BlackDarkFlag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν έχω καταλάβει κάτι.. ξέρω δε λέμε εδώ για πολιτικά αλλά η ερώτηση μου είναι πιο πολύ διαδικαστική να την πω; Λένε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε και τώρα έχουμε νεοπολίτευση. Το λένε μεταφορικά ή το εννοούν; Η νεοπολίτευση δηλαδή τι είναι ακριβώς;
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ουφ!Ειναι σαν την δημοκρατια!Αν συμφωνεις μαζι της δουλευει.Αν διαφωνεις εχει καταληθει.Αν καθεσαι να παιξεις τον δικηγορο του διαβολου ακομα κι αν διαφωνεις στις παραπανω κατηγοριες εισαι αφισοκολλητης/προβατο/γερμανοτσολιας/απολιτικ/προσκυνημενος/λουμπεν/κομμουνι/ψεκασμενος και παει λεγοντας αναλογα με την περιπτωση...
παπι Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Λαικισμοι κλπ. Όταν αλλάξει η Ελλάδα από republica σε ξέρω γω τι, τότε θα έρθει το τέλος της μεταπολίτευσης. 1
gdriver Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 αβάσιμοι δημοσιογραφικοί και προπαγανδιστικοί ορισμοί. μη δίνεις απολύτως την οποιαδήποτε σημασία. 2
suffocater Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν έχω καταλάβει κάτι.. ξέρω δε λέμε εδώ για πολιτικά αλλά η ερώτηση μου είναι πιο πολύ διαδικαστική να την πω; Λένε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε και τώρα έχουμε νεοπολίτευση. Το λένε μεταφορικά ή το εννοούν; Η νεοπολίτευση δηλαδή τι είναι ακριβώς; Aπόπειρες να τρομάξουν τον κόσμο. Δεδομένου οτι αδρανεια υπαρχει παντου στην φυση,και ο ανθρωπος ειναι πλασμα της συνηθειας,θεωρητικα καθε αλλαγή τον τρομάζει. Εκει πονταρουν. 1
NT1G Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ανοίγουμε τα θέματα όταν κοιμούνται οι mods; Καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις