Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α ναι το ειχα δει αυτο το dualup μοντελο. οντως πρωτότυπο. σίγουρα θα την προτιμούσα αν δεν ειχα ηδη μια οθονη για το top. βασικο selling point αυτης που κοιταω ειναι ο βραχιονας, θα δω ομως και την εναλακτικη που προτεινεις. 

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 8:28 ΜΜ, SAnathema είπε

για χρήση gaming/γραφείου/ browsing από 27 ίντσες μέχρι 34 και μέχρι 600ρι μαξ από ελλάδα, για 1440p (4κ είναι too much) ΄έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Ρίξε μια ματιά στην LG 27GN850-B. Την έχω σχεδόν 1 χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στους άυπνους. Βρίσκομαι στην αναζήτηση για μόνιτορ. Θέλω να δώσω έως 350ε και έχω δει κάποιες στο Σκρουτζ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.Το hdr είναι μαστ για κάποιον χρήστη που κατά καιρούς τον πιάνουν τα ψυχολογικά και θέλει να λιώσει;κυρίως για δουλειά τον χρησιμοποιώ. Έως τώρα δεν είχα οθόνη με hdr για να συγκρίνω την ποιότητα. Έχω μια 27αρα της aoc curved στα 144z πολύ basic χαρακτηριστικά και θέλω να πάω σε 2κ μιας και η 3060ti θα κουβαλήσει λίγο.

Δημοσ.

Γεια σας, θέλουμε να κάνουμε δώρο μία οθόνη στον ανηψιό μου. Η κάρτα του είναι μία 3060. Θα μπορέσει να σηκώσει 2κ ανάλυση; Παίζει games, συνήθως fortnite και gta online. Οπότε ψάχνω μία οθόνη 27, 2κ 120hz. Πιστεύεται ότι θα έχει πρόβλημα με την κάρτα; Έχετε να προτείνετε καμία οθόνη; 

Budget 250 ευρώ πάνω κάτω.

Δημοσ.

Καλή Χρονιά με υγεία και τύχη!

SAMSUNG LC27G75TQSRXEN 27'' στα 379€ από eshop https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc27g75tqsrxen-27-qled-curved-qhd-240-hz-p-PER.171085

Αξίζει να κάνω την υπέρβαση από τα 300€ που ήταν το μέγιστο budget; Χρήση για games από τον γιο ; Διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια ότι ξεκολλάει σε κάποια σημεία το panel και πηγαίνει service

Διαφορετικά τι προτείνετε στα 300€ max;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Gerara_ είπε

SAMSUNG LC27G75TQSRXEN 27'' στα 379€ από eshop https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lc27g75tqsrxen-27-qled-curved-qhd-240-hz-p-PER.171085

Αξίζει να κάνω την υπέρβαση από τα 300€ που ήταν το μέγιστο budget; Χρήση για games από τον γιο ; Διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια ότι ξεκολλάει σε κάποια σημεία το panel και πηγαίνει service

μια χαρά επιλογή είναι και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με flickering όπως το 32αρη της ίδιας εταιρείας, παραγγελία έκανα και εγώ το ίδιο από περιέργεια ποίο πολύ για να το δω δίπλα σε Dell s2721dgfa που χρησιμοποιώ, σημείωση ότι έχει έντονο bleeding το 27 G7 στα περισσότερα κομμάτια, στα πάνω σημεία μετά το 60% brightness.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

μια χαρά επιλογή είναι και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με flickering όπως το 32αρη της ίδιας εταιρείας, παραγγελία έκανα και εγώ το ίδιο από περιέργεια ποίο πολύ για να το δω δίπλα σε Dell s2721dgfa που χρησιμοποιώ, σημείωση ότι έχει έντονο bleeding το 27 G7 στα περισσότερα κομμάτια, στα πάνω σημεία μετά το 60% brightness.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ανάλυση 1920*1080 θα παίζει ικανοποιητικά μέχρι να γίνει αναβάθμιση το παλιό pc ; Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τη σύνδεση hdmi γιατί το pc είναι 11ετων και μάλλον δεν έχει hdmi 1.2;

