stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ξέρω ότι καταντάω γραφική με κάτι τέτοιες ερωτήσεις αλλά πέρα του ότι δεν είμαι άνθρωπος που ξέρει να κρατάει τους τύπους, το ινσομνια αποτελεί για μενα κάτι σαν τον εξομολογητή μου... Θα ήθελα να μάθω λοιπόν, αν μια κοπελα που σας αρέσει σας ζητούσε πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο ρομαντικό, να κάνετε και οι δύο τεστ hiv και αφροδιασιακών... τι θα κάνατε, πως θα το αντιμετωπίζατε και πώς θα το παίρνατε; θα την παρεξηγούσατε; θεωρείτε σωστό να γίνονται εξετάσεις πριν την ερωτική πράξη;
gkasmak0s GR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ξέρω ότι καταντάω γραφική με κάτι τέτοιες ερωτήσεις αλλά πέρα του ότι δεν είμαι άνθρωπος που ξέρει να κρατάει τους τύπους, το ινσομνια αποτελεί για μενα κάτι σαν τον εξομολογητή μου... Θα ήθελα να μάθω λοιπόν, αν μια κοπελα που σας αρέσει σας ζητούσε πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο ρομαντικό, να κάνετε και οι δύο τεστ hiv και αφροδιασιακών... τι θα κάνατε, πως θα το αντιμετωπίζατε και πώς θα το παίρνατε; θα την παρεξηγούσατε; θεωρείτε σωστό να γίνονται εξετάσεις πριν την ερωτική πράξη; Φυσικα και ειναι σωστο να γινονται εξετασεις πριν την πραξη.Εχω κανει και εγω οταν μου το ζητησε η τοτε κοπελα μου.Το θεμα ειναι με τι τροπο θα στο φερει..........
bedazzled Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Θεωρώ ότι μια αμοιβαία εξέταση είναι must για sex χωρίς προφυλακτικό (αλλά με χάπι φυσικά). Προφανώς εδώ μιλάμε για σοβαρή, μακροχρόνια σχέση... αλλιώς καλύτερα condom. 7
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ναι. Και δεν θα την παρεξηγούσα σε κάθε περίπτωση.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 condom και πάλι condomσιγά μην αναλώνομαι στο να εξετάζω τον κάθε χ, ψ ερωτικό μου σύντροφο στο τι κουβαλάει. condom και έχω το κεφάλι μου ήσυχο τώρα με τον σταθερό μου δεσμό που θα μαστε χρόνια μαζί και θέλαμε σεξ άνευ, τότε ναι και εξετάσεις και αντισύλληψη. και όμως τα κονδυλώματα θερίζουν, οπότε προσοχή girls and boys 1
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλά και πάλι μπορείς να κολλήσεις αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο. Τώρα σε κάποια σοβαρή σχέση που από ένα σημείο και μετά θα γίνει πιο ελεύθερο δε το βρίσκω παράλογο.
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αφροδίσια βρε, αφροδισιακά είναι άλλο. Εγώ πάντως ήμουν πολύ ξενέρωτη, θυμάμαι όταν τον γνώρισα είχε κάτι εξανθήματα και του ειπα στην ψύχρα: "μήπως έχεις AIDS? Τι είναι αυτά?" Μου είπε είναι αλλεργικά αλλά δεν τον πίστευα. 7
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 condom και πάλι condom σιγά μην αναλώνομαι στο να εξετάζω τον κάθε χ, ψ ερωτικό μου σύντροφο στο τι κουβαλάει. condom και έχω το κεφάλι μου ήσυχο τώρα με τον σταθερό μου δεσμό που θα μαστε χρόνια μαζί και θέλαμε σεξ άνευ, τότε ναι και εξετάσεις και αντισύλληψη. και όμως τα κονδυλώματα θερίζουν, οπότε προσοχή girls and boys φυσικά προφυλάξεις... αλλά και πάλι είναι αρκετό για να αισθανθείς ασφαλής; Αφροδίσια βρε, αφροδισιακά είναι άλλο. Εγώ πάντως ήμουν πολύ ξενέρωτη, θυμάμαι όταν τον γνώρισα είχε κάτι εξανθήματα και του ειπα στην ψύχρα: "μήπως έχεις AIDS? Τι είναι αυτά?" Μου είπε είναι αλλεργικά αλλά δεν τον πίστευα. και τελικά τι έγινε;
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ολα καλά τελικά, δεν είχε. Με τα προφυλακτικά δεν προστατεύεσαι από τα πάντα δυστυχώς και όταν φοβάσαι μην κολλήσεις κάτι, δεν αφήνεσαι και κάνεις τα πάντα προσεκτικά οπότε και το σεξ είναι ξενέρωτο. Εξαίρεση οι "σίγα τώρα σε μένα θα τύχει" που δεν τους νοιάζει και με τους πρώτους μήκυτες, κονδυλώματα, χλαμύδια χέζονται πάνω τους και αρχίζουν να προσέχουν.
Jethro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Σε μια φρεσκια σχεση ουτε καν, μονο με προφυλαξη. Αν το πραμα σοβαρευει και μπαινουν τετοια πλανα προφανως εδω θα το ζητουσα και ο ιδιος και για μενα και για εκεινη. Ο καθενας εχει περασει τις δικες του εμπειριες, μπορει εκεινη να ηταν καθαρη αλλα οι προηγουμενες σχεσεις της οχι. Αν και πολλοι αντρες χρησιμοποιουν ψυχολογικο εκβιασμο σε αρκετες γυναικες για χωρις προφυλαξη "δεν με εμπιστευεσαι?, με εθιξες...κλπ κλπ".
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 φυσικά προφυλάξεις... αλλά και πάλι είναι αρκετό για να αισθανθείς ασφαλής; και τελικά τι έγινε; άμα δεν είναι και αυτά ασφαλή πάει καήκαμε. από το τίποτα πάντως εννοείται πως ναι στα προφυλακτικά
Jethro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Επισης δεν υπαρχει 100% προστασια, εκτος αν αφαιρεσουμε και τα προκαταρκτικα. Μια χαρα και με το στοματικο μεταφερονται διαφορα καλουδια πχ ερπη, γοννοροια κλπ
afentiko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κανω καθε 3-4 μηνες απο μονος μου γιατι ειμαι μαλακας και δεν παιρνω προφυλαξεις, καθε φορα που το κανω λεω τελευταια φορα, δεν αξιζει και τετοια...αλλα πραγματικα ειμαι μαλακας, δε μπορω με προφυλακτικο πεφτει η απολαυση 80% 3
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κανω καθε 3-4 μηνες απο μονος μου γιατι ειμαι μαλακας και δεν παιρνω προφυλαξεις, καθε φορα που το κανω λεω τελευταια φορα, δεν αξιζει και τετοια...αλλα πραγματικα ειμαι μαλακας, δε μπορω με προφυλακτικο πεφτει η απολαυση 80% και για τους άλλους που χρησιμοποιούν τι είναι; βλάκες; μπούρδες τα "δεν μπορώ" προέχει η ασφάλεια ή η ευχαρίστηση;;;;
afentiko Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μα το ξερω, εννοειται προεχει η ασφαλεια, αλλα ειμαι αδυναμος χαρακτηρας και ενδιδω καθε φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα