Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα και το σεξ μερος μια σχέσης δεν είναι?  δε πρέπει να γνωρίσεις και αυτή τη πλευρά του άλλου?

ε καλά τέλος πάντων

δε βγάζουμε συνεννόηση

δε θελω να πηγαίνω με τον πρωτο τυχόντα που νομίζω οτι μου αρέσει για να καταλάβω μετά απο κάποιο διάστημα οτι τελικά δε μου αρέσει και δε μου ταιριάζει

τοσο απλα

• Like 2
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με την ίδια λογική ξαναλέω, επενδύεις συναισθηματικά σε κάποιον για άλφα χρονικό διάστημα, ίσως τον ερωτευτείς κιόλας στην περίοδο καραντίνας, κάνετε σεξ και δεν έχετε χημεία, ή δεν το έχεις, ή δεν το έχει καθόλου. Πάλι δεν θα χωρίσεις γιατί δεν θα έχετε σεξουαλική χημεία? Εκτός αν σου αρέσει το κακό σεξ :P

Δημοσ.

Καλα ημουν σε σχεση με "κακο" σεξ, πολυ τεμπελα.

Και η φαση ειναι επειδη ειχαμε αργησει να κανουμε πρωτη φορα ειχα δεθει συναισθηματικα. Βελτιωθηκε σταδιακα βεβαια με τα αναλογα ερεθισματα.

Το σεξ διορθωνεται αν υπαρχει ορεξη και θεληση γνωμη μου.

Αρκει να αφιερωνεις και ποιοτικο χρονο στον αλλο και κυριως οχι ως αγγαρεια.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, πόσο χάλια να είναι πια? Θα μάθει, που θα πάει...

Ε φαντασου 2 μηνες μονο ιεραποστολικο ! αναβαθμίστηκε μετα το πραμα

Δημοσ.

Αν θέλω να περνάω καλά μόνο βγαίνω και με καμιά φίλη μου δεν χρειάζεται να τυραννάω κανένα ταλάιπωρο με τον να τον αφήνω με το πουλί στο χέρι.

respect

• Like 2
Δημοσ.

Ε φαντασου 2 μηνες μονο ιεραποστολικο ! αναβαθμίστηκε μετα το πραμα

Ναι μωρε, αυτό λέω, πως αμα σου κάνει στα υπόλοιπα δεν χωρίζεις μόνο και μόνο για αυτό γιατί παίρνει βελτίωση το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Στάβι αυτή η στάση της αναμονής κλπ πως το βλέπεις μέχρι τώρα καρποφορεί με τους άντρες;

εννοώ το δέχονται;

Δημοσ.

Ναι μωρε, αυτό λέω, πως αμα σου κάνει στα υπόλοιπα δεν χωρίζεις μόνο και μόνο για αυτό γιατί παίρνει βελτίωση το θέμα.

Μόνο εαν υπάρχει πραγματική θέληση ;p

• Like 1
Δημοσ.

δε θελω να πηγαίνω με τον πρωτο τυχόντα που νομίζω οτι μου αρέσει για να καταλάβω μετά απο κάποιο διάστημα οτι τελικά δε μου αρέσει και δε μου ταιριάζει

τοσο απλα

εγώ προσωπικά δε θα εκτιμούσα καθόλου γυναίκα που έχει τακτική σαν αυτή που η πλειοψηφία εδώ προτείνει, δε ξέρω αν όντως είναι συντηρητική και ξεπερασμένη λογική αυτή πλέον, αλλά σχέση με κοπέλα ή γάμο δε θα μπορούσα με τπτ να κάνω. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ γελοία η δικαιολογία ότι έπρεπε να τον δοκιμάσει η γυναίκα για να δει αν ταιριάζουν..αν ταιριάζουν σε τι ? δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείτε. Δε κατακρίνω τις γυναίκες που πάνε με πολλούς (δικαίωμά τους είναι) απλά δε θα τις ήθελα για εμένα, οπότε συμφωνώ με τη πρόταση του ανωτέρω χρήστη).

• Like 1
Δημοσ.

στην αρχή όταν ξεκινάει το πράγμα είναι κάπως κρυο οπότε είναι πιθανό να τον δεις και  μια φορά την εβδομαδα

Βρε κοπέλα μου πώς γίνεται αυτό;;;;

Ίσα ίσα που όταν ξεκινάει το πράμα τότε είναι που είστε και οι 2 μες στις καύλες και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα!

Μια φορά την εβδομάδα δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα...

• Like 2
Δημοσ.

Στάβι αυτή η στάση της αναμονής κλπ πως το βλέπεις μέχρι τώρα καρποφορεί με τους άντρες;

εννοώ το δέχονται;

]

ναι

Βρε κοπέλα μου πώς γίνεται αυτό;;;;

Ίσα ίσα που όταν ξεκινάει το πράμα τότε είναι που είστε και οι 2 μες στις καύλες και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα!

Μια φορά την εβδομάδα δεν μπορώ να την καταλάβω με τίποτα...

στην αρχή δεν τον ξέρεις καν τον άλλον

γνωρίζεις κάποιον σε ένα μπαρ, αρχίζεις εσύ και απο την επομένη τον βλέπεις κάθε μέρα;

• Moderators
Δημοσ.

σταβη χωρις παρεξηγηση θες να πεις ηλικία?

αν σου αρεσει και εχεις σκοπο να τον ξαναδεις τον βλεπεις και την επομενη και αν την επομενη συνεχιζει να σου αρεσει και να σου τραβαει το ενδιαφερον τον βλεπεις και την επομενη και την επομενη και παειλεγοντας

παντως μεχρι τωρα στο θρεντ δεν ειδα πολλους υποστηρικτες αυτης της τακτικης

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι άσπρο ή μαύρο.. Εξαρτάται τι άτομα είστε, υπό ποιες συνθήκες γνωρίζεστε. Δεν σου λέμε να πέφτεις αμέσως στο κρεβάτι, ούτε από το 1ο-2ο ραντεβού, αλλά αν βγαίνεις με κάποιον 2 εβδομάδες και δημιουργηθεί ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ περνάτε καλά, γιατί να πεις όχι? Ανέφερες πως περιμένεις 2 μήνες τουλάχιστον πριν προχωρήσεις στο σεξ, να μάθεις καλά τον άλλο. Κατανοητό. Αυτό όμως το χρονικό διάστημα, το περνάτε στεγνά? Ούτε καν με foreplay? Και δεν μιλάω για... dry sex.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι άσπρο ή μαύρο.. Εξαρτάται τι άτομα είστε, υπό ποιες συνθήκες γνωρίζεστε. Δεν σου λέμε να πέφτεις αμέσως στο κρεβάτι, ούτε από το 1ο-2ο ραντεβού, αλλά αν βγαίνεις με κάποιον 2 εβδομάδες και δημιουργηθεί ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ περνάτε καλά, γιατί να πεις όχι? Ανέφερες πως περιμένεις 2 μήνες τουλάχιστον πριν προχωρήσεις στο σεξ, να μάθεις καλά τον άλλο. Κατανοητό. Αυτό όμως το χρονικό διάστημα, το περνάτε στεγνά? Ούτε καν με foreplay? Και δεν μιλάω για... dry sex.

μιλησε χτες για jean sex και αλλα τετοια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...