Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μάθετε λίγο πως δουλεύει η ανθρώπινη ψυχολογία (και δη η γυναικεία), αν θέλετε να βελτιώσετε τους εαυτούς σας... Πλάκα κάνεις τώρα έτσι ;
bedazzled Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 σορυ, αλλα δεν ειναι θεμα μονο λιθουανιας με οποιαδηποτε αλλη ξενη που εχω συναστραφει, τετοια ξινιλα σαν της ελληνιδας δεν εχω δει ουτε απο πλουσιες νορβηγιδες,σουηδεζες, ουτε απο φτωχες πολωνες σλοβακες τσεχες και δε μιλαμε να πηδηξεις, ακομα και να πεις ενα γεια στην ελληνιδα θα το θεωρησει πεσιμο το εβλεπα στα κλαμπ του εξωτερικου, οι ελληνιδες φοιτητριες κανανε μπαμ, γιατι ηταν ολες υπερπαραγωγες και ξινες, και αραζανε στη μπαρα κανοντας κουτσομπολια , ενω οι ξενες ντυμενες νορμαλ, χορευανε και διασκεδαζανε. Είναι και θέμα κουλτούρας. Στην Βόρεια Ευρώπη είναι πιο φιλελεύθεροι. Σκέψου μόνο πως θα μεγαλώσεις εσύ την κόρη σου αύριο-μεθαύριο... δεν είναι θέμα DNA. Μια Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισλανδία θα συμπεριφέρεται ως Ισλανδή, όχι ως Ελληνίδα. Πλάκα κάνεις τώρα έτσι ; Καθόλου. 2
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Είναι και θέμα κουλτούρας. Στην Βόρεια Ευρώπη είναι πιο φιλελεύθεροι. Σκέψου μόνο πως θα μεγαλώσεις εσύ την κόρη σου αύριο-μεθαύριο... δεν είναι θέμα DNA. Μια Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισλανδία θα συμπεριφέρεται ως Ισλανδή, όχι ως Ελληνίδα. και που σκατα ειναι λιγοτερο φιλελευθεροι? πιο απαλευτες απο τις ελληνιδες μονο τις τουρκαλες τις θεωρω, που στη τελικη ειναι μουσουλμανες και εχουν καθε λογο να ειναι απαλευτες.
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έρευνα σοκ: Σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες είναι μόνες http://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-sok-69-ton-ellinidon-einai-xoris-syntrofo Από το άρθρο που παρέθεσες Είναι σαν αυτό που ακούγεται σε πάρα πολλές γυναικείες παρέες: "μα χάθηκαν οι άντρες;". Δηλαδή, εννοούν, ότι χάθηκε αυτό το αρχετυπικό αρσενικό που μπορεί να πάρει ρίσκο, μπορεί να πει τα πράγματα με το όνομά τους, μπορεί να φάει τη χυλόπιτα χωρίς να εκτεθεί και να απορριφθεί χωρίς να καταποντιστεί. Μοιάζει δηλαδή ο άντρας να μην θέλει να υποδυθεί έναν ρόλο που του έχει δώσει η βιολογία και η κοινωνία. Και έχεις τον άλλον να λέει "πω πω έφαγα χυλόπιτα, ήλθε το τέλος του κόσμου" Δες το υπάρχει συζήτηση παρακάτω εδώ μέσα και μερικοί τον δουλεύουν κιόλας σχετικά (για την χυλόπιτα) Το ότι και μόνο, η προσωπική απόριψη κάποιου έχει μία βλακώδη ονομασία (χυλόπιτα), και ακολουθεί τον χλευασμό όλων αυτών των οποίων απλά προτοιμούν την μλκ από το να προσπαθήσουν, τα λέει όλα. Εγώ προσωπικά, και μετά το διαζύγιο που έχω πλέον την εμπειρία, δεν έχω πρόβλημα. Ναι θα φάω κάποια άρνηση, αλλά είναι το ίδιο με το ψάρεμα. Αν δεν ρίξεις το παραγάδι δεν πιάνεις ούτε μαρίδα, άμα φοβάσαι ότι δεν θα κάνεις καλή ψαριά. 1
bedazzled Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 και που σκατα ειναι λιγοτερο φιλελευθεροι? πιο απαλευτες απο τις ελληνιδες μονο τις τουρκαλες τις θεωρω, που στη τελικη ειναι μουσουλμανες και εχουν καθε λογο να ειναι απαλευτες. Το ότι είμαστε κοντά με τους Τούρκους γεωγραφικά σίγουρα έχει παίξει και αυτό τον ρόλο του σε πολιτισμικό επίπεδο, όπως και τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Ελάχιστα πιο φιλελεύθερος είναι ο μέσος Έλληνας από τον μέσο Τούρκο. Δες το κι εδώ μέσα πόσοι/πόσες έχουν την άποψη ότι η γυναίκα δεν δικαιούται να έχει την ίδια σεξουαλική ελευθερία με τον άνδρα, λες κι είναι ξέρω γω κατώτερο ον... από την μια ζητάνε ισότητα, αλλά από την άλλη προγραμματίζουν το υποσυνείδητό τους να πιστεύει ότι η γυναίκα δεν δικαιούται να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον άνδρα. Είναι αντιφατικό. 1
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τοσα χρονια τοσες φιλες γνωστες ειχα στα παιδια που ερχονταν με ευγενεια και ηξεραν πως να προσεγγισουν ασχετα αν ρωταγανε παντα πρωτα τι ειμαι εγω για ευνοητους λογους καμια δεν τους ειχε μιλησει ασχημα τωρα ο αλλος που ερχοταν με φορα εφευγε και με φορα μερικες φορες απο μενα αμα δεν επαιρνε απο λογια.Τωρα αμα η αλλη εχει υφος χιλιων καρδιναλιων και θελεις να πας σε αυτη ε καλη τυχη αφου την βλεπεις ειναι ξυνη ειναι ανασφαλης δεν ξερω τι σκατα κουβαλαει στο κεφαλι της η απλα δεν εχει την ορεξη σου μερικοι νομιζουν οτι επειδη η μαμα τους τους ειπε οτι ειναι ομορφοι οτι θα τους ανοιγουν τα ποδια ολα τα θηλυκα του πλανητη.Παρτο αλλοιως.Οσο για τις ξενες με το καλο να πατε εγω ψηφιζω μεσογειο και παλι μεσογειο περισοτερες για εμας πηγαινετε ολοι στις κρυοκωλες. 3
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Είναι και θέμα κουλτούρας. Στην Βόρεια Ευρώπη είναι πιο φιλελεύθεροι. Σκέψου μόνο πως θα μεγαλώσεις εσύ την κόρη σου αύριο-μεθαύριο... δεν είναι θέμα DNA. Μια Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισλανδία θα συμπεριφέρεται ως Ισλανδή, όχι ως Ελληνίδα. Καθόλου. ΔΕΝ γίνεται να μάθεις τη γυναικεία ψυχολογία. Άντε να πας στο 5%. Από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι τοξοβόλος για να πλησιάσεις περισσότερο. Επίσης, αν η Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισλανδία μείνει καιρό στην Ελλάδα, θα μάθει να συμπεριφέρεται ως Ελληνίδα. Κλασσικό παράδειγμα, οι Γερμανοί που πήγαιναν Πάτρα - Ανκόνα δεν έπιναν ούτε μπύρα στο πλοίο ενώ στην επιστροφή από Ανκόνα - Πάτρα, γίνονταν στουπί και στα @@ του όλα. (true story)
bedazzled Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 1) ΔΕΝ γίνεται να μάθεις τη γυναικεία ψυχολογία. 2) Επίσης, αν η Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ισλανδία μείνει καιρό στην Ελλάδα, θα μάθει να συμπεριφέρεται ως Ελληνίδα. 1) Η επιστήμη διαφωνεί μαζί σου. Έχουν αναλυθεί όλα αυτά ενδελεχώς. Δυστυχώς σαν λαός δεν έχουμε μάθει να ανοίγουμε κανά βιβλίο (να'ναι καλά οι αθλητικές εφημερίδες για την αποβλάκωση). 2) Αυτό ισχύει και για τις ξένες (Ρωσίδες κλπ.) που μένουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αφού βρίσκουν λιγούρηδες/μουνόδουλους, καλά κάνουν. ΥΓ: Γιατί άραγε κανείς δεν λέει ότι σκοπεύει να μεγαλώσει την κόρη του με φιλελεύθερες αρχές; (ρητορική ερώτηση) Από εκεί ξεκινάνε όλα παίδες... από την διαπαιδαγώγηση (ενοχικά σύνδρομα, shame culture, slut shaming κλπ.) Δεν φταίνε οι κοπελίτσες για αυτά. 2
