Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν κραταμε ενα κοκκαλο, τοτε μαζευονται 2-3 σκυλοι γυρο μας για να το παρουν.  Οσο το κραταμε τοσο το θελουν, και αλλα τοσα σκυλια θα ερθουν.  Αν ειμαστε ανθρωποι που μας αρεσει να βασανιζουμαι τα σκυλια, τοτε θα κραταμε το κοκκαλο για πλακα να δουμε ποσα θα ερθουν και ποσο χαρα θα κανουν.  Αν τα σκυλια δεν εδειχναν τοσο ενδιαφερον για το κοκκαλο, τοτε θα το διναμε πιο ευκολα  στο πρωτο σκυλο που θα συμπαθουσαμε.

Οπου κοκκαλο βαλε μ**νι, και οπου σκυλος= αντρας.

Εμεις οι αντρες ειμαστε σε γενικες γραμμες μαλακες.  Περναει μια γκομενα και σφυριζουμε, για ποιο λογο;  Εχει γυρισει ποτε η γκομενα να πει "ααα, εσυ μου σφυριξες, παρε το τηλεφωνο μου"; Οχι. Αλλα αυτη η γκομενα το παιρνει πανω της και οταν γνωρισει καποιον που τη γουσταρει αυτη θα το παιξει πιο δυσκολη, κ'ας τον γουσταρει και η ιδια.  Το να εχεις επιλογη ειναι καλο, αλλα να εχεις πολλες επιλογες δεν ειναι γιατι μετα δε ξερεις τι να διαλεξεις -και αν εισαι γυναικα που ειναι αναποφασηστες απο φυσης τοτε αστα να πανε..

Οσοι το παιζεται γκομενιαρηδες και τη πεφτεται αριστερα και δεξια στη πραγματικοτητα χαλατε τη πιατσα.  Αν αυτο δεν αλλαξει και αν δεν αρχισουμε το φλερτ με κοπελες που οντως μας αρεσουν και θα θελαμε να κανουμε κατι, τοτε καμια δε θα ειναι available.

Και για το skype που ειπε ενας φιλος πιο πανω, παλι δε σημαινει τιποτα.  Την καμερα μπορει να την εχει στη ταδε οπτικη γωνια που να κρυβει το Α η το Β μπαζοειδες σημειο. Μετα εχουμε και το μακε υπ και τα tricks που κανουν μ'αυτο.  Το skype μπορει να σου δωσει μονο μια ιδεα πως φενεται η κοπελα αλλα και παλι αν δε την δεις χωρις μακε υπ και γυμνη να δεις αν θα κανουν πλατς τα λιποι με το που θα βγαλει τα ρουχα τοτε δεν εχεις ιδεα πως πραγματικα φενεται η κοπελα.  Για το αν ειναι τρελη η οχι, γνωρισε τη μανα της.

• Like 5
Δημοσ.

Εξτραδακι, επειδή γενικά είμαι ντροπαλός τύπος το χα δοκιμάσει και πιο πρίν, κάπου στα 16-17 βγήκα με μια η οποία ήταν σαν τον αρμμαγεδων ε δεν μίλησα καν έριξα ενα σάλτο πάνω απο ενα καπο και μην τον είδατε τον παναη.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω αυριο κλεινω τα 3 χρονια σχεση, αλλα γνωριστηκαμε σαν ανθρωποι :)

ενω εμείς που μιλαμε εδω περα για παράδειγμα δεν μιλαμε σαν ανθρωποι αλλα σα γορίλες

• Like 4
Δημοσ.

Τωρα που ηρθα στο pc μπορω να εκφραστω σαν ανρθωπος ,εγω σπανια εκανα σχεσεις γνωριζοντας κοπελες σε καποιο club η σε καποια κοινη παρεα η με οποιον στερεοτυπο τροπο υπαρχει και αυτο γιατι παντα φοβομουν την απορριψη .

Ετσι αντιστοιχα και μια κοπελα μπορει να το κανει αυτο λογω μη τελειας εξωτερικης εμφανισης οπου τελεια σημαινει οτι μαλακια δουνε στην tv ,οποτε ειναι πιο ευκολο πισω απο ενα πληκτρολογιο να πεις σε καποιον πραγματα για σενα ωστ να εκτιμησει καποιος κατι παραπανω απο βυζια κωλο μνι και παει λεγοντας.

• Like 3
Δημοσ.

ναι δυο φορες και δεν το ξακανακανω το λαθος.Η επικοινωνια ειναι κατα πολυ μεγαλο μερος μη λεκτικη οταν ξεκιναει με γραπτα παει αναποδα ολο.

• Like 2
Δημοσ.

Stavi παμε για καφεδια τα σκ ?

α θελω και εγω θα μπω σε αναμονη(με την κοπελια ε μην μας παρεξηγησουν κιολας)

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγω αυριο κλεινω τα 3 χρονια σχεση, αλλα γνωριστηκαμε σαν ανθρωποι :)

Γιατί είναι καλύτερο να σου φέρει η ξαδέρφη σου τη φίλη της στο καφέ, ξέρω γω; Πιο αντρίκιο; Δηλαδή, πώς είναι "οι ανθρώπινες" γνωριμίες; Μια σύγχρονη προξενεύτρα είναι το διαδίκτυο, τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα για να συμβούν πρέπει να υπάρξει επαφή face to face, πρώτο ραντεβού κλπ

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...