evabb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έτσι. Να μείνει κάποιος και για μας τα μπάζα τις φοραδοκωλες ελληνίδες 1
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έτσι. Να μείνει κάποιος και για μας τα μπάζα τις φοραδοκωλες ελληνίδες Μου χει τυχει κουβεντα στο εξωτερικο που με ρωταει ο τυπος απο που ειμαι ελλαδα του λεω ω ελλαδα μου λεει ωραια νησια ωραιες γυναικες αλλα ρε γαμωτο πολυ δυσκολες.Ετσι πρεπει του λεω και το χαμογελο εφτασε στα αυτια. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Όλες φαρδόκωλες είναι.Ξέρει τι λέει. Έχεις ξεσυνηθίσει εκεί στο USa. Φίλε, άνετη προτίμηση ποπουδάρας από κάτι fitnessnazis που έχουν χάσει το λίπος ακόμα και από τον κώλο εγκεφαλο... Εξαιρούνται κάτι παίκτριες του γκολφ και κάτι τέτοιων περίεργων σπορτς που έχουν μπομπουδάρες. Να τσούζει το χέρι στο λίπος των οπισθίων. 1
Alithinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Θα πω και γω γνωμη. Δεν υπαρχει ελλειψη ομορφιας στην Ελλαδα, υπαρχει ελλειψη τροπων. Φυσικα, δεν μιλαμε για το 100%, αλλα για τη καθημερινη πλειοψηφια των γυναικων που συνανταμε, οκ ? Το προβλημα κατ αρχας ειναι το οτι δεν ειναι δυσκολο στο να ενδωσουν σε σεξουαλικοτητα, αλλα το οτι ειναι δυσκολο γενικα για πολλες να ειναι απλα κοινωνικες ως οντα. Και στο μυαλο μου καθως τα γραφω αυτα, εχω γυναικες που συναντω η συναντουσα παλιοτερα καθημερινα, και τους ελεγα πχ καλημερα και δεν απανταν εστω σ αυτο. Παρα ταυτα κοιταζουν πολλες περιεργα. Το να της πω καλημερα δε σημαινει οτι της τη πεφτω, και το να μου απαντησει δε σημαινει οτι ενδιδει σε πεσιμο. Τι ειναι τοτε αυτο ? Γιατι αυτη η αντικοινωνικη συμπεριφορα ? Τι στο κορακα εχει μεσα στο μυαλο της και δεν απαντα εστω για να πει μια καλημερα ??? Απο κει και περα, υπαρχουν γυναικες που μου την εχουν πεσει κιολας. Αυτο που λετε μερικοι μου φαινεται παραξενο. Και οι γυναικες μου φαινονται παραξενες. Το δικο μου προβλημα ειναι οτι μου τη πεφτουν γυναικες που δεν γουσταρω, και αυτες που γουσταρω φερονται παραταιρα. (Τωρα ποια) Παλιοτερα συνεβενε το αλλο: Οταν εμφανιζα το τι ενιωθα μου ελεγαν με βλεπουν σαν φιλο, καπεταν friendzone ενα πραγμα. Οι εντυπωση που μου χουν δωσει καποιες ειναι οτι περιμενουν πρωτα το σεξ και μετα να σε γνωρισουν. Ενω εγω συνηθως ειμαι καπως αντιστροφος. Τεσπα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγώ το βλέπω ότι σε λίγο καιρό οι Ελληνίδες θα ψάχνονται για τύπους στο εξωτερικό να φύγουν και να πάρουν πράσινη κάρτα διαμονής 4
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Φίλε, άνετη προτίμηση ποπουδάρας από κάτι fitnessnazis που έχουν χάσει το λίπος ακόμα και από τον κώλο εγκεφαλο... Εξαιρούνται κάτι παίκτριες του γκολφ και κάτι τέτοιων περίεργων σπορτς που έχουν μπομπουδάρες. Να τσούζει το χέρι στο λίπος των οπισθίων. Και τένις και τένις 1
