Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσότεροι το θέτετε ως εξής...

αρχικά προφυλακτικό κι αν η σχέση γίνει πιο σοβαρή εξετάσεις

αλλά εγώ αναρωτιέμαι αν ζητήσεις ήδη απο την αρχή της σχέσης απο τον άλλον να κάνει εξετάσεις (θα κάνεις κι εσυ), αν θα παρεξηγηθεί

το προφυλακτικό σίγουρα προσφέρει προφύλαξη, αλλά η ιδέα και μόνο ότι δεν ξέρω με κάνει να μη θέλω να προχωρήσω

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλά εγώ αναρωτιέμαι αν ζητήσεις ήδη απο την αρχή της σχέσης απο τον άλλον να κάνει εξετάσεις (θα κάνεις κι εσυ), αν θα παρεξηγηθεί

το προφυλακτικό σίγουρα προσφέρει προφύλαξη, αλλά η ιδέα και μόνο ότι δεν ξέρω με κάνει να μη θέλω να προχωρήσω

δλδ εσύ θες εξέταση για HIV και με τη χρήση προφυλακτικού; 

Όχι. Καλά έκανες και της το είπες, αλλά δεν ισχύει αυτό ακριβώς.

επεξήγησε και συ ότι ο ιός έχει πολλά στελέχη, πολλούς τύπους και μόνο συγκεκριμένοι έχουν δείξει προκαρκινικές ενδοτραχηλικές αλλοιώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ πιθανό να παρεξηγηθεί, να μη θέλει, να του φανεί ανήκουστο, κλπ. Αμα όμως είναι σημαντικό για σένα το λες και αμα θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, για κανενα λογο δεν θα δεχομουν..

Εξετασεις κανω και θα εκανα ετσι κι αλλως για εμενα, με την κοπελα θα χωριζαμε λογικα οταν θα το ζηταγε, δεν θα ταιριαζαν τα χνοτα μας αν το ζηταγε.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς,δε θα το ζητήσει απ' την αρχή αλλά αφού έχει προχωρήσει η σχέση,διότι μόνο καλύτερη σεξουαλική ζωή μπορεί να έχει κάποιος χωρίς τα προφυλακτικά.Είναι καλύτερη η απόλαυση,κυρίως για τον άντρα χωρίς να ελέγχει κάθε τρεις και λίγο μην φύγει το condom.

Δημοσ.

Εξαρταται την εξηγηση που θα δωσει.Αν πει οτι φοβαται μην σπασει το προφυλακτικο μπορει να μπει στην λιστα κατανοησης το αιτημα, αν πει οτι φοβαται το αγνωστο περιπλεκεται το πραγμα .Μετα ας πουμε μπορει να ζητησει απο τον συντροφο να φαει πρωτος το φαι, να περιμενει μερικες ωρες και μετα να φαει αυτη για να ειναι σιγουρη οτι δεν θα παθει τροφικη δηλητηριαση .Μπλεκεις, πας σε τρελιαρικες καταστασεις μετα , αχαρτογραφητα νερα για να χρησιμοποιησω μια εκφραση της μοδος.

Περα την πλακα παντως , παιρνουμε γερα προφυλακτικα , οχι απο ..πλανοδιο καλαθι η με κριτηριο το αρωμα μπανανας  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Να πω σε μερικούς ότι η γυναίκα ορισμένες φορές μπορεί να αναπτύξει αντισώματα στα σπερματοζωάρια του άντρα και αν το πάνε για σοβαρά, η γυναίκα δε θα μπορεί να μείνει έγκυος μαζί του. Επίσης ένα τεστ για HIV δεν είναι η απόλυτη ασφάλεια.. μπορεί κάποιος να κολλήσει αργότερα όπως σε περίπτωση απιστίας.

Δημοσ.

Για εμένα αυτό το θέμα πρέπει να συζητιέται και αποφασίζεται με τον παρακάτω τρόπο:

Σύντροφος 1: "Θέλεις (*για οποιονδήποτε λόγο) να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό;"

Σύντροφος 2: "Ναι"

1: "ΟΚ, πάμε να κάνουμε εξετάσεις"

2:  "Πάμε"

Σοβαρά. Τόσο απλά θα έπρεπε να είναι. 

*για οποιονδήποτε λόγο και όχι μόνο "αν πηγαίνει σοβαρά το πράγμα". Πολλοί άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου έχουν αλλεργία στα προφυλακτικά, άλλους δεν τους βολεύουν, δημιουργούν ερεθισμούς, κακή διείσδυση, προβλήματα με λίπανση, με την αίσθηση, με την εφαρμογή, δεν μπορούν να το βάλουν, τους ρίχνουν τη λίμπιντο, θέλουν αλλαγή σε κάθε επαφή, είναι ακριβά (μη γελάτε, πολύ σημαντικό για αρκετούς) και τελοσπάντων δεν τους ταιριάζει αυτή η μέθοδος αντισύλληψης. Ο τρόπος αντισύλληψης/προστασίας από ΣΜΝ είναι από τα βασικότερα θέματα που πρέπει να αποφασίσει το ζευγάρι πριν την σεξουαλική επαφή.

Χωρίς παρεξηγήσεις, ενοχή, φόβο, θίξιμο, ντροπή, αγένεια, αμηχανία, υστερία, βλακεία. Αλλά από κοινού, με ειλικρίνεια, επικοινωνία, συνεργασία, καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία, υπευθυνότητα, ωριμότητα όπως άλλωστε πρέπει να είναι κάθε σωστή ερωτική σχέση.

Όπως είπε κ ο liquidtroll λοιπόν, να μην είστε μαλάκες , και να αποφεύγετε τους μαλάκες (ανεξαρτήτως φύλου).

• Like 3
Δημοσ.

Καποια στιγμη θα βγει ενα στιγμιαιο τεστ.Ολα hiv , αφροδισια, εξεταση με ενα κλικ στο σπιτι που λενε.

Μεχρι τοτε , κρατηθειτε λιγο τρελοπαιδα  :-)

Δημοσ.

Να πω σε μερικούς ότι η γυναίκα ορισμένες φορές μπορεί να αναπτύξει αντισώματα στα σπερματοζωάρια του άντρα και αν το πάνε για σοβαρά, η γυναίκα δε θα μπορεί να μείνει έγκυος μαζί του.

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

1) αλλά εγώ αναρωτιέμαι αν ζητήσεις ήδη απο την αρχή της σχέσης απο τον άλλον να κάνει εξετάσεις (θα κάνεις κι εσυ), αν θα παρεξηγηθεί

2) το προφυλακτικό σίγουρα προσφέρει προφύλαξη, αλλά η ιδέα και μόνο ότι δεν ξέρω με κάνει να μη θέλω να προχωρήσω

1) Και να παρεξηγηθεί, τι έγινε; Μπορείς να βρεις κάποιον λιγότερο «παρεξηγησιάρη».

2) Ποιά ιδέα εννοείς και να μην προχωρήσεις τι ακριβώς;

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά η ιδέα ότι ο άλλος μπορεί να έχει κάτι και να σιχαινεται να κανει κατι μαζι του μην τυχον κολλησει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...