Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζα το θέμα είναι για σχέσεις αλλά τελικά βλέπω είναι για ξεπετες. Εκεί αλλάζει η προσέγγιση και γυρνάω στην προηγούμενη τοποθέτησή μου: οι τουρίστες ψάχνουν απλα να βγαλουν τα μάτια τους και οι ντόπιοι κοιτάνε κάτι πιο μακροχρόνιο ώστε να βγαζουν τα μάτια τους για καιρό, οπότε εχουν μικροτερες πιθανοτητες να πάνε με πεφτουλες/ξεκωλα.

• Like 1
Δημοσ.

η φυση μου αυτη ειναι ψηλε να πηγαινω με γυναικες σου φαινεται περιεργο?  αν δε γ@μησω τωρα που ειμαι 30 θα τοτε ποτε στα 60?

Στα 60 μολις παρεις το εφαπαξ και το κανεις καμπριο μερσέντα θα μπηξεις..

• Like 3
Δημοσ.

Άντε πάλι το ίδο παραμύθι. Οι Ελληνίδες δεν μου κάθονται άρα είναι μαλακισμένες. Οι ξένες έκατσαν σε κάποιον κάποτε άρα είναι ανοιχτόμυαλες. Ντάξει άμα είσαι ωραίος θα σου κάτσουν, αν μπορούν να βρούν κάποιο καλύτερο γιατί να σου κάτσουν; Απλά τα πράγματα, γιατί σας αρέσει όλο να γκρινιάζετε;

• Like 5
Δημοσ.

Το θέμα είναι οι σχέσεις το να πηδηξεις μονο και χαλια να είσαι πας σε ένα μπουρδελο να ξεδωσεις και τέλος. Και εκεί υπάρχουν πανέμορφες κοπέλες. Τώρα αν το πρόβλημα σας είναι τα 30 ευρώ να σας πω ότι και αυτή που θα πηδηξετε σε ένα μπαρ και θα την κερασετε και δεν ξέρετε αν έχει αφροδισια κτλ ακόμα και προφυλακτικό να φοράτε μπορεί να την πάθεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα με προβληματιζει η ανασφαλεια που εχουν οι Ελληνιδες. Αυτο που ψαχνονται για επιβεβαιωση.

Εχω κανενα 6αμηνο που γνωρισα μια κοπελα μεσα απο παρεες κι ετσι. Παντα μα παντα, με καρφωνε σε  υπερβολικο βαθμο. Στην αρχη ειπα μηπως ειναι ιδεα μου αλλα το ειδε και ο κολλητος μου. Μετα απο λιγο αρχισε τα ''εμεις θα παμε για καφε εκει και ελα'' και κατι τετοια, ωσπου την προηγουμενη εβδομαδα της ειπα να βγουμε για κανενα ποτο/φαγητο οι δυο μας και μου λεει το εξης αμιμητο ''εχω σχεση χρονια''. Ο κολλητος μου την ξερει λιγο και μου λεει @@ σχεση εχει, μια φορα το μηνα  βρισκονται. Τελικα ανταλλαξαμε τηλεφωνα αλλα δεν προκειται να την παρω. Μου φανηκε οτι το εκανε για να παρει την επιβεβαιωση. Δε γουσταρω ομως να μπαινω και αναμεσα σε ζευγαρια.

Μενω σε μικρη επαρχιακη πολη και τα πραγματα ειναι δυσκολα. Οπως λενε και καποιοι παραπανω, ειναι λιγες οι κοπελες και εχουν υπερπροσφορα οποτε ακομα και οι μετριες εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Δυστυχως τα προτυπα που εχει δημιουργησει η tv και το lifestyle εχουν κανει τις σχεσεις μεταξυ των δυο φυλων πολυ πολυπλοκες (ξερω οτι ειναι πλεονασμος αλλα θελω να δωσω εμφαση).

• Like 10
Δημοσ.

εγω εχω φαει πολλα ακυρα γιατι το δουλευω συνεχεια το θεμα. ε δε με πειραζει απο τις 10 να μου καθονται οι 2 3 με τις ελληνιδες μια μου καθεται μια στις 20 και ειναι και τρισαθλιο μπαζο.

Πέφτουλας αλερτ?

Αυτός πάει με βάση τη στατιστική.

Δημοσ.

Το προβλημα με τις Ελληνίδες ειναι ότι δεν εχουν τροπο και το παίζουν ντίβες.

Και να στο παίζει ντίβα μια θεά, παει στο διάολο.

Να στο παίζει ντίβα η μπουκάλα πετρογκάζ, ε όχι ρε φίλε.