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Διαβάζω προβλήματα στο skroutz ότι ξεκολλάει μέρος του πάνελ https://www.skroutz.gr/s/28295043/Samsung-Odyssey-G7-LC27G75TQSRXEN-VA-HDR-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-240Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html#reviews

την σκέφτομαι και γω σε αυτή την τιμή αλλα..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Διαβάζω προβλήματα στο skroutz ότι ξεκολλάει μέρος του πάνελ https://www.skroutz.gr/s/28295043/Samsung-Odyssey-G7-LC27G75TQSRXEN-VA-HDR-Curved-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-240Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html#reviews

την σκέφτομαι και γω σε αυτή την τιμή αλλα..

410 έχει την 32αρα που δεν ξεκολλάει αλλά έχει flicker issues ποίο συχνά λόγω του range του freesync 80-240hz,ενώ στο 27αρη ξεκινάει από 60-240hz 

11 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ανάλυση 1920*1080 θα παίζει ικανοποιητικά μέχρι να γίνει αναβάθμιση το παλιό pc ; Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τη σύνδεση hdmi γιατί το pc είναι 11ετων και μάλλον δεν έχει hdmi 1.2;

μέχρι 144hz αν θα παίζει 8bit.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ICE-T είπε

410 έχει την 32αρα που δεν ξεκολλάει αλλά έχει flicker issues ποίο συχνά λόγω του range του freesync 80-240hz,ενώ στο 27αρη ξεκινάει από 60-240hz 

μέχρι 144hz αν θα παίζει 8bit.

Η Dell s2721dgfa θεωρείται καλή επιλογή; Τη βρίσκω στα 400€ από σκτρουζομαγαζο; Η εγγύηση 3 ετών θα ισχύει κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπεία;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Η Dell s2721dgfa θεωρείται καλή επιλογή; Τη βρίσκω στα 400€ από σκτρουζομαγαζο; Η εγγύηση 3 ετών θα ισχύει κανονικά από την ελληνική αντιπροσωπεία;

ναι φίλε μου, είναι πολύ καλή επιλογή, μαζί με το LG GP850-B είναι τα καλύτερα IPS για gaming και δουλειά γραφείου σε φυσιολογική τιμή.και με καλή εγγύηση zero dead pixels.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2023 στις 8:09 ΜΜ, Gerara_ είπε

Amazon παίζει πιο φθηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γράφω για το G7 odyssey, μηδαμινό σχεδόν bleeding, flicker δεν αντιμετώπισα σε 3 παιχνίδια που έπαιξα, αλλά έχει αφόρητο ηλεκτρικό θόρυβο πίσω το πάνελ σε συγκεκριμένες εικόνες όπως τα Asus wallpaper, επιστρέψει για DOA αύριο,τα χρώματα μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με IPS 😂

18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Amazon παίζει πιο φθηνα

πόσο φτηνότερα 30 ευρώ?

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει monitor από το 2010 που είχα βάλει σε ένα αρχαίο desktop, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια κάνω τη δουλειά μου με laptop, επομένως δεν χρειάστηκε. Γενικά δεν παίζω games εδώ και χρόνια, αν και πέρσι πήρα ένα laptop (Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H) που θεωρητικά κάνει και για games (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα). Τον τελευταίο καιρό κάτι με έχει πιάσει να πάρω ένα monitor. Μ' αρέσει πολύ το display που έχει το laptop ( 2560x1600, IPS, 500 nits, 1200:1, 165Hz, 100% sRGB) και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα από ανάλυση, φωτεινότητα και χρώματα είναι σουπερ για μένα, απλά έχει αρχίσει να με κουράζει το διάβασμα σε 16αρα οθόνη. Θέλω κάτι αντίστοιχο σε 27αρα οθόνη και είχα ξεχωρίσει την Dell S2721DGFA μιας κι έχει προταθεί κι άλλες φορές εδώ και ήταν στα 4 κατοστάρικα budget που διέθετα. Αργότερα είδα την Dell Alienware AW2723DF που μου φάνηκε αρκετα ποιοτική αλλά πλέον στα 6 κατοστάρικα. Και τέλος είδα την Gigabyte M28U από τις πιο φθηνές 4k στα 144hz που είπα να καταλήξω εκεί μιας και είναι στα ίδια χρήματα με την alienware, και νομίζω είναι πιο κοντά στα δεδομένα μου, που δεν θέλω αμιγώς gaming οθόνη, απλά θέλω να μπορεί να το κάνει κι αυτό αν μου έρθει ποτέ όρεξη. Ποιά είναι η γνώμη σας αξίζει η gigabyte σε αυτά τα χρήματα ή να πάω στην alienware; Όπως είπα πιο πολύ με ενδιαφέρει η εικόνα παρά το gaming, απλά θα ήθελα να έχει και αυτή τη δυνατότητα. Θα προτιμούσα την Samsung Odyssey G7A αν δεν ξέφευγε κι άλλο το budget αλλά παρότι είχε πέσει στο όριο που έθεσα κάποια στιγμή, αυτή τη στιγμή βλέπω παίζει στα 765 (με περιορισμένη διαθεσιμότητα γενικά) και δεν θέλω να παρεκκλίνω τόσο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LeukoSustima είπε

Δεν έχω αγοράσει monitor από το 2010 που είχα βάλει σε ένα αρχαίο desktop, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια κάνω τη δουλειά μου με laptop, επομένως δεν χρειάστηκε. Γενικά δεν παίζω games εδώ και χρόνια, αν και πέρσι πήρα ένα laptop (Lenovo Legion 5 Pro 16ITH6H) που θεωρητικά κάνει και για games (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα). Τον τελευταίο καιρό κάτι με έχει πιάσει να πάρω ένα monitor. Μ' αρέσει πολύ το display που έχει το laptop ( 2560x1600, IPS, 500 nits, 1200:1, 165Hz, 100% sRGB) και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα από ανάλυση, φωτεινότητα και χρώματα είναι σουπερ για μένα, απλά έχει αρχίσει να με κουράζει το διάβασμα σε 16αρα οθόνη. Θέλω κάτι αντίστοιχο σε 27αρα οθόνη και είχα ξεχωρίσει την Dell S2721DGFA μιας κι έχει προταθεί κι άλλες φορές εδώ και ήταν στα 4 κατοστάρικα budget που διέθετα. Αργότερα είδα την Dell Alienware AW2723DF που μου φάνηκε αρκετα ποιοτική αλλά πλέον στα 6 κατοστάρικα. Και τέλος είδα την Gigabyte M28U από τις πιο φθηνές 4k στα 144hz που είπα να καταλήξω εκεί μιας και είναι στα ίδια χρήματα με την alienware, και νομίζω είναι πιο κοντά στα δεδομένα μου, που δεν θέλω αμιγώς gaming οθόνη, απλά θέλω να μπορεί να το κάνει κι αυτό αν μου έρθει ποτέ όρεξη. Ποιά είναι η γνώμη σας αξίζει η gigabyte σε αυτά τα χρήματα ή να πάω στην alienware; Όπως είπα πιο πολύ με ενδιαφέρει η εικόνα παρά το gaming, απλά θα ήθελα να έχει και αυτή τη δυνατότητα. Θα προτιμούσα την Samsung Odyssey G7A αν δεν ξέφευγε κι άλλο το budget αλλά παρότι είχε πέσει στο όριο που έθεσα κάποια στιγμή, αυτή τη στιγμή βλέπω παίζει στα 765 (με περιορισμένη διαθεσιμότητα γενικά) και δεν θέλω να παρεκκλίνω τόσο.

όπως έγραψα και ποίο πάνω έχω το Dell που κοίταζες και θα παω στο Alienware ποίο πολύ επειδή είναι ξεκούραστο και έρχονται και το περνούν σε περίπτωση προβλήματος η αντιπροσωπεία, για το gigabyte δεν γνωρίζω την πολιτική της στο service αλλά αν θα πάρεις Xbox series x λόγω του HDMI 2.1 θα μπορέσεις να το δουλέψεις απροβληματιστα,το Alienware θα παίζει 1440p/120hz η 4Κ/60hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...