BlackDarkFlag Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Με αφορμή διάφορα πράγματα που δε θα αναφέρω, αναρρωτιόμουν αν υπάρχει (δύσκολο να πει κανείς) και αν γενικά πιστεύουν οι άνθρωποι σήμερα στη νέμεση (θεία δίκη). Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν πολύ κακές πράξεις αλλά για πολλούς λόγους δε τιμωρούνται πάντα. Η θεία δίκη είναι όντως μια υπερφυσική δύναμη ή απλά μια επινόηση για να νιώθουμε ότι έστω και αν δε τιμωρηθούν από εμάς θα τιμωρηθούν από μια ανώτερη δύναμη;
insomnia888 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Όπως το ειπες, μια ανθρώπινη επινόηση της παρηγοριάς. Δεν υπάρχει θεία δίκη. 2
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θα κάνω την διαφορά! Εγώ πιστεύω στο κάρμα, θεία δίκη, όπως θες πέστο. Με την έννοια ότι όποιος κάνει πολλά άσχημα πράγματα, θα τιμωρηθεί με κάποιον τρόπο κάποια στιγμή. 'Οπως και ότι όποιος κάνει καλά πράγματα θα του έρθει κάτι καλό. Σίγουρα στην πράξη δεν είναι πάντα έτσι, όμως προτιμώ να πιστεύω σε ενός είδους butterfly effect από το απόλυτο χάος στο οποίο οι πράξεις μας δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκτυπο. 3
stavi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ούτε εγω πιστεύω αλλα αν κάνω μαλακίες, κάτι γινεται μετα 3
Big Boss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 όχι είναι ένα από τα πολλά πράγματα που έχει επινοήσει το ανθρώπινο μυαλό διότι δεν μπορεί να δεχθεί την αλήθεια 1
xifiassamsung Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 καποιες εννοιες για καποιο λογο δημιουργηθηκαν.εστω κ σε υποτιθεται-σκοτεινους- καιρους. εχω προσωπικα να αναφερω μερικα χαρακτηριστικα περιστατικα.γενικα οπως λενε προσεχε τι κανεις γιατι γυρναει.κ οχι μονο το κακο αλλα κ το καλο επισης.
arxontas71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 idomeneas7 συμφωνώ, έχω αρκετές περιπτώσεις όπου μπορεί να εκλαβει κάποιος σαν θεία δίκη, φυσικά δεν εξαιρείται ο γράφων.
michael92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ούτε εγω πιστεύω αλλα αν κάνω μαλακίες, κάτι γινεται μετα Pro tip: Κάτι γίνεται ακόμα και να μην κάνεις μαλακίες, οπότε συνέχισε να κάνεις μαλακίες
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κλασσικό thread για να κάνουν παρέλαση οι άθεοι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα