Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλό είναι να ρωτησεις καποιον φιλο ή εδω στο forum , πριν αγορασεις κάτι από site που δεν ξέρεις .

Εγώ πρόσφατα γλυτωσα έναν φίλο μου που έβαλε αγγελία το αμάξι του σε γνωστό site αυτοκινησης. Αν δεν με άκουγε θα έχανε πάνω από 3000 ευρώ !

• Like 1
Δημοσ.

ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ 1070 ΕΥΡΩ

Sorry, αλλά δεν «σού έκλεψαν» τίποτα. Εμφανίστηκε ένας ξύπνιος, τον οποίο όχι μόνο δε γνωρίζεις, αλλά έχεις μπροστά σου και όλα τα στοιχεία για το ότι είναι απατεώνας, που σού είπε «θέλω τόσα» κι εσύ τού τα έδωσες. Τόσο απλά.

το να προσβάλεις κάποιον που λέει το πάθημα του...

.........................................................................

Εχει βουηξει το ιντερνετ εδω και ποσα χρονια και εχουμε 2015. 

Δηλαδη δεν γινεται ακομη να εξαπαταται κοσμος απο τετοιες απατες.

Fadex,Western Union,το οτι ολα ειναι σε πολυ χαμηλες τιμες,ελειπη στοιχεια επικοινωνιας

ε ποσα ακομη θες για να πειστεις οτι ειναι μουφα!?

Όλη η ουσία είναι τα τονισμένα φίλε μου. Γίνεται χαμός από τέτοιες περιπτώσεις, εδώ και ένα σκασμό χρόνια. Θεωρώ - και ας με διορθώσει ο Spect, αν κάνω λάθος - ότι αυτό που εξέλαβες ως προσβολή από πλευράς του, δεν ήταν παρά - έστω και κάπως απότομη - έκφραση απογοήτευσης για το γεγονός ότι ακόμα υπάρχει κόσμος που βγάζει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια.

• Like 2
Δημοσ.

Το οτι την πάτησα φίλε μου το παραδέχτηκα δεν χρειάζεται ούτε εσυ ούτε αυτός να μου το πεί.

Το θέμα το ανέβασα για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους το άν το θεωρείτε εσυ και το φιλαράκι σου 

χαζό και οτι αλλο θέλετε απο το να δώσετε μια παραπάνω συμβουλή και άποψη ως πιο έξυπνοι απο μας είναι δικαίωμα σας.

Δέν θα κάτσω να τσακωθώ για αυτούς λόγους γι'αυτό ας το λήξουμε εκεί το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αγορές μέσω internet.

Αλλά όσες φορές έχω κοιτάξει θέματα εδώ ένα πράγμα έμαθα, οπου ακούμε "western union" μακριά, γιατί αν πληρώσεις μέσω αυτής της πλατφόρμας και ο άλλος απατεώνας κάτι γίνεται και δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.

• Like 1
Δημοσ.

.................................................................................................................................................................................................................................. ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!.ΠΗΡΑ 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ!

Το μόνο σωστό που έκανες σ όλη την υπόθεση....

Εντάξει προφανώς δεν είχες ενημερωθεί για όλη την αφρικανική απάτη που εδώ και χρόνια υπάρχει στο ίντερνετ...

Το πάθημα γίνεται μάθημα ... με τις λέξεις κλειδιά που ανέφεραν και οι προηγούμενοι...

Για να εξακολουθεί αυτή η απάτη...σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί που την "πατάνε"...και καλά έκανες και το έγραψες...

Απ την αστυνομία τί σου είπαν?Δεν σου ανέφεραν να κάνεις κάποια κίνηση αμφισβήτησης στην western union?Λογικά τα χρήματα...πέταξαν τώρα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.
cosmos000 Μου είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα..Τα ποσά που εχει ο τύπος και πέρνει ειναι μικρά και ότι πάνω απο 7000 και 10000

ανοίγουν ιστορία.Η ιντερπόλ δύσκολα ξεσηκωνεται με μικροποσά και ποσο μαλλον και απο ελλάδα.Με αυτην δε την western union απίθανο για λεφτά πίσω.

Δημοσ.

MaXmaD Kουτση μαρια να πας να πεις την αδερφή σου!Άντε με το κάθε τσουτσέκι εδω μέσα που έχει κι άποψη πίσω απο ενα pc..

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ο τίτλος μου θυμισε τον τρισμεγιστο

Midi miliz που ή παράγκα του γαύρου μέσα στο ινσομια κυνηγησε και τέλικα μπαναρε.

R.I.P φιλε!

Δημοσ.

^

Zει    ξανα και ξανα    αναμεσα μας......... :ph34r:

Εχει μπαναριστεί 2-3 φορές ακόμη από τότε

• Like 1
Δημοσ.

<p>Φίλε εχω εχω μια κονσόλα πάγιονιρ καλή τιμη μολις στο 1/3 της αξίας της θα στη στείλω με εστα πύλη πύλη! Να σου δώσω λογαριασμό?<br />

Λυπάμαι που την πάτησες αλλα και μόνο που ειδες western union τροπο Αποστολης επρεπε να κλείσεις την οθόνη του υπολογιστή κ να το φιλοσοφησεις</p>

<p>At the end of the day και επειδή μου έκοψε το μυνήμα η εφαρμογή, παει ενα μηνιάτικο, το πάθημα μάθημα! Μακάρι να ειςαι ο τελευταίος! Δυστυχώς για τέτοια ποσά δε γινεται τιποτα, με αλλα 3 μηδενικά το συζητάνε στην Ελλάδα</p>

Δημοσ.

Το οτι την πάτησα φίλε μου το παραδέχτηκα δεν χρειάζεται ούτε εσυ ούτε αυτός να μου το πεί.

Το θέμα το ανέβασα για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους το άν το θεωρείτε εσυ και το φιλαράκι σου 

χαζό και οτι αλλο θέλετε απο το να δώσετε μια παραπάνω συμβουλή και άποψη ως πιο έξυπνοι απο μας είναι δικαίωμα σας.

Δέν θα κάτσω να τσακωθώ για αυτούς λόγους γι'αυτό ας το λήξουμε εκεί το θέμα.

Ε μην ασχολείσαι με τον κάθε έναν, δε ξέρεις τι κόμπλεξ κουβαλάει για να κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Το θέμα είναι πως τα λεφτά σου μάλλον πέταξαν.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά κρίμα! Με στεναχώρησες σα να ήταν δικά μου λεφτά..

Αλλά εντάξει και συ είσαι απαράδεκτος, να χάσεις τα πρώτα 300 το καταλαβαίνω ,αρκετοί θα την πατάγανε ειδικά αν έμοιαζε με σοβαρό κατάστημα κτλ...

Αλλά αφού βλέπεις οτι δεν τηρούν τα λεγόμενα τους,δεν υποπτεύεσαι οτι κάτι δεν πάει καλά;πως τους δίνεις και άλλα κι άλλα ;

Τελος πάντων..Ελπίζω στο μέλλον να γίνεις πιο πονηρός γιατι οι καιροί είναι περίεργοι και αυτοί ελπίζω κάποια στιγμή να συλληφθούν και να σαπίσουν σε κάποιο βρωμερό κελί.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...