Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι.. ξέρω δε λέμε εδώ για πολιτικά αλλά η ερώτηση μου είναι πιο πολύ διαδικαστική να την πω; Λένε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε και τώρα έχουμε νεοπολίτευση. Το λένε μεταφορικά ή το εννοούν; Η νεοπολίτευση δηλαδή τι είναι ακριβώς;

Δημοσ.

Ουφ!
Ειναι σαν την δημοκρατια!
Αν συμφωνεις μαζι της δουλευει.
Αν διαφωνεις εχει καταληθει.
Αν καθεσαι να παιξεις τον δικηγορο του διαβολου ακομα κι αν διαφωνεις στις παραπανω κατηγοριες εισαι αφισοκολλητης/προβατο/γερμανοτσολιας/απολιτικ/προσκυνημενος/λουμπεν/κομμουνι/ψεκασμενος και παει λεγοντας αναλογα με την περιπτωση...

Δημοσ.

Λαικισμοι κλπ. Όταν αλλάξει η Ελλάδα από republica σε ξέρω γω τι, τότε θα έρθει το τέλος της μεταπολίτευσης.

• Like 1
Δημοσ.

αβάσιμοι δημοσιογραφικοί και προπαγανδιστικοί ορισμοί. μη δίνεις απολύτως την οποιαδήποτε σημασία.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι.. ξέρω δε λέμε εδώ για πολιτικά αλλά η ερώτηση μου είναι πιο πολύ διαδικαστική να την πω; Λένε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε και τώρα έχουμε νεοπολίτευση. Το λένε μεταφορικά ή το εννοούν; Η νεοπολίτευση δηλαδή τι είναι ακριβώς;

Aπόπειρες να τρομάξουν τον κόσμο.

Δεδομένου οτι αδρανεια υπαρχει παντου στην φυση,και ο ανθρωπος ειναι πλασμα της συνηθειας,θεωρητικα καθε αλλαγή τον τρομάζει.

Εκει πονταρουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...