Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iceman33221 ανοιξε νεο θεμα καλυτερα.Γραψε και την οθονη εκει και τα παιχνιδια για να μη χαλαει το sticky.

Δε μου ρχεται κατι..κοιτα μηπως εχεις απο οδηγους ή software καποιο fps cap.Αν εχεις τιποτα msi afterb ή αντιστοιχο δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και ξαναδες.

Καλησπερα , θα ηθελα μια βοηθεια στην επιλογη ξεκουραστης οθονης για δουλεια γραφειου( 6-10 ωρες) τη μερα
( οχι gaming ) μονο text reading  . αρχικα θα γινει αλλαγη στο μεγεθος της τωρινης lg 19.5 που πιστευω κουραζει αρκετα
( ειναι μια παρομοια με αυτη LG 20MP48A-P 20'' των 80 ευρω
η αποσταση ειναι στο 1 μετρο και σκεφτομαι αν η αναλυση των 1080 σε 22/23 αρα θα ειναι λιγη
οποτε κοιταζω για DELL P2213 22''  ( http://www.e-shop.gr...ck-p-PER.161960 )
ή
αλλη εως 24 ιντσες
επισης βλεπω  ASUS VZ249H  /  DELL ULTRASHARP U2414H

ποια να διαλεξω για τη δουλεια που τη θελω?

Μη σπαμαρεις το ιδιο,δεν επιτρεπεται.Καλυτερα σε 24'' αλλα πες και budget.

Εν τέλη πήρα την 27αρα!

Ελπίζω να είμαι κομπλέ :)

Αντε καλοδουλευτη.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρόταση για οθόνη πολύ value for money για gaming pc πάνω από 22" και να μην ξεφεύγει σε μπάτζετ. Θέλω προτάσεις μέχρι 150 ευρώ. Το υπόλοιπο σύστημα δεν έχει αγοραστεί ακόμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω μία οθόνη dell se2717h που πραγματικά την έχω χαρεί σε gaming και σε χρήση Καθημερινή. Τον τελευταίο καιρό με απασχολεί άμα θα πήγαινα σε 2k ανάλυση άμα θα υπήρχε μεγάλη διαφορά και άμα θα πάω σε 2k άμα θα έπρεπε να είναι 144 Hz για τα παιχνίδια ή μήπως είναι αρκετά και τα 75 hz που έχουν αρκετές οθόνες ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανεις εμπειρια με την LG 34UM58-P; Χρηση καθαρα για gaming.

Σε παιχνίδια δεν θ έχεις θέμα, σε ίντερνετ όμως ίσως σε κουράζει (είναι σαν 27άρα 1080)

Οι οθόνες σειράς um5x φοράνε παλιά πάνελ που είχαν αρκετά θέματα με bleeding κτλ

Και το κύριο δες αν τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν έχουν υποστήριξη για ultrawide

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 1
Δημοσ.

iceman33221 ανοιξε νεο θεμα καλυτερα.Γραψε και την οθονη εκει και τα παιχνιδια για να μη χαλαει το sticky.

Δε μου ρχεται κατι..κοιτα μηπως εχεις απο οδηγους ή software καποιο fps cap.Αν εχεις τιποτα msi afterb ή αντιστοιχο δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και ξαναδες.

Μη σπαμαρεις το ιδιο,δεν επιτρεπεται.Καλυτερα σε 24'' αλλα πες και budget.

Αντε καλοδουλευτη.

Μόλις μου ήρθε η οθόνη.

Ενώ έχω ρυθμίσει τα πάντα με το ps4 και το volume της οθόνης δεν μου βγάζει ήχο. Οι οδηγίες δεν λένε κάτι. Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Πρόταση για οθόνη πολύ value for money για gaming pc πάνω από 22" και να μην ξεφεύγει σε μπάτζετ. Θέλω προτάσεις μέχρι 150 ευρώ. Το υπόλοιπο σύστημα δεν έχει αγοραστεί ακόμα

Μιλας για budget συστημα;

Καλησπέρα παιδιά έχω μία οθόνη dell se2717h που πραγματικά την έχω χαρεί σε gaming και σε χρήση Καθημερινή. Τον τελευταίο καιρό με απασχολεί άμα θα πήγαινα σε 2k ανάλυση άμα θα υπήρχε μεγάλη διαφορά και άμα θα πάω σε 2k άμα θα έπρεπε να είναι 144 Hz για τα παιχνίδια ή μήπως είναι αρκετά και τα 75 hz που έχουν αρκετές οθόνες ευχαριστώ

Τι παιχνιδια παιζεις και με τι συστημα; Δεν χρειαζεται να αλλαξεις αν εισαι ευχαριστημενος εκτος και αν σου περισσευουν γενικα.1440p με μεγαλο ρυθμο ανανεωσης ειναι αλλο επιπεδο γενικα σε εμπειρια και χρησιμοτητα αλλα τα 144Hz IPS ειναι ακριβα (και θελουν και δυνατο hardware)..εκτος και αν πας σε καμμια PX277 αν τη βρεις. 

Δημοσ.

Τι παιχνιδια παιζεις και με τι συστημα; Δεν χρειαζεται να αλλαξεις αν εισαι ευχαριστημενος εκτος και αν σου περισσευουν γενικα.1440p με μεγαλο ρυθμο ανανεωσης ειναι αλλο επιπεδο γενικα σε εμπειρια και χρησιμοτητα αλλα τα 144Hz IPS ειναι ακριβα (και θελουν και δυνατο hardware)..

αυτό..  αν έχεις μηχάνημα που βγάζει πάνω απο 75-80 fps στα παιχνίδια που παίζεις έχεις έναν λόγο για αναβάθμιση. καλά τα 144hz αλλά αν παίζεις  bf1 στα 40fps τι να τα κάνεις? 

Δημοσ.

Εχω 6700κ 16ram 3200mhz 980ti gpu bf1 ultra seting 95-110 fps στα άλλα πολλά περισσότερα

Το θεμα μου είναι άμα υπάρχει μεγάλη διαφορά στα 2κ αμα αξίζει να παω σε 2κ η να παω σε 1080p 144hz

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα θα έχει μπάτζετ 600-700 ευρώ, δεν ξέρω ακόμα. Απλά ρωτάω για οθόνη, γιατί είναι 10ήμερο και έλεγα μην έπεσε στο μάτι σας καμιά προσφορά. 

Δημοσ.

Εχω 6700κ 16ram 3200mhz 980ti gpu bf1 ultra seting 95-110 fps στα άλλα πολλά περισσότερα

Το θεμα μου είναι άμα υπάρχει μεγάλη διαφορά στα 2κ αμα αξίζει να παω σε 2κ η να παω σε 1080p 144hz

Στη θεση σου ΑΝ αλλαζα θα πηγαινα και σε μεγαλυτερη αναλυση απο 1080p.

Το υπόλοιπο σύστημα θα έχει μπάτζετ 600-700 ευρώ, δεν ξέρω ακόμα. Απλά ρωτάω για οθόνη, γιατί είναι 10ήμερο και έλεγα μην έπεσε στο μάτι σας καμιά προσφορά. 

Πρεπει να καταληξεις και στο υπολοιπο συστημα.Αν στησεις κουτι των 700ε τα 150ε ειναι λιγα για οθονη.

Παρακαλω απαντηστε στο θεμα μου δεν θελω να δωσω πολλα 130 μαξ τιμη 150

http://www.insomnia.gr/topic/643833-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gigabyte-radeon-hd-7790-2gb/ ευχαρηστω

Δες αυτην http://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html

Καλησπερα ψαχνω οθονε με freesync με max τα 200. Ειδα αυτη σε προσφορα http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vg245he-24-led-gaming-full-hd-black-p-PER.155906 απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει το ΤΝ panel ή καλυτερα το IPS . Εσεις τι θα μου προτεινατε ?

Εσυ τι βαζεις ως προτεραιοτητα στην οθονη;

Δημοσ.

Για gaming την θελω και ταινιες... Ωραια χρωματακια θελω να εχει κυριως... Αυτη η samsung που προτεινες καλη μου φενεται αλλα δεν εχω δει απο κοντα TN KAI IPS panel για να ξερω ποιο μου κανει γιαφτω το λεω

Δημοσ.

Οθόνη μέχρι 220 για ps4 και σύνδεση HDMI με το λάπτοπ για ταινίες κλπ; Στο μέλλον ίσως και σύνδεση με PC για χαλαρό gaming τύπου WOW, CS: GO 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...