Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εμβόλιο; Ψαξε Gardasil. "Το εμβόλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016 θα χορηγείται στις γυναίκες 18-26 ετών δωρεάν, επομένως θα πρέπει να εμβολιασθούν όλες οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν χρήση της δωρεάν χορήγησής του. Μετά το 2016 το εμβόλιο θα χορηγείται δωρεάν μόνο στις ηλικίες 11 με 18. «Μέχρι σήμερα ο εμβολιασμός κατά του ιού HPV αφορά μόνο τα κορίτσια, ενώ για πρώτη φορά το εμβόλιο αποζημιώνεται δωρεάν και στους ομοφυλοφίλους άνδρες κάτω των 26 ετών." 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 οι γατες σ'αρεσουν!? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λέτε ρε παιδιά; μια χαρα περιμένετε και παραπάνω ακόμα ρε μας τρολάρει..
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 τι λέτε ρε παιδιά; μια χαρα περιμένετε και παραπάνω ακόμα και μετα
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μας τρολάρει.. δεν τρολάρω. Χωρίς πλάκα γιατί ο άλλος να χωρίσει; θα βρει στην επόμενη γωνία άλλη σάμπως;
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Α θα έχετε και σχέση αυτούς τους 2 μήνες ξηρασίας 5
MikeJ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Στην Ελλάδα ζούμε ρε παιδιά.... ανάλογα και με την ηλικία βέβαια (εκεί στα 17-25) οι 2 μήνες δε μου φαίνονται τρελό χρονικό διάστημα... Τι τη περάσατε την ελληνίδα, αγγλίδα στον Λαγανά ; Εμένα μου είχαν ζητήσει από την Φοιτητική Εστία που είχα κάνει αίτηση μεταξύ άλλων και εξέταση AIDS (δλδ άμα ήμουν κατά τύχη οροθετικός δεν θα με έπαιρναν ; προφανώς είχε ξεμείνει από αρχές 80 η νομοθεσία που νόμιζαν ότι κολλάς με το φτέρνισμα (ευτυχώς σταμάτησαν μετά από κάτι χρόνια να το ζητάνε)
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 "Το εμβόλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016 θα χορηγείται στις γυναίκες 18-26 ετών δωρεάν, επομένως θα πρέπει να εμβολιασθούν όλες οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν χρήση της δωρεάν χορήγησής του. Μετά το 2016 το εμβόλιο θα χορηγείται δωρεάν μόνο στις ηλικίες 11 με 18. «Μέχρι σήμερα ο εμβολιασμός κατά του ιού HPV αφορά μόνο τα κορίτσια, ενώ για πρώτη φορά το εμβόλιο αποζημιώνεται δωρεάν και στους ομοφυλοφίλους άνδρες κάτω των 26 ετών." έλεγα να το κάνω κι εγω αλλα μετά είδα ένα δοκυμαντερ για παρενέργειες πολυ σοβαρές και είπα "άσε καλύτερα"
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δεν τρολάρω. Χωρίς πλάκα γιατί ο άλλος να χωρίσει; θα βρει στην επόμενη γωνία άλλη σάμπως;
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 αν μου πληρωσει τις εξετασεις, σαφως (ανεργος εδω) 1) βγειτε απο το καβουκι σας... http://athcheckpoint.gr/ 2) προφυλαχθείτε 1
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Α θα έχετε και σχέση αυτούς τους 2 μήνες ξηρασίας ε εντάξει δε θα είναι και σχέση, αλλά θα είναι ένα διάστημα απαραίτητο για να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον, να γνωριστείτε πραγματικά γιατί δηλάδη θα πρέπει να πηδάμε κατευθειαν με τον άλλον στο κρεβάτι χωρις ακομα να τον γνωριζουμε αρκετα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ε εντάξει δε θα είναι και σχέση, αλλά θα είναι ένα διάστημα απαραίτητο για να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον, να γνωριστείτε πραγματικά γιατί δηλάδη θα πρέπει να πηδάμε κατευθειαν με τον άλλον στο κρεβάτι χωρις ακομα να τον γνωριζουμε αρκετα; ρε σταβι εδω πηρε στη κυβερνηση 5 μηνες για δημοψηφισμα λες ο αλλος να περιμενει 2 μηνες για να πηδηξει? βγειτε απο το καβουκι σας... http://athcheckpoint.gr/ τι μαλακιες ειναι αυτες? δηλαδη να μην πηδηξω ποτε στα γενεθλια μου χωρις προφυλακτικο? 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 και φαντάσου να είσαι χειρογλύκανο 2 μήνες και να μην ταιριάζεις στο σεξ ομιτζι 2
stavi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 και φαντάσου να είσαι χειρογλύκανο 2 μήνες και να μην ταιριάζεις στο σεξ ομιτζι ναι αυτό θα ήταν όντως τραγικό
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 τι λέτε ρε παιδιά; μια χαρα περιμένετε και παραπάνω ακόμα Απλα δεν παιζει….. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παιζει απλα ταυτοχρονα θα σμπρωχνει κ αλλη Δεν μασανε τα παλικαρια μας, βρισκουν λυσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα