nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 απ τη μια μου φαίνεται λογικό απ την άλλη περίεργο και awkward πιστεύω θα μου φαινόταν φυσιολογικότατο αν το πήγαινα σοβαρά με κάποια αλλα αν το ξεφούρνιζε με το καλημέρα μάλλον θα έβαζα τα γέλια και θα την έστελνα σε κανα διάολο όχι για κανένα άλλο λόγο αλλα γιατι θα με προσέβαλε νομίζοντας οτι θα πάω να κάνω τέτοιου είδους διαδικασίες για να πηδήσω. Εδώ να συμπληρώσω οτι καπότα = win , ξεκάποτο μόνο με την γυναίκα μου που προφανώς δεν θα την έχω γνωρίσει λίγο πριν βέβαια κάνω έτσι κ αλλιώς εξετάσεις 2 φορές το χρόνο για τα πάντα όλα κ ειμαι και αιμοδότης αλλα λέμε τώρα.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το θέμα αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ερωτική ζωή και φάση του καθενός, δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση στο τι θα έκανε ο καθένας. Το οτι μου αρέσει μια κοπέλα και υπάρχει κάποιο νταραβέρι μεταξύ μας αλλά δεν έχουμε σχέση δεν σημαίνει οτι θα κάνω εξέταση αν μου το ζητήσει, εκτός αν με αυτή υπάρχει κάτι χρόνιο μεταξύ μας έχουμε ήδη κάποια Α ερωτική σχέση και θέλουμε να το προχωρήσουμε κι άλλο, σε τέτοια περίπτωση βεβαίως και θα έκανα εξέταση, και πάλι παίζει ρόλο και ο τρόπος που θα μου το πει.
headbanger Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 με απλές ξεπέτες φορούσα σκουφάκι. Τώρα που είμαι αρραβωνιασμένος και σε σχέση τα τελευταία 3 χρόνια, δεν εχω βάλει ποτέ σακούλα. και δεν έχω σκοπό! Σε όσους λένε να προσέχουν κτλπ είναι να μην σου τύχει. HIV προστατεύει το λάστιχο, από έρπη και τα σχετικά που πάνε γύρω γύρω ούτε για αστείο δεν είναι απόλυτα ασφαλές. 2
LiquidTroll Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς δεν ήμαστε προφυλαγμένοι απο τα αφροδίσια , ότι και να κάνουμε. Αν μπεις λίγο στο γνωστό σάιτ για τον αγοραίο έρωτα , θα καταλάβεις ότι , τα καλύτερα παιδιά πάνε με τις τανες. Ο αδερφός σου , ο γαμπρός σου , ο άντρας σου , ο πατέρας σου. Κολλάνε αυτοι , κολλάνε μετά τις χαζοβιόλες , οι χαζοβιόλες πάνε μετά μαζί σου κλπ κλπ. Οπότε ακόμα και αυτό να φορέσεις.... Δεν θα είσαι προφυλαγμένη 4
techm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς δεν ήμαστε προφυλαγμένοι απο τα αφροδίσια , ότι και να κάνουμε. Αν μπεις λίγο στο γνωστό σάιτ για τον αγοραίο έρωτα , θα καταλάβεις ότι , τα καλύτερα παιδιά πάνε με τις τανες. Ο αδερφός σου , ο γαμπρός σου , ο άντρας σου , ο πατέρας σου. Οπότε ακόμα και αυτό να φορέσεις.... Δεν θα είσαι προφυλαγμένη Αυτό τώρα,τι σχέση έχει.Μόνο μια στερημένη θα 'λεγε τέτοια μπαρούφα!
LiquidTroll Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αυτό τώρα,τι σχέση έχει.Μόνο μια στερημένη θα 'λεγε τέτοια μπαρούφα! είδες , είμαι στερημένΗ .........!!! Μια πραγματικότητα λέω mate , όπως 3.000 άνθρωποι πήγανε για τέστ HIV μετά την αποκάλυψη των οροθετικών ( με τις οποίες πηγαίνανε χωρίς προφύλαξη...) , λέω ότι ο αντρικός πληθυσμός , θα πηγαίνει πάντα με τανες. Οπότε τα αφροδίσια θα είναι πάντα μάστιγα. Πρέπει να προσέχουμε , με ποια πηγαίνουμε και με ποιους. Επίσης , ένας οροθετικός , θα πρέπει ο ΙΔΙΟΣ να επιμένει στην χρήση προφυλακτικού,και να το λέει στον σύντροφό του άμεσα , για να είναι ενημερωμένος.
rikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Τεστ HIV μονο? Γιατί όχι και όλα τα άλλα αφροδίσια? Αν κάποια κοπέλα μου ζήταγε κάτι τέτοιο θα μυριζόμουν αυτόματα ξενέρωτο κρεββάτι. Σιχασιάρα και ντροπαλή, συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί 2
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι το αναφέρει γιατί HIV και HCV δεν θεραπεύονται. 2
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν λέω, καλή η προσοχή και οι εξετάσεις. Αλλά και τόση πολλή σιχασια καταντάει ντεκαβλε ρε σταβι 3
siracos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Επίσης εμβόλιο HPV ε. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εμβόλιο;
beatshooter Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ζητά πρωτα Ε9 κ αμα περάσει το τεστ δωστο χωρίς σκούφο
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εμβόλιο; Ψαξε Gardasil. 1
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δλδ εσύ θες εξέταση για HIV και με τη χρήση προφυλακτικού; ναι αυτό εννοώ... καλά δε θα γνωρίσω κάποιον σ'ενα μπαρ και θα του πω πάνε κάνε εξετάσεις πριν περάσεις το Σαββατοκύριακο από το σπίτι Αλλά άμα γνωρίσω κάποιον και για κάποιο διάστημα βγαίνουμε και το βλέπω ότι πάει για εκεί, δεν μπορώ να του το ζητήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα