Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είναι εφικτές οι αγορές από το εξωτερικό εντός της εβδομάδας?

Υστερόγραφο:

Απλά θέλω απάντηση στο ερώτημα,μην αρχίσουμε τις πολιτικές συζητήσεις.

Δημοσ.

Το μικρές "απορίες/σύντομες απαντήσεις" δεν σου έκανε?

Εγώ θα πω ναι, θα είναι εφικτές

• Like 1
Δημοσ.

Επισημως δεν ειναι σιγουρο λογικα θα βγει ανακοινωση για το τι ακριβως θα περιεχουν τα capital controls.

Οσο αφορα τις αγορες απο εξωτερικο εχω μια μικρη αμφιβολια

Δημοσ.

Εγώ πάντως άκουσα στο skai πως μάλλον δεν θα είναι εφικτές οι συναλλαγές για το εξωτερικό. Περισσότερα πιστεύω ότι θα ξέρουμε το βράδυ αργά.Όμως σε κάθε περίπτωση σας προτείνω να μην κάνετε καμιά περιττή αγορά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να τα έχετε μόνο για άμεσες ανάγκες πχ φαγητό,βενζίνη,φάρμακα κτλ κτλ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως άκουσα στο skai πως μάλλον δεν θα είναι εφικτές οι συναλλαγές για το εξωτερικό. Περισσότερα πιστεύω ότι θα ξέρουμε το βράδυ αργά.Όμως σε κάθε περίπτωση σας προτείνω να μην κάνετε καμιά περιττή αγορά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να τα έχετε μόνο για άμεσες ανάγκες πχ φαγητό,βενζίνη,φάρμακα κτλ κτλ.

....

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θα έβαζα λεφτά στο app store/ steam/ psn ή σε κάτι που μπορείς να φας ban αν γίνει chargeback. Θα δοκίμαζα αγορά από κατάστημα που δεν ψώνισα ποτέ όμως.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πλήρωσα όλους τους server κτλ σήμερα γιατί από ότι κατάλαβα δεν θα μπορείς να κάνεις αγορά/πληρωμή πάνω από 60eu..

Δημοσ.

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός για τη χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών ενώ θα ισχύει το όριο των 60 ευρώ για τις προπληρωμένες κάρτες."

capital.gr

Δημοσ.

<p><span style="font-family:Arial, sans-serif;font-size:17.007999420166px;text-align:justify;">"Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός για τη χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών ενώ θα ισχύει το όριο των 60 ευρώ για τις προπληρωμένες κάρτες."</span></p>

<p> </p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.capital.gr/oikonomia/3038203/kleistes-oi-trapezes-mexri-tis-7-iouliou-exinta-euro-tin-imera-apo-ta-atm'>capital.gr</a></p>

Μακαρι!

Δημοσ.

Μη φάτε

β) συναλλαγές άνευ περιορισμών, πέραν αυτών που ίσχυαν πριν την έκδοση της παρούσας με πιστωτικές και
χρεωστικές κάρτες για πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας, δηλαδή για πληρωμές σε πίστωση λογαριασμού
που τηρείται στην Ελλάδα.

πηγή : ΦΕΚ
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...