Εχω γνωρίσει γυναίκες που το σώμα τους δεν ειναι ότι καλύτερο αλλά είχαν τροπο και σου κινούσαν το ενδιαφέρον.

Και να ειναι η άλλη θεά και να ανοίξει το στόμα της (να μιλήσει) και να θες να φωνάξεις την Κανέλλη να την χαστουκίσει.

Δεν υπάρχει κάτι ίσιο. Απλά βρίσκεις αυτή με τα λιγότερα ελλατώματα και τη λιγότερη γκρίνια (να μη σου σπάει τα @@).

Το σεξ ειναι κάτι που διορθώνετε αν υπάρχει ανταπόκριση απο την άλλη πλευρά, η μάλλον και απο τις δυο πλευρές.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ρε παιδιά. Τρελαίνομαι να βλέπω απίθανα χοντρά και ανάπηρα μπάζα να θεωρούν ότι είναι μοντέλα. Και όχι μόνο να το πιστεύουν απλώς, αλλά να το κάνουν βίωμα και να θεωρούν ακράδαντα ότι είναι οι καλύτερες του κόσμου ότι τους ζητούν στο hollywood!!! Νομίζω ότι είναι θέμα της ψυχιατρικής και όχι δικό μας να λύσει τέτοια κοινωνικά προβλήματα.

Εδώ είχα ακούσει από τουλάχιστον 3-4 άτομα διαφορετικά ότι υπάρχουν κάποιες που πηγαίνουν στα ελληνικά μπαρ με στόχο εξ'αρχής να απορρίπτουν τον οποιοδήποτε τις πλησιάζει για να δημιουργήσουν εντύπωση. Δεν πάει να είναι ο πιο όμορφος του πλανήτη θα τον απορρίψουν επιδεικτικά για να εντυπωσιάσουν τις φίλες τους που διψούν για "αίμα στην αρένα" ώστε να τις επικροτήσουν!!! Όταν ακούς κάτι τέτοιο όλα τα περιμένεις μετά...

Καλά τα κλισέ περί "παιδικών φίλων" και "μακροχρόνιων σχέσεων" είναι πανελληνίως γνωστά ως τα βασικά όπλα τέτοιων ατόμων... Καλά κρασιά.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη κιολας, απο ποτε η εμφανιση ενος ατομου καθοριζει το target group στο οποιο θα παιζει φλερτ και σχεση και κατ επεκτασην τα γουστα του?

Δηλαδη αμα ειμαι ωραια μπορω να φτυνω τους γυρω μου και να κοιταζω μονο τζοβενους και αμα ειμαι μπαζολα θα πρεπει να καθομαι να βγαινω με τον καθενα, ασχετου εμφανισης και συμπεριφορας?

Ή μηπως δεν υπαρχουν αντρες ασχημοι που εχουν τρελες εμφανισιακες απαιτησεις απο την υποψηφια γκομενα?εγω προσωπικα ξερω 2 παλικαρια νορμαλ( για τα δικα μου γουστα), τα οποια μετα βιας φτανουν το 1,60, σχεδον ισα ειμαστε, και γουσταρουν μονο ψηλες γυναικες!

Δεν νομιζω πως λειτουργει ετσι το συστημα, για συνελθετε λιγο...

• Like 2
Δημοσ.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να στοχεύει όπου θέλει αλλά μην παραπονιέται μετά αν δεν βρίσκει κάτι,πρέπει λίγο πολύ να έχουμε και αυτογνωσία και να ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη κιολας, απο ποτε η εμφανιση ενος ατομου καθοριζει το target group στο οποιο θα παιζει φλερτ και σχεση και κατ επεκτασην τα γουστα του?

Δηλαδη αμα ειμαι ωραια μπορω να φτυνω τους γυρω μου και να κοιταζω μονο τζοβενους και αμα ειμαι μπαζολα θα πρεπει να καθομαι να βγαινω με τον καθενα, ασχετου εμφανισης και συμπεριφορας?

Ή μηπως δεν υπαρχουν αντρες ασχημοι που εχουν τρελες εμφανισιακες απαιτησεις απο την υποψηφια γκομενα?εγω προσωπικα ξερω 2 παλικαρια νορμαλ( για τα δικα μου γουστα), τα οποια μετα βιας φτανουν το 1,60, σχεδον ισα ειμαστε, και γουσταρουν μονο ψηλες γυναικες!

Δεν νομιζω πως λειτουργει ετσι το συστημα, για συνελθετε λιγο...

Στο 1.60 όλες ψηλές θα του φαίνονται :-P

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...