Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μου πει τι παιζει??(ωραριο-τι λεωφορειο οδηγαει-τι ειδους δρομολογια και ποσα-και οτι αλλη πληροφορια θελει)-περασα μεσω του πενταμηνου και θα ξεκινησω μεσα στο μηνα-δεν εχω οδηγησει ποτε λεωφορειο

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μπορει να μου πει τι παιζει??(ωραριο-τι λεωφορειο οδηγαει-τι ειδους δρομολογια και ποσα-και οτι αλλη πληροφορια θελει)-περασα μεσω του πενταμηνου και θα ξεκινησω μεσα στο μηνα-δεν εχω οδηγησει ποτε λεωφορειο

Κάτι τέτοια διαβάζω και γίνεται όλο και πιο μεγάλη η εμπιστοσύνη μου στο ελληνικό κράτος.

Χρηστική ερώτηση : Σε ποιό δήμο ?

• Like 28
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί ο άνθρωπος και πάτε με την μία να τον κατακρίνετε.....

ΥΓ. Και εγώ σήμερα έχω το 1ο μου χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει; Πόσες ώρες θα μου πάρει γιατί θέλω να πάω και για καφέ μετά; Θα λερωθώ; Να σημειώσω, ότι δεν έχω ιδέα από ιατρικη.

• Like 6
Δημοσ.

Μπορεί να έχει δίπλωμα αλλά να μην το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ επαγγελματικά (?)

Μακάρι να είναι αυτό.

Δημοσ.

Μπορεί να έχει δίπλωμα αλλά να μην το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ επαγγελματικά (?)

Μακάρι να είναι αυτό.

Αυτό δηλαδή είναι το καλό σενάριο ?

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, το καλό σενάριο είναι να πήρε πρόσφατα το δίπλωμα για επιβατικά λεωφορεία και να μην έχει εξασκήσει το επάγγελμα ακόμα.

Το κακο σενάριο είναι να μην ξέρει καν να οδηγεί ΙΧ.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά καταθέτεις δικαιολογητικά,θέλω να πιστεύω δηλαδή.

τόσο χυμαδιό στα 5μηνα;

μίλα ρε τοπικσταρτερ

Δημοσ.

guess what, δεν θα ξεκινήσεις

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρώστε , ολοι οι οδηγοι λεωφορειου καπως ετσι ξεκίνησαν, τι νομίζετε γραφουν τα απειρα χλμ πριν βάλουν επιβάτη μεσα; Λαθος!

ΤΣ πανε βρες κανενα παλιό και μαθε το δρομολόγιο, τις πρώτες ημέρες θα ιδρώσεις λιγο απο το αγχος αλλα αμα ξερεις δρομολογιο θα σε βοηθήσει. Και καλα ειναι τις πρώτες 1-2 ημέρες να εχεις κανενα παλιο για συμβουλες, κυρίως να μαθεις να φερεσαι σε επιβατες και οδηγους ΙΧ.

Δημοσ.

μου έχει τύχει καινούριος οδηγός στο 32 στη Θεσσαλονίκη και ήθελε να του λέω τις στάσεις γιατί μπερδευόταν.

• Like 1
Δημοσ.

μου έχει τύχει καινούριος οδηγός στο 32 στη Θεσσαλονίκη και ήθελε να του λέω τις στάσεις γιατί μπερδευόταν.

Το εχω κανει και εγω ενα φεγγαρι....Οι επιβάτες ξέρουν τα δρομολογια απεξω οπότε για εναν νεο ειναι μια καλή λύση για να μην κανει κανενα λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω κανει και εγω ενα φεγγαρι....Οι επιβάτες ξέρουν τα δρομολογια απεξω οπότε για εναν νεο ειναι μια καλή λύση για να μην κανει κανενα λαθος.

τον βοήθησα,είναι κρίμα είναι και μεγάλο δρομολόγιο από πολλούς δήμους.

Δημοσ.

Αυτό δηλαδή είναι το καλό σενάριο ?

Απ ότι καταλαβαίνω το λες για το θέμα ασφάλειας και μόνο. Αν προηγουμένως οδηγούσε φορτηγό δε το θεωρώ απαραίτητα κακό. Αν όμως από το ΙΧ πήγε κατευθείαν στο λεωφορείο όντως θα συμφωνήσω πως δεν είναι και τόσο καλό σενάριο.

Δημοσ.

Τον είχα πετύχει κι εγώ και με παρακαλούσε να κατέβω στο τέρμα για να τον βοηθήσω

Δημοσ.

τον βοήθησα,είναι κρίμα είναι και μεγάλο δρομολόγιο από πολλούς δήμους.

Βασικα δεν ειχες και αλλη επιλογη, αν ηθελες να φτασεις στην ωρα σου.... B)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...