V for Vagelis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Άντε πάλι το ίδο παραμύθι. Οι Ελληνίδες δεν μου κάθονται άρα είναι μαλακισμένες. Οι ξένες έκατσαν σε κάποιον κάποτε άρα είναι ανοιχτόμυαλες. Ντάξει άμα είσαι ωραίος θα σου κάτσουν, αν μπορούν να βρούν κάποιο καλύτερο γιατί να σου κάτσουν; Απλά τα πράγματα, γιατί σας αρέσει όλο να γκρινιάζετε; Ντάξει, όχι μαλακισμένες, αλλά ένα κόμπλεξ παραπάνω το έχουν σε σύγκριση με άλλες Ευρωπαίες πχ, όχι επειδή δε σου κάθονται, αλλά λόγω γενικότερης συμπεριφοράς. Το tinder το ανακαλυψα πριν κανα μηνα, μεταξυ σοβαρου κι αστειου το σκισα τις πρωτες μερες οσο ημουν αθηνα και επληττα μιλαμε για 500 swipes και ουτε 1 δεν απαντησε θετικα πηγα που λετε στη λιθουανια 11 μερες και μια μερα που βρηκα wifi εκανα καμια 20ρια swipes οσο περιμενα στο αεροδρομιο σε 10-15 λεπτα ειχανε απαντησει 3 (σε μηνυματα, δε μιλαω για Matches) και οταν η μεση λιθουανη ειναι ετσι καταλαβαινετε γιατι δεν αντεχω πλεον τη μεση ελληνιδα που ακομα και ημιμπαζο να ειναι εχει υφακι.(οχι δεν ειμαι αυτος στη φωτογραφια,αλλα αυτες ειναι μερικες απο τις φιλες που εκανα εκει ) Κι εμένα οι ανατολικοευρωπαίες μου έχουν αφήσει πολύ θετική εντύπωση. Ξανά, όχι απαραίτητα επειδή σου κάθονται πιο εύκολα (δε θα λεγα κιόλας ότι ισχύει απαραίτητα κάτι τέτοιο). Απλά στη πλειοψηφία τους είναι πολύ κουλ, ευγενικές και ακομπλεξάριστες. Καταρχήν δε ξινίζουν μαζί σου αν δε σε γουστάρουν, θα σου συμπεριφερθούν ανθρώπινα... και αν τους αρέσεις θα στο δείξουν (σχεδόν) αμέσως, δε θα κάτσουν να σου πρήξουν τα @@ παίζοντας μαζί σου... Σε γενικές γραμμές θέλουν να περάσουν καλά μαζί σου. Ακόμα και αν δε ψήνονται να πηδηχθούν, θα δείξουν ενδιαφέρον να σε γνωρίσουν. Δε μιλάω για Tinder, αλλά για προσεγγίσεις σε bar, club ή στο πεζόδρομο αν τύχει. Αυτά τουλάχιστον από εμπειρίες μου στη Γερμανία (πχ με κοπέλες από Ρωσία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία), όπου μένω και που είναι πολύ μουλτι-κουλτι στις μεγαλουπόλεις. Και μιλάμε για κοπέλες στη πλειοψηφία τους πανέμορφες, με πτυχεία, κάποιες ψηλότερες απο μένα και με περισσότερα λεφτά. Οπου στις αντίστοιχες Ελληνίδες ή και Γερμανίδες εν μέρει, σχεδόν απαγορεύεται να μιλάς... 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εμενα με προβληματιζει η ανασφαλεια που εχουν οι Ελληνιδες. Αυτο που ψαχνονται για επιβεβαιωση. Εχω κανενα 6αμηνο που γνωρισα μια κοπελα μεσα απο παρεες κι ετσι. Παντα μα παντα, με καρφωνε σε υπερβολικο βαθμο. Στην αρχη ειπα μηπως ειναι ιδεα μου αλλα το ειδε και ο κολλητος μου. Μετα απο λιγο αρχισε τα ''εμεις θα παμε για καφε εκει και ελα'' και κατι τετοια, ωσπου την προηγουμενη εβδομαδα της ειπα να βγουμε για κανενα ποτο/φαγητο οι δυο μας και μου λεει το εξης αμιμητο ''εχω σχεση χρονια''. Ο κολλητος μου την ξερει λιγο και μου λεει @@ σχεση εχει, μια φορα το μηνα βρισκονται. Τελικα ανταλλαξαμε τηλεφωνα αλλα δεν προκειται να την παρω. Μου φανηκε οτι το εκανε για να παρει την επιβεβαιωση. Δε γουσταρω ομως να μπαινω και αναμεσα σε ζευγαρια. Μενω σε μικρη επαρχιακη πολη και τα πραγματα ειναι δυσκολα. Οπως λενε και καποιοι παραπανω, ειναι λιγες οι κοπελες και εχουν υπερπροσφορα οποτε ακομα και οι μετριες εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Δυστυχως τα προτυπα που εχει δημιουργησει η tv και το lifestyle εχουν κανει τις σχεσεις μεταξυ των δυο φυλων πολυ πολυπλοκες (ξερω οτι ειναι πλεονασμος αλλα θελω να δωσω εμφαση). Η κοπελα λογικα θα ειναι κατω απο 21,και αν οχι λογικα ειναι στα χωρισματα και τωρα που ειναι free θελει να δει αν την γουσταρουν.Τουλαχιστον περνεις και εσυ την επιβεβαιωση σου οτι μετρας[μην νομιζεις οτι για τον καφε θα το κανει σε καναν χοντρο που δεν της αρεσει], 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τοσα χρονια τοσες φιλες γνωστες ειχα στα παιδια που ερχονταν με ευγενεια και ηξεραν πως να προσεγγισουν ασχετα αν ρωταγανε παντα πρωτα τι ειμαι εγω για ευνοητους λογους καμια δεν τους ειχε μιλησει ασχημα τωρα ο αλλος που ερχοταν με φορα εφευγε και με φορα μερικες φορες απο μενα αμα δεν επαιρνε απο λογια.Τωρα αμα η αλλη εχει υφος χιλιων καρδιναλιων και θελεις να πας σε αυτη ε καλη τυχη αφου την βλεπεις ειναι ξυνη ειναι ανασφαλης δεν ξερω τι σκατα κουβαλαει στο κεφαλι της η απλα δεν εχει την ορεξη σου μερικοι νομιζουν οτι επειδη η μαμα τους τους ειπε οτι ειναι ομορφοι οτι θα τους ανοιγουν τα ποδια ολα τα θηλυκα του πλανητη.Παρτο αλλοιως.Οσο για τις ξενες με το καλο να πατε εγω ψηφιζω μεσογειο και παλι μεσογειο περισοτερες για εμας πηγαινετε ολοι στις κρυοκωλες.Έτσι.Να μείνει κάποιος και για μας τα μπάζα τις φοραδοκωλες ελληνίδες 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μη γενικευείς ρε Βαλερί, ειναι προσβλητικό για τις κυρίες και δε βοηθάει τη συζήτηση. 1
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το ότι είμαστε κοντά με τους Τούρκους γεωγραφικά σίγουρα έχει παίξει και αυτό τον ρόλο του σε πολιτισμικό επίπεδο, όπως και τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Ελάχιστα πιο φιλελεύθερος είναι ο μέσος Έλληνας από τον μέσο Τούρκο. Δες το κι εδώ μέσα πόσοι/πόσες έχουν την άποψη ότι η γυναίκα δεν δικαιούται να έχει την ίδια σεξουαλική ελευθερία με τον άνδρα, λες κι είναι ξέρω γω κατώτερο ον... από την μια ζητάνε ισότητα, αλλά από την άλλη προγραμματίζουν το υποσυνείδητό τους να πιστεύει ότι η γυναίκα δεν δικαιούται να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον άνδρα. Είναι αντιφατικό. Φίλε έχω κάνει πολλές συζητήσεις με φιλαράκι κούρδο και ότι μου έλεγε για τουρκία ισχύει καρμπόν για τους έλληνες.
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μη γενικευείς ρε Βαλερί, ειναι προσβλητικό για τις κυρίες και δε βοηθάει τη συζήτηση. Όλες φαρδόκωλες είναι.Ξέρει τι λέει. Έχεις ξεσυνηθίσει εκεί στο USa.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλα μην ορκιζεστε οτι οι εσωτερικες εξ ανατολας ειναι και πολυ καλυτερες.Μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες. Και για να εχει ενα νοημα η συζητηση ας βαλετε και την ηλικια σας διπλα απο καθε μηνυμα σας και την ηλικια του target group οπου λετε τις αποψεις σας.οι αναγκες αλλαζουν και στους αντρες και στις γυναικες οσο μεγαλωνουν.αλλα στους αντρες μεγαλωνουν λιγοτερο οσο μεγαλωνει η ηλικια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις