Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτο το φορουμ δεν επρεπε να ανοιξει τετοιο τοπικ.

Εννοειται οτι ολα τα μελη εχουν φυστικωσει 4-5 γκομενες εκαστος τις οποιες γνωρισαν μεσω νετ.

Μιλαμε για φορουμ με πολυ δραστηρια μελη στο κομματι των σχεσεων με το αλλο φυλο, περνα μια βολτα κι απο το τοπικ με τα προφυλακτικα να παρεις μυρωδια τεστοστερονης κι οχι μονο.

• Like 1
  • Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως από μεγάλη έρευνα που είχα βλεφαριάσει αρχές του χρόνου το 60% περίπου όλων των γάμων/συμφώνων συμβίωσης κοκ σε σχέση με τα ομόφυλα ζευγάρια σε USA,Καναδά,Βρετανία κ Ν.Ζηλανδία προέκυψε από online γνωριμίες,gay apps,etc.Καταννοητό ως ένα βαθμό μιας κ η ομοφοβάρα κ λοιπά κοινωνικά κουλά σε σχέση με την LGBT κοινότητα καθιστά το μέσο καλή εναλλακτική.Aπό την άλλη εγώ είμαι στην μειοψηφία.Μέσα στο uni γνώρισα τον παιδαρά άνδρα μου.Φυσικά για σεξάκι δε το συζητάω ακόμα κ σήμερα όταν είμαστε σε mood για κανά πάρτι με ούζα από το νετ συνήθως ψαρεύουμε περεάκι με τον δικό μου.

Δημοσ.

Πάντως από μεγάλη έρευνα που είχα βλεφαριάσει αρχές του χρόνου το 60% περίπου όλων των γάμων/συμφώνων συμβίωσης κοκ σε σχέση με τα ομόφυλα ζευγάρια σε USA,Καναδά,Βρετανία κ Ν.Ζηλανδία προέκυψε από online γνωριμίες,gay apps,etc.Καταννοητό ως ένα βαθμό μιας κ η ομοφοβάρα κ λοιπά κοινωνικά κουλά σε σχέση με την LGBT κοινότητα καθιστά το μέσο καλή εναλλακτική.Aπό την άλλη εγώ είμαι στην μειοψηφία.Μέσα στο uni γνώρισα τον παιδαρά άνδρα μου.Φυσικά για σεξάκι δε το συζητάω ακόμα κ σήμερα όταν είμαστε σε mood για κανά πάρτι με ούζα από το νετ συνήθως ψαρεύουμε περεάκι με τον δικό μου.

Λογικό και αναμενόμενο αυτό, το internet έχει βοηθήσει πολύ τους ομοφυλόφιλους γιατί έξω αν εξαιρέσουμε τα gay bars δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος gay κόσμο για πέσιμο, εξαιρέσεις λίγες υπάρχουν όπως το Uni που είπες.

Δημοσ.

ακόμα κ σήμερα όταν είμαστε σε mood για κανά πάρτι με ούζα από το νετ συνήθως ψαρεύουμε περεάκι με τον δικό μου.

Πλωμαρίου ;

• Like 3
Δημοσ.

Χωρις να καταδικαζω αυτες τις γνωριμιες πιστευω οτι η γλυκα και η αυθεντικοτητα της τετ α τετ γνωριμιας δεν συγκρινεται..Απο το διαδικτυο θα σταθεις σε μια φωτογραφια οσον αφορα την εμφανιση,θα σταθεις σε ενα πληκτρολογιο και οταν αποφασισεις να βγεις το ραντεβου να απογοητευτεις...Απο ολες τις αποψεις.

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις να καταδικαζω αυτες τις γνωριμιες πιστευω οτι η γλυκα και η αυθεντικοτητα της τετ α τετ γνωριμιας δεν συγκρινεται..Απο το διαδικτυο θα σταθεις σε μια φωτογραφια οσον αφορα την εμφανιση,θα σταθεις σε ενα πληκτρολογιο και οταν αποφασισεις να βγεις το ραντεβου να απογοητευτεις...Απο ολες τις αποψεις.

ενω εξω βλεπεις κορμι λες ωραιο. Μιλατε και λες "κριμα" το κορμι. Αυτη δεν εναι απογοητευση ε?

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό και αναμενόμενο αυτό, το internet έχει βοηθήσει πολύ τους ομοφυλόφιλους γιατί έξω αν εξαιρέσουμε τα gay bars δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος gay κόσμο για πέσιμο, εξαιρέσεις λίγες υπάρχουν όπως το Uni που είπες.

not true. Και σε straight bar να πας αμα σκονταψεις και ριξεις το ποτο σου πανω σε καποιον, θα γυρισει να σου πει "προσεxε λιγο ρε πουστη μου"

• Like 2
Δημοσ.

ενω εξω βλεπεις κορμι λες ωραιο. Μιλατε και λες "κριμα" το κορμι. Αυτη δεν εναι απογοητευση ε?

Δεν σε επιασα... :)

Ενταξει δεν στεκομαι στο επιφανειακο του θεματος,δλδ την εμφανιση αλλα στην γλυκα που εχει μια γνωριμια κανονικη με τα σταδια της..δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..Παντως δεν τις καταδικαζω τις ιντερνετικες.

Δημοσ.

δε νομιζω να ναι τοσο χαλια τα πραγματα για τις κοπελες.  Αντε να ναι κανας βιαστης στη χειροτερη που στη τελικη doesn't matter, had sex..  Ενο εμεις πρεπει να σας προσεχουμε πιο πολυ μιας και τραβατε 1000 φοτο να διαλεξετε μια καλη, που στη πραγματικοτητα δεν ειστε καν τοσο ωραιες.

Δημοσ.

δε νομιζω να ναι τοσο χαλια τα πραγματα για τις κοπελες.  Αντε να ναι κανας βιαστης στη χειροτερη που στη τελικη doesn't matter, had sex..  Ενο εμεις πρεπει να σας προσεχουμε πιο πολυ μιας και τραβατε 1000 φοτο να διαλεξετε μια καλη, που στη πραγματικοτητα δεν ειστε καν τοσο ωραιες.

Συμφωνω...Ισχυει!

Δημοσ.

Πολλες γνωριμιες και απο εξωτερικο και απο Ελλαδα κυριως μεσα απο φορα. Η πρωτη το 2001,ηταν μια Ιρλανδεζα ,υπεροχη κοπελα,που την γνωρισα απο το τοτε chat φορουμ της εφημεριδας Guardian που λεγοταν ''The Talk''. Νεαρη καθηγητρια τοτε,ευγενεστατη,πολυ γλυκια και πολυ ζεστη στο σεξ παρολα οσα λενε για τις Βρεττανιδες γενικα. Ειχαμε ανταλλαξει αποψεις σε διαφορα θεματα για ενα χρονο πριν και μου ζητησε να ερθει στην Ελλαδα να γνωριστουμε. Περασαμε 2 υπεροχες εβδομαδες στην Σκυρο το καλοκαιρι,που θα μου μεινουν αξεχαστες.(Ειχα σχεση τοτε με μια Ελληνιδα,αλλα δεν ειμουν ερωτευμενος.)

Μαλιστα λιγο ελλειψε να μην ερθει,γιατι μια εβδομαδα πριν το ταξιδι,διεγνωσαν την μητερα της με καρκινο.Αλλα η ιδια η μητερα της την προετρεψε να ερθει ουτως η αλλως,ενω εκεινη και ο πατερας της πηγαν ενα τελευταιο ταξιδι στον Καναδα.Πολυ συγκινητικη ιστορια.

Δυστυχως για καποιους ηλιθιους λογους η Guardian καταργησε το ''The Talk'' αλλα καποιοι απτοητοι παλιοι χρηστες εχουν φτιαξει ενα αλλο site παρομοιo σε format και εμφανιση με τιτλο ''Not The Talk'' :devil: , οπου τα λεμε παλι.Αλλα ενα μεγαλο μερος της παλιας φρουρας δεν συμμετεχει πλεον εκει,οποτε σπανια εμφανιζομαι και εγω.

http://notthetalk.com/

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...