Jethro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Θα πω και γω γνωμη. Δεν υπαρχει ελλειψη ομορφιας στην Ελλαδα, υπαρχει ελλειψη τροπων. Φυσικα, δεν μιλαμε για το 100%, αλλα για τη καθημερινη πλειοψηφια των γυναικων που συνανταμε, οκ ? Το προβλημα κατ αρχας ειναι το οτι δεν ειναι δυσκολο στο να ενδωσουν σε σεξουαλικοτητα, αλλα το οτι ειναι δυσκολο γενικα για πολλες να ειναι απλα κοινωνικες ως οντα. Και στο μυαλο μου καθως τα γραφω αυτα, εχω γυναικες που συναντω η συναντουσα παλιοτερα καθημερινα, και τους ελεγα πχ καλημερα και δεν απανταν εστω σ αυτο. Παρα ταυτα κοιταζουν πολλες περιεργα. Το να της πω καλημερα δε σημαινει οτι της τη πεφτω, και το να μου απαντησει δε σημαινει οτι ενδιδει σε πεσιμο. Τι ειναι τοτε αυτο ? Γιατι αυτη η αντικοινωνικη συμπεριφορα ? Τι στο κορακα εχει μεσα στο μυαλο της και δεν απαντα εστω για να πει μια καλημερα ??? Απο κει και περα, υπαρχουν γυναικες που μου την εχουν πεσει κιολας. Αυτο που λετε μερικοι μου φαινεται παραξενο. Και οι γυναικες μου φαινονται παραξενες. Το δικο μου προβλημα ειναι οτι μου τη πεφτουν γυναικες που δεν γουσταρω, και αυτες που γουσταρω φερονται παραταιρα. (Τωρα ποια) Παλιοτερα συνεβενε το αλλο: Οταν εμφανιζα το τι ενιωθα μου ελεγαν με βλεπουν σαν φιλο, καπεταν friendzone ενα πραγμα. Οι εντυπωση που μου χουν δωσει καποιες ειναι οτι περιμενουν πρωτα το σεξ και μετα να σε γνωρισουν. Ενω εγω συνηθως ειμαι καπως αντιστροφος. Τεσπα. Το να μας θέλουν αυτές που δεν θέλουμε είναι το αντίστοιχο που εμείς θέλουμε αλλά δεν μας θέλουν :-P Το βασικότερο από όλα είναι το timing. Σε όλους αντιστοιχεί ένα άλλο μισό... Το θέμα είναι να πετύχεις το σωστό timing και συνθήκες μέχρι να το βρεις και να σε βρει. Μέχρι τότε θα τρώμε τα μούτρα μας και θα πληγωνομαστε ή θα πληγωνουμε. 1
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το βασικότερο από όλα είναι το timing. Σε όλους αντιστοιχεί ένα άλλο μισό... Το θέμα είναι να πετύχεις το σωστό timing και συνθήκες μέχρι να το βρεις και να σε βρει. Μπορεί να μην σου τύχει ποτέ στη ζωή σου αυτό το timing όμως.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγώ το βλέπω ότι σε λίγο καιρό οι Ελληνίδες θα ψάχνονται για τύπους στο εξωτερικό να φύγουν και να πάρουν πράσινη κάρτα διαμονής ποιος ψυχοπαθής θα επιλέξει να ζαλωθεί μια Ελληνίδα (με ότι αυτό συνεπάγεται στην πλειοψηφία) αντί να πάρει κάποια απο την χώρα του με ίδια κουλτούρα-συμπεριφορά etc ?λολ
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ποιος ψυχοπαθής θα επιλέξει να ζαλωθεί μια Ελληνίδα (με ότι αυτό συνεπάγεται στην πλειοψηφία) αντί να πάρει κάποια απο την χώρα του με ίδια κουλτούρα-συμπεριφορά etc ?λολ γιατί όχι; οι ανώμαλοι και έξω και έσω ... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! believe it 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 13 σελίδες.Οι 10 γεμάτες στερεότυπα και οι άλλες 3 τρόλλινγκ. Άνοίχτε το OOT να πάρουμε αέρα 2
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 γιατί όχι; οι ανώμαλοι και έξω και έσω ... κυκλοφορούν ανάμεσά μας! believe itΜη προδιδεις τα μυστικά ντιμι. Ομερτά. 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλα μην ορκιζεστε οτι οι εσωτερικες εξ ανατολας ειναι και πολυ καλυτερες.Μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες. Και για να εχει ενα νοημα η συζητηση ας βαλετε και την ηλικια σας διπλα απο καθε μηνυμα σας και την ηλικια του target group οπου λετε τις αποψεις σας.οι αναγκες αλλαζουν και στους αντρες και στις γυναικες οσο μεγαλωνουν.αλλα στους αντρες μεγαλωνουν λιγοτερο οσο μεγαλωνει η ηλικια τους. ειμαι 29,9 target group 20 με 30. επισης στις βορειες χωρες μου φανηκαν οι γυναικες πολυ πιο ωριμες ακομα και σε ηλικιες κατω των 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις