Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι είναι από αθήνα  και ξέρουν...Πως την βγάζετε όσοι δεν έχετε δουλειά??Ρωτάω γιατί εδώ και 4 μήνες ψάχνω με κάτι να ασχοληθώ και δεν μπορώ να βρω τίποτα.Η θα ζητάνε προϋπηρεσία η θα είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου.Η κατάσταση είναι απελπιστική.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Που μένεις βρε άτομο και είναι μακρια. Όλη η Αθήνα 10 στάσεις του μετρό ειναι

οχι και δεκα ασε που δεν περναει παντου το μετρο.

• Like 2
Δημοσ.

οχι και δεκα ασε που δεν περναει παντου το μετρο.

Καλα νταξ ισως να ειμαι υπερβολικος, καποια προαστια δεν εχουν μετρο. Αλλα λυσεις υπαρχουν(αστικο κτλ) Εγω σκεψου εμενα παλια Νεα Μακρη που μετρο και αστικο δεν υπαρχουν ουτε για πλακα και μου παίρνε 2 ωρες να κατεβω Αθηνα καθε πρωι για να παω στην σχολη μου (ξεκιναγα απο τις 7 το πρωι). Αδυνατω να καταλαβω πως ενα ατομο που μενει εντως Αθηνων εχει πραγματικο προβλημα με την αποσταση ειδικα αν εχει προβλημα και ψαχνει απεγνωσμένα δουλεια.

• Like 3
Δημοσ.

Χα, σε νικάω. Μεγαλο Πεύκο έμενα και πήγαινα Καποδιστριακό με συγκοινωνία. Ξύπναγα 6 και επεστρεφα από 6 εως 9.  TS να αναθεωρησεις το θεμα της αποστασης.

• Like 1
Δημοσ.

Χα, σε νικάω. Μεγαλο Πεύκο έμενα και πήγαινα Καποδιστριακό με συγκοινωνία. Ξύπναγα 6 και επεστρεφα από 6 εως 9.  TS να αναθεωρησεις το θεμα της αποστασης.

:confused:

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι στην δουλεια πρεπει να εισαι εκει απο της 8-8.30 αν δεν εχεις μετρο και το αστικο περναει οτι ωρα νανε ειναι δυσκολα .  

Επισης αλλα δουλεια 8-10 ωρες και αλλο ΑΕΙ-ΤΕΙ που καθεσε σε μια καρεκλιτσα η κωλοβαρας με ενα φραπε στο κυλκειο μεχρι το επομενο μαθημα.

• Moderators
Δημοσ.

Παίδες μην τρελαθουμε πως ειναι η αποσταση σοβαρός παράγοντας στη δουλειά. Παιζει να μην ξερω κανεναν που να δουλεύει στην περιοχη του ή γυρω.

• Like 2
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι στην δουλεια πρεπει να εισαι εκει απο της 8-8.30 αν δεν εχεις μετρο και το αστικο περναει οτι ωρα νανε ειναι δυσκολα .  

Επισης αλλα δουλεια 8-10 ωρες και αλλο ΑΕΙ-ΤΕΙ που καθεσε σε μια καρεκλιτσα η κωλοβαρας με ενα φραπε στο κυλκειο μεχρι το επομενο μαθημα.

Εγώ πάντως προτιμώ την δουλειά μου (8-9 ώρες με αρκετή πίεση) παρά την εποχή που πήγαινα στο Πανεπιστήμιο και "καθόμουν σε μια καρεκλίτσα". Τότε έπαιρνα κτελ/προαστιακό, μετρό/ηλεκτρικό και μετά αστικό/σχολικό με αρκετό περπάτημα. Κάποιες φορές πήγαινα με τα πόδια από τον Ευαγγελισμό στην Πανεπιστημιούπολη γιατί πέρναγαν όλα τίγκα.

Προφανώς το παράδειγμά μου είναι τραβηγμένο γιατί έκανα 5-6 ώρες πήγαινε-έλα, αυτό που θέλω να πω είναι πως 1-2 ώρες δεν είναι τίποτα. Ξέρω άνθρωπο που πήγαινε κάθε μέρα στην Πάτρα (από Αμπελόκηπους) γιατί εκεί διορίστηκε (είχε και οικογέναια με παιδιά εδώ για αυτό πηγαινοερχόταν).

Δημοσ.

Εγώ πάντως προτιμώ την δουλειά μου (8-9 ώρες με αρκετή πίεση) παρά την εποχή που πήγαινα στο Πανεπιστήμιο και "καθόμουν σε μια καρεκλίτσα". Τότε έπαιρνα κτελ/προαστιακό, μετρό/ηλεκτρικό και μετά αστικό/σχολικό με αρκετό περπάτημα. Κάποιες φορές πήγαινα με τα πόδια από τον Ευαγγελισμό στην Πανεπιστημιούπολη γιατί πέρναγαν όλα τίγκα.

Προφανώς το παράδειγμά μου είναι τραβηγμένο γιατί έκανα 5-6 ώρες πήγαινε-έλα, αυτό που θέλω να πω είναι πως 1-2 ώρες δεν είναι τίποτα. Ξέρω άνθρωπο που πήγαινε κάθε μέρα στην Πάτρα (από Αμπελόκηπους) γιατί εκεί διορίστηκε (είχε και οικογέναια με παιδιά εδώ για αυτό πηγαινοερχόταν).

ενταξει και εγω ξερω ανθρωπους που εκανα αθηνα θεσσαλονικη σχεδον καθε μερα γιατι δουλευουν σε κτελ η στον οσε αλλα αυτο δεν ειναι ο μεσος ανθρωπος, και επισης το θεμα ειναι να εισαι και αποδοτικος στην δουλεια σου.

Δημοσ.

Θα σου μειώσει τόσο τραγικά την απόδοση αμα κάνεις καμιά ώρα (άντε δύο) να πας και άλλο τόσο να γυρίσεις από τη δουλειά σου?

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει και εγω ξερω ανθρωπους που εκανα αθηνα θεσσαλονικη σχεδον καθε μερα γιατι δουλευουν σε κτελ η στον οσε αλλα αυτο δεν ειναι ο μεσος ανθρωπος, και επισης το θεμα ειναι να εισαι και αποδοτικος στην δουλεια σου.

Ε καλά, να βάλουμε μέσα και τους πιλότους αν είναι...:P

Όσοι είναι από αθήνα  και ξέρουν...Πως την βγάζετε όσοι δεν έχετε δουλειά??Ρωτάω γιατί εδώ και 4 μήνες ψάχνω με κάτι να ασχοληθώ και δεν μπορώ να βρω τίποτα.Η θα ζητάνε προϋπηρεσία η θα είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου.Η κατάσταση είναι απελπιστική.

Και για να είμαστε κι εντός θέματος, αν βρίσκεις δουλειά που σε θέλουνε και είναι μακριά από την περιοχή σου απλά βρίσκεις τρόπο να πας. Εκτός κι αν δεν καίγεσαι τόσο για δουλειά και περιμένεις να βρεθεί κάτι πιο κοντά σου...:)

Δημοσ.

Θα σου μειώσει τόσο τραγικά την απόδοση αμα κάνεις καμιά ώρα (άντε δύο) να πας και άλλο τόσο να γυρίσεις από τη δουλειά σου?

2 ωρες να πας και 2 ωρες να ερθεις 4 ωρες και δεκα στην δουλεια 14 ε δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο να φευγεις 6 το πρωι απο το σπιτι και να γυρνας δεκα το βραδυ.

επισης θεωρεις ντε φακτο οτι θα ειναι 8-10 ωρες σερι πολλα μαγαζια πλεον ζητανε σπαστο ωραριο που ειναι ακομα πιο παλουκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...