jmirko15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μια στιγμή ρε παιδιά. Σε κάρτα που είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που έχει ήδη μέσα τα λεφτά σου δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια προμήθεια που παίρνει κάποιος. Δε θα είχε και νόημα γιατί δεν κάνει κάποιος σε κάποιον άλλο πίστωση. Κάνω κάποιο λάθος; Υπάρχει προμήθεια.. Η τράπεζα πρέπει να "ζήσει" κάπως..
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μη με τρελαίνετε. Ορίστε το link. Έλεος δηλαδή. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit
silverado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μη με τρελαίνετε. Ορίστε το link. Έλεος δηλαδή. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit http://www.sofokleousin.gr/archives/218873.html
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το μέτρημα θα παίρνει λιγότερη ώρα και θα σπαταλάει λιγότερες εργατοώρες. Αυτό, αν και δεν είναι 100% σωστό, είναι εντελώς αντιφατικό σε σχέση με τα εξωφρενικά που είχες γράψει πριν. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, τι σχέση έχει ο μέσος Έλληνας μαγαζάτορας με ένα εστιατόριο που έχει πολλούς σερβιτόρους, "τσεκαδόρο", και χρειάζονται ώρες για να γίνει ταμείο? Τι σχέση έχει ο μέσος Έλληνας μαγαζάτορας με τα σούπερ μάρκετ και τα καζίνο? Και όχι, δεν βγήκε από το μυαλό μου το 20%, στα καταστήματα ένδυσης πχ κατά μέσο όρο το 15% είναι με κάρτες, σε καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών είναι κάτι παραπάνω από 20%. Τόση τεχνοφοβία και αντίσταση στην εξέλιξη από τεχνολογικό φόρουμ δεν την περίμενα. Εφόσον αναφέρεσαι σε μένα, αυτό είναι αυθαίρετο και λανθασμένο συμπέρασμα.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η ουσία είναι ότι ο Έλληνας αυτές τις ημέρες έχει τρομάξει με όλα αυτά που ακούγονται περί GRexit, κούρεμα καταθέσεων, επιστροφή στη δραχμή και ταυτόχρονα υποτίμηση κτλ, και για αυτό πληρώνει τα πάντα με internet banking/κάρτες ενώ ταυτόχρονα στήνεται καθημερινά στις ουρές για 50 ή 60 ή 120€ ανάληψη ανάλογα την περίπτωση. Ταυτόχρονα όμως κατηγορεί όσους καταστηματάρχες δέχονται πληρωμές μόνο με μετρητά και όχι με κάρτες... Δεν είναι λίγο υποκριτικό αυτό?
silverado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Υπάρχει δηλαδή προμήθεια σε αυτόν που πουλάει; Ναι.
silverado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και πόσο είναι αυτή. 0.3 % ? http://www.alfanews.com.cy/oikonomia/item/13003-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA-%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82.html
defacer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Oταν ειμαι εδω ή οταν ειμαι στο Λονδινο, μπορω να παρω και ενα μπουκαλακι νερο με καρτα, γιατι να μην το κανετε και σεις ? Πρώτα πρέπει να περιμένουμε να μειωθεί αρκετά ο αριθμός αυτών που τους λες κάρτα και ακούνε 666 τσιπάκι υποδούλωση των Ελλήνων και τα ρέστα... Παντως, εν τελει, εγω δεν θα πληρωσω ακριβοτερα απ'οτι αν πληρωνα με μετρητα, σωστα; (ως πελατης μιλαω) Μερικές ερωτήσεις.... Θα πληρώσεις όσο θέλει ο πωλητής να σε χρεώσει. Προφανές; Αν ο πωλητής αποφασίσει να σε χρεώσει επιπλέον για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, όπως κάνουν πολλοί και διάφοροι (π.χ. τελευταία φορά για μένα σε πτήση easyjet) τότε ή θα κάνεις γαργάρα ή θα πας να αγοράσεις από αλλού. Προφανώς και στις δύο περιπτώσεις αρνητικό σενάριο εφόσον ήσουν θεωρητικά έτοιμος με ανοιχτό πορτοφόλι. BTW εδώ στη Γερμανία πχ πολύ λίγες μικρές επιχείρησεις (σαφώς λιγότερες από την Ελλάδα) δέχονται πιστωτική ή ακόμα και χρεωστική κάρτα από για τον προφανή λόγο (υπάρχει όμως ένα ειδικό Γερμανικό σύστημα χρεωστικής το οποίο δέχονται παντού, αλλά δουλεύει βέβαια μόνο μέσα στη Γερμανία).
bilya Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Παιδια να ρωτησω κατι την χρεωστική μπορω να την χρησιμοποιώ κ στο εξωτερικό ???? Παντως πολλοι ειναι αυτοι που δεν ξερουν πως με την χρεωστικη μπορουν να κανουν κανονικά αγορές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Παιδια να ρωτησω κατι την χρεωστική μπορω να την χρησιμοποιώ κ στο εξωτερικό ???? Παντως πολλοι ειναι αυτοι που δεν ξερουν πως με την χρεωστικη μπορουν να κανουν κανονικά αγορές Οχι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις για αγορες απο εξωτερικο με οποιοδηποτε μεσο, Δευτερον δεν δεχονται ολα τα καταστηματα χρεωστικες καρτες,και τα περισσοτερα καταστηματα δεν δεχονται καν τις πιο παλιες καρτες τυπου Maestro,ασε που οι παλιες καρτες δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για Online αγορες.
kabouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εχω περασει απο,μερη που καρτα δεχεται μεχρι και ο ντελιβερας και η κοπελιτσα που κανει ερανο για να εκδοθει το αποχετευτικο συστημα στο βυζαντιο. Στην ελλαδα απλα δε συμφερει γιστι με καρτα δε μπορεις να φοροδιαφυγεις. Τελος. Δεν ειναι το 5% που τους ποναει. (Που σιγα μην ειναι 5%... Κ να ειναι σε μια τραπεζα στανταρ υπαρχουν εναλακτικες)
bilya Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Οχι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις για αγορες απο εξωτερικο με οποιοδηποτε μεσο, Δευτερον δεν δεχονται ολα τα καταστηματα χρεωστικες καρτες,και τα περισσοτερα καταστηματα δεν δεχονται καν τις πιο παλιες καρτες τυπου Maestro,ασε που οι παλιες καρτες δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για Online αγορες. Η χρεωστικη που ειχα απο το 10 μια χαρα συναλλαγες εκανε μεσω ιντερνετ και πλεον μου στειλαν καινούρια ...αρα δεν κυκλοφορουν πλεον παλιες κάρτες
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Η χρεωστικη που ειχα απο το 10 μια χαρα συναλλαγες εκανε μεσω ιντερνετ και πλεον μου στειλαν καινούρια ...αρα δεν κυκλοφορουν πλεον παλιες κάρτες Εγω παντως τωρα στα Atm εξω απο την Εθνικη βλεπω περισσοτερο τις παλιες καρτε τυπου Maestro,και εχει τυχει να δω παλια καρτα να ληγει το 2019 κοινως αν ο αλλος δεν βγαλει αλλη ή δεν του παθει κατι θα ειναι με αυτη μεχρι τοτε. Δεν γνωριζω τι καρτα ειχες εσυ αλλα της Εθνικης δεν μπορουσες να κανεις online συναλλαγες πριν βγει η νεα Debit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα