stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 μα και το σεξ μερος μια σχέσης δεν είναι? δε πρέπει να γνωρίσεις και αυτή τη πλευρά του άλλου? ε καλά τέλος πάντων δε βγάζουμε συνεννόηση δε θελω να πηγαίνω με τον πρωτο τυχόντα που νομίζω οτι μου αρέσει για να καταλάβω μετά απο κάποιο διάστημα οτι τελικά δε μου αρέσει και δε μου ταιριάζει τοσο απλα 2
Iris(h) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Με την ίδια λογική ξαναλέω, επενδύεις συναισθηματικά σε κάποιον για άλφα χρονικό διάστημα, ίσως τον ερωτευτείς κιόλας στην περίοδο καραντίνας, κάνετε σεξ και δεν έχετε χημεία, ή δεν το έχεις, ή δεν το έχει καθόλου. Πάλι δεν θα χωρίσεις γιατί δεν θα έχετε σεξουαλική χημεία? Εκτός αν σου αρέσει το κακό σεξ
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλα ημουν σε σχεση με "κακο" σεξ, πολυ τεμπελα. Και η φαση ειναι επειδη ειχαμε αργησει να κανουμε πρωτη φορα ειχα δεθει συναισθηματικα. Βελτιωθηκε σταδιακα βεβαια με τα αναλογα ερεθισματα. Το σεξ διορθωνεται αν υπαρχει ορεξη και θεληση γνωμη μου. Αρκει να αφιερωνεις και ποιοτικο χρονο στον αλλο και κυριως οχι ως αγγαρεια. 2
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ναι ρε παιδιά, πόσο χάλια να είναι πια? Θα μάθει, που θα πάει... 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ναι ρε παιδιά, πόσο χάλια να είναι πια? Θα μάθει, που θα πάει... Ε φαντασου 2 μηνες μονο ιεραποστολικο ! αναβαθμίστηκε μετα το πραμα
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν θέλω να περνάω καλά μόνο βγαίνω και με καμιά φίλη μου δεν χρειάζεται να τυραννάω κανένα ταλάιπωρο με τον να τον αφήνω με το πουλί στο χέρι. respect 2
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ε φαντασου 2 μηνες μονο ιεραποστολικο ! αναβαθμίστηκε μετα το πραμα Ναι μωρε, αυτό λέω, πως αμα σου κάνει στα υπόλοιπα δεν χωρίζεις μόνο και μόνο για αυτό γιατί παίρνει βελτίωση το θέμα. 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Στάβι αυτή η στάση της αναμονής κλπ πως το βλέπεις μέχρι τώρα καρποφορεί με τους άντρες; εννοώ το δέχονται;
Iris(h) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ναι μωρε, αυτό λέω, πως αμα σου κάνει στα υπόλοιπα δεν χωρίζεις μόνο και μόνο για αυτό γιατί παίρνει βελτίωση το θέμα. Μόνο εαν υπάρχει πραγματική θέληση ;p 1
Silenzio Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 δε θελω να πηγαίνω με τον πρωτο τυχόντα που νομίζω οτι μου αρέσει για να καταλάβω μετά απο κάποιο διάστημα οτι τελικά δε μου αρέσει και δε μου ταιριάζει τοσο απλα εγώ προσωπικά δε θα εκτιμούσα καθόλου γυναίκα που έχει τακτική σαν αυτή που η πλειοψηφία εδώ προτείνει, δε ξέρω αν όντως είναι συντηρητική και ξεπερασμένη λογική αυτή πλέον, αλλά σχέση με κοπέλα ή γάμο δε θα μπορούσα με τπτ να κάνω. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ γελοία η δικαιολογία ότι έπρεπε να τον δοκιμάσει η γυναίκα για να δει αν ταιριάζουν..αν ταιριάζουν σε τι ? δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείτε. Δε κατακρίνω τις γυναίκες που πάνε με πολλούς (δικαίωμά τους είναι) απλά δε θα τις ήθελα για εμένα, οπότε συμφωνώ με τη πρόταση του ανωτέρω χρήστη). 1
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 στην αρχή όταν ξεκινάει το πράγμα είναι κάπως κρυο οπότε είναι πιθανό να τον δεις και μια φορά την εβδομαδα Βρε κοπέλα μου πώς γίνεται αυτό;;;; Ίσα ίσα που όταν ξεκινάει το πράμα τότε είναι που είστε και οι 2 μες στις καύλες και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα! Μια φορά την εβδομάδα δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα... 2
stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Στάβι αυτή η στάση της αναμονής κλπ πως το βλέπεις μέχρι τώρα καρποφορεί με τους άντρες; εννοώ το δέχονται; ] ναι Βρε κοπέλα μου πώς γίνεται αυτό;;;; Ίσα ίσα που όταν ξεκινάει το πράμα τότε είναι που είστε και οι 2 μες στις καύλες και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα! Μια φορά την εβδομάδα δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα... στην αρχή δεν τον ξέρεις καν τον άλλον γνωρίζεις κάποιον σε ένα μπαρ, αρχίζεις εσύ και απο την επομένη τον βλέπεις κάθε μέρα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 σταβη χωρις παρεξηγηση θες να πεις ηλικία? αν σου αρεσει και εχεις σκοπο να τον ξαναδεις τον βλεπεις και την επομενη και αν την επομενη συνεχιζει να σου αρεσει και να σου τραβαει το ενδιαφερον τον βλεπεις και την επομενη και την επομενη και παειλεγοντας παντως μεχρι τωρα στο θρεντ δεν ειδα πολλους υποστηρικτες αυτης της τακτικης 1
Iris(h) Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν είναι άσπρο ή μαύρο.. Εξαρτάται τι άτομα είστε, υπό ποιες συνθήκες γνωρίζεστε. Δεν σου λέμε να πέφτεις αμέσως στο κρεβάτι, ούτε από το 1ο-2ο ραντεβού, αλλά αν βγαίνεις με κάποιον 2 εβδομάδες και δημιουργηθεί ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ περνάτε καλά, γιατί να πεις όχι? Ανέφερες πως περιμένεις 2 μήνες τουλάχιστον πριν προχωρήσεις στο σεξ, να μάθεις καλά τον άλλο. Κατανοητό. Αυτό όμως το χρονικό διάστημα, το περνάτε στεγνά? Ούτε καν με foreplay? Και δεν μιλάω για... dry sex.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν είναι άσπρο ή μαύρο.. Εξαρτάται τι άτομα είστε, υπό ποιες συνθήκες γνωρίζεστε. Δεν σου λέμε να πέφτεις αμέσως στο κρεβάτι, ούτε από το 1ο-2ο ραντεβού, αλλά αν βγαίνεις με κάποιον 2 εβδομάδες και δημιουργηθεί ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ περνάτε καλά, γιατί να πεις όχι? Ανέφερες πως περιμένεις 2 μήνες τουλάχιστον πριν προχωρήσεις στο σεξ, να μάθεις καλά τον άλλο. Κατανοητό. Αυτό όμως το χρονικό διάστημα, το περνάτε στεγνά? Ούτε καν με foreplay? Και δεν μιλάω για... dry sex. μιλησε χτες για jean sex και αλλα τετοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα