optimistic_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπερα στο #grexit,ηθελα να ρωτησω γενικα σαν απειρος γενικα και εχοντας κανει μονο μια σχεση στο παρελθον το πως να παρει καποιος το θαρρος οταν μια κοπελα πχ σε μια καφετερια τον κοιταει εντονα? Μου εγινε πριν λιγες μερες και σε ενα σημειο διασταυρωθηκαν τα βλεμματα μας και μετα εκεινη κοιταγε συνεχεια απ'οτι μου ειπαν . Το θεμα ειναι πως βρισκω το θαρρος για να παω εκει και να μιλησω? Το θεμα ηταν οτι δεν ηταν και μονη της αλλα ουτε και εγω αρα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Καποιος πιο εμπειρος ας απαντησει Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ρωτας,ουτε καποιο κουμπι που το πατας και παιρνεις θαρρος.. Πρεπει να το ξεπερασεις μονος σου και να πας και να μιλησεις.. Μην σε νοιαζει η αντιδραση της κοπελας και μην την παρεις στα σοβαρα.. Πρεπει να το βλεπεις σαν διασκεδαση,σαν κατι που σου αρεσει να κανεις και να μην σε νοιαζει το αποτελεσμα.. Απο εκει και περα επειδη λες οτι εισαι απειρος ο βασικος σου στοχος πρεπει να ειναι να πηγαινεις και να μιλας,να λυθει η γλωσσα σου..Το ποσος χρονος θα χρειαστει για να γινει αυτο δεν μπορει να στο απαντησει κανεις.. Υπαρχει απειρο υλικο στο internet σχετικα με την προσεγγιση γυναικων οποτε μπορεις να ψαχτεις και εκει Ακολούθα την διακριτικά όταν πάει στην τουαλέτα. Μείνε και κάνε ότι πλένεις τα χέρια. Μόλις την δεις να βγαίνει "τσουπ" πετάγεσαι έξω και ρίχνεις την ατάκα: "Και εσύ για ψιλό;" "Έχεζες ε;;;"
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απλά πες της ότι έχεις καταθέσεις στην Ελβετία. 3
blazexX23Xx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το θεμα ειναι να βρω το θαρρος να χωθω,ε ρε πουστη θα το βρω καποια στιγμη Φιλε YOLO και ρεζιλι να γινεις σιγα το πραγμα! 1
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ακολούθα την διακριτικά όταν πάει στην τουαλέτα. Μείνε και κάνε ότι πλένεις τα χέρια. Μόλις την δεις να βγαίνει "τσουπ" πετάγεσαι έξω και ρίχνεις την ατάκα: "Και εσύ για ψιλό;" Πως θα χωθεις , ε ? οκ ακου.. θα πας εκει και θα πεις στην φιλη της .. ''χορευεις ?'' αν σου απαντησει ''ναι΄'' τοτε πες της '' ε , πηγαινε ριξε ενα χορό να τα πω λιγο με την φιλη σου '' Χαχαχα έκλαψα Κοίταξε.. Όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) πριν κάνουμε κάποια κίνηση κοιτάμε και λίγο την εμφάνιση, και δεν εννοώ ντύσιμο απαραίτητα. Οπότε όταν θα πας προς τα εκεί δεν θα είσαι ούτε σαν παιδάκι που πάει σε πάρκο ούτε ακόλουθος σε κηδεία. Αν είναι σε παρέα, είναι δύσκολο σημείο, μπορείς να πας και να πεις αρχικά σε αυτήν αν μπορει να ερθει λιγο ποιο περα για να μιλήσετε (δεν θα πεις ολη αυτη την φράση ένα "μπορεις να ερθεις λιγο μαζι μ" αρκει πιστευω). Αν την ενδιαφερεις θα ερθει. Δεν μιλάς ποτε μπροστα σε φιλες της. Μην κολλάς! ότι θέλεις θέλει απλά για αυτην δεν ειναι η θεση της.. Εξάλου μια κουβεντα μαζι της θα κανεις, δεν θα την ζητήσεις σε γαμο!
johnkal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αν με κοιτούσε θα πήγαινα να κάνω τσαμπουκά και θα της πετούσα τα ποτήρια από το τραπέζι. 3
momotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 πχ σε μια καφετερια τον κοιταει εντονα?Το θεμα ειναι πως βρισκω το θαρρος για να παω εκει και να μιλησω? Βaby steps φιλος. Πρεπει να ξεκινησεις απο το σωστο μερος πρωτα,την πρακτικη. 2
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ακολούθα την διακριτικά όταν πάει στην τουαλέτα. Μείνε και κάνε ότι πλένεις τα χέρια. Μόλις την δεις να βγαίνει "τσουπ" πετάγεσαι έξω και ρίχνεις την ατάκα: "Και εσύ για ψιλό;" αμα δεν εχει χιουμορ να εκτιμησει την ατακα την παρατας απλα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ειδικα οταν ειναι σε παρεα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ενα που ειπε καποιος πριν ειναι να πας να κατσεις και να αρχισεις να μιλας με ολες αλλα μετα να αρχισεις να επικεντρωνεσαι σε αυτη που σου αρεσει. Εγω κανω το αλλο. Οταν δω κοπελα που μου αρεσει σε παρεα περιμενω λιγο να μην ειναι απασχολημενη απο τις φιλες της και της δινω το τηλεφωνο μου λεγοντας "γεια σου αυτο ειναι το τηλεφωνο μου, θα μου αρεσε πολυ αν βγαιναμε μαζι καποια στιγμη", βγαινεις για καφε αν παρει και αν δεν γινει τιποτα yolo, αλλιως εισαι κερδισμενος
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απ την ανταλλαγή βλεμμάτων μέχρι την ανταλλαγή υγρών, είναι μακρύς ο δρόμος. 5
Mozzie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δε χρειάζεται καν να μιλήσεις... -> http://www.insomnia.gr/topic/483792-κατασκευή-υγρού-πυρ-για-εντυπωσιασμό-κοπέλας/
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπερα στο #grexit,ηθελα να ρωτησω γενικα σαν απειρος γενικα και εχοντας κανει μονο μια σχεση στο παρελθον το πως να παρει καποιος το θαρρος οταν μια κοπελα πχ σε μια καφετερια τον κοιταει εντονα? Μου εγινε πριν λιγες μερες και σε ενα σημειο διασταυρωθηκαν τα βλεμματα μας και μετα εκεινη κοιταγε συνεχεια απ'οτι μου ειπαν . Το θεμα ειναι πως βρισκω το θαρρος για να παω εκει και να μιλησω? Το θεμα ηταν οτι δεν ηταν και μονη της αλλα ουτε και εγω αρα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Καποιος πιο εμπειρος ας απαντησει Το να σκάσεις ακάλεστος σε μια παρέα που απολαμβάνουν τα καφεδάκια τους μόνο σε μένα φαντάζει κάπως άκυρο; Κάνεις λοιπόν παιχνίδι με το βλέμμα. Και όταν σηκωθεί να πάει είτε τουαλέτα είτε π.χ. έξω, ακολουθείς διακριτικά κι εσύ και της πιάνεις κουβεντούλα. ΜΗΝ αρχίσεις με την χάλια ατάκα 'έχεις fb;'. Αν θες δώσε της τον αριθμό σου και έτσι της πετάς το μπαλάκι να κάνει εκείνη την επόμενη κίνηση αν το θέλει. Μπροστά στις φίλες της καλύτερα μην κάνεις κίνηση...κυρίως γιατί έρχονται σε δύσκολη θέση κ μετά τις πιάνει η ανασφάλεια του στυλ 'Γιατί αυτός γουστάρει την φίλη μου και όχι εμένα; Τόσο σκατά είμαι;' και μετά αρχίζουν οι γκρίνιες στην κοριτσοπαρέα [Αυτά αν μιλάμε για νεαρές ηλικίες βέβαια.] Good luck next time! 1
andreapaog328 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τυχαινει να σε καρφωσουν αλλα οχι παντα.Σκεψουν οτι η κοπελα αν εσυ ντρεπεσε 2 φορες αυτη 5. εκτος αν ειναι σκυλι μαυρο και θελει να φαει κρεας. 1
vision Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 φίλε σε καφετέρια μην περιμένεις και πολλά. Ρίξε το ματάκι σου και κάτσε στα αυγά σου. Αν κάνεις κίνηση θα πέσει ψου ψου που θα πάει σύννεφο οπότε σε βλέπω θύμα bullying κατά 99%, τόσο από την κοριτσοπαρέα όσο και από τη δική σου παρέα. Κάνε κίνηση σε κανά clubaκι καλύτερα, είναι πιο χαλαρά, ακόμα και σε παρέα μιλάς άνετα. Πιες και 1-2 ποτάκια πριν ή όσα νομίζεις για να μπορείς να μιλάς και να στέκεσαι όρθιος και είσαι άρχοντας. Μην παρασυρθείς και πεις καμιά βλακεία μόνο. Μπλα μπλα θέλουν τα κοριτσάκια. Από που είσαι; <θα σου πει>. Λες το όνομα σου μετά κτλ κτλ Άλλο μέρος, στην παραλία, μην γίνεται χαμός γιατί πάλι δεν έχεις τύχη. Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, και είστε μπακούρια στην παρέα, ίσως μπορεί να το κάνει κάποιος από την παρέα σου και μετά θα σε συστήσει στη φίλη...παίρνεις την επιλογή δηλαδή που δεν πάει να πει πως είναι κακή.
Hellaslover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αν εισαι τοσο πολυ κοτα, τοτε στελνεις ενα καφε/χυμο/γλυκο και λες στο σερβιτορο να δωσει τον αριθμο σου σε χαρτακι . Λογικα για να εχει το θαρρος να σε κοιταει τοσο επιμονα θα εχει και το θαρρος να σε παρει η να σου στειλει μηνυμα. Το καλυτερο ειναι να πας εσυ κτλ οπως σου ειπαν κ οι αλλοι απο πανω. Aν δε θες να δωσεις τον αριθμο σου γραψε κατι του στυλ "μ'εχουν ζαλισει εδω, αν μπορεις να με σωσεις φωναξε με να ερθω απο 'κει", και δωσε ονομα, ετσι φενεσαι κοτα αλλα και λιγο αστειος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα