;

Ακριβώς. Ήθελα να ρωτήσω απλα που σας αρέσει να βγαίνετε, δε κάνω ρεπορταζ του τύπου οικονομικά μέρη για φαγητό όπου μια 25μελής οικογένεια μπορεί να φάει με 10 ευρώ :P

• Like 2
Δημοσ.

Λευκες, Αχλαδια, Πασιφαη, TGIF, Τζιτζικας & Μερμηγκας, Τσιφλικ Μπαχτσε, Εν Αιθρια, Ρακουν, Μαυρο Προβατο, κλπ.

Ποιος τον χεζει τον καφε, τα φαγια ειναι το θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Λευκες, Αχλαδια, Πασιφαη, TGIF, Τζιτζικας & Μερμηγκας, Τσιφλικ Μπαχτσε, Εν Αιθρια, Ρακουν, Μαυρο Προβατο, κλπ.

Εσύ είσαι δικός μου! 

Πηγαίνω συχνά μοναστηράκι. Έχω ξεχωρίσει το "Δια ταύτα", ένα άλλο γωνιακό που δεν θυμάμαι όνομα τώρα και το kuzina. 

Για καφέ, άνοιξε ένα ωραίο μαγαζάκι στο θησείο "underdog" και πηγαίνω εκεί πλέον. είναι πολύ ωραία. Τα tgif δεν με τρελαίνουν, αλλά πηγαίνω συχνά λόγω παρέας. 

Δημοσ.

Οικογενειάρχης με λίγο χρόνο , παιδιά κλπ κλπ δεν έχω συγκρατήσει μαγαζια και δεν έχω κάποιο στέκι . Παρόλα αυτά για να μην αφήσω το post χωρίς μαγαζί...

Ψητοπωλείο ο Γιώργος Γκύζη , πιτσαρία famous !!!

Δημοσ.

Καλα μωρε, σουβλακια και πιτσες τα ταίζεις τα παιδιά ενώ εχει τοσο ωραιες οικογενειακες ταβερνες να τα ξαμολησεις να παιζουν?

Δημοσ.

Οικογενειάρχης με λίγο χρόνο , παιδιά κλπ κλπ δεν έχω συγκρατήσει μαγαζια και δεν έχω κάποιο στέκι . Παρόλα αυτά για να μην αφήσω το post χωρίς μαγαζί...

Ψητοπωλείο ο Γιώργος Γκύζη , πιτσαρία famous !!!

πες μου οτι τρως και σκατζογυρο

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν καφετέριες που να είναι κάπου ψηλά και να έχουν θέα τύπου Άπολις, Τέρα Πέτρα, Ζαφείρω, 360 μοίρες, Α for Athens...

Τουλάχιστον να δικαιολογείται κάπως η τιμή του καφέ ( ότι πληρώνεις τη θέα και καλά)

Ή να έχουν πράσινο ή μια αίσθηση αυλής πχ  Πίου Βέρντε, Six Dogs...

• Like 1
Δημοσ.

τωρα εξηγουνται ολα

Δημοσ.

πες μου οτι τρως και σκατζογυρο

Από παντού τρώω αλλά προτιμώ τον Γιώργο τώρα ειδικά που κάνει και delivery

Δημοσ.

για καφε:

couleur locale, citizen,six dogs μοναστηρακι, πλατεια αγιας ειρηνης, πλακα, piu verde παπαγου, white spoon, bookali χολαργο, big spoon αγ παρασκευη, echoes, coffee house ηρακλειο, barsol, b kouti φιλαδελφεια, theory bar, melouk, ctalin, 18, hcks, spiti, κοκκινη σβουρα γενικα ο πεζοδρομος κτλκτλ στο χαλανδρι γιατι εχει πολλα και ωραια παω πολυ συχνα και τελος τα στανταρ 360, a for athens, telescope, υαδες, απολις, terra petra κανα ιστιοπλοικο κτλκτλ γενικα για καφε παω παντου στο λεκανοπεδιο οτι αρθρο κυκλοφορει lifo, athens magazine κτλ για καφετεριες παω παντου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...