Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 + οτι καθεσαι σε καθισμα με αερα, εισαι μπροστα απο τις ροδες οποτε στριβεις με μεγαλυτερη ακριβεια, τα αυτοκίνητα κανουν στην ακρη οταν περνας,οι καθρέφτες ειναι μεγαλύτεροι, ξέρεις απο πριν πως οδηγας μεγάλο οχημα αρα δεν χωνεσαι οπως με το ΙΧ κτλ. Παλιά ήταν πολυ δυσκολο επάγγελμα, τωρα με την τεχνολογια εχει γίνει αρκετα ποιο ευκολο. Ορισμένες φορές δελεάζομαι να ξαναγυρίσω. επίσης τα τελευταία χρόνια παρατηρώ πως είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί παλιά ήταν λίγο πιο μουντρούχοι. (άσχετο) 2
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 -ρωτανε μερικοι για το αν υπαρχει διπλωμα???ελεος πια-γινετε χωρις δικαιολογητικα δηλ διπλωμα δ + πει να σε δεχθουν σε δημο?φιλε apoll ελληνικα καταλαβαινεις?????λεω δεν εχω οδηγησει λεωφορειο γιατι δεν εχω δουλεψει σε τετοια δουλεια!!!!οδηγαω ιχ εδω και 10 χρονια και τα διπλωματα μου που ειναι πει τα πηρα χωρις φακελακι!!!! το πηρατε μονομιας ολοι οτι δεν ξερω να οδηγαω και οτι μπηκα χωρις διπλωμα (εσυ φιλε παοκι πες μου γιατι δεν θα ξεκινησω???) Για μισό ρε φίλε. Λες δεν καταλαβαίνω Ελληνικά εγώ; Μπας και εσύ δεν ξέρεις τί γράφεις; Εσύ έγραψες ότι δεν έχεις οδηγήσει λεωφορείο, ενώ σε πρόσλαβαν για οδηγό λεωφορείου και ζητάς εδώ μέσα συμβουλές, αντί να βρεις τί θα οδηγήσεις; Και το ότι αν το κάνεις αυτό χωρίς το σωστό τύπο διπλώματος, πας κατευθείαν στην μπουζού. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ακόμα και το mini-bus θέλει επαγγελματικό δίπλωμα και εκπαίδευση. Το ότι είναι converted van, δεν σημαίνει ότι κουβαλάς 10 σακιά πατάτες.
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 επίσης τα τελευταία χρόνια παρατηρώ πως είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί παλιά ήταν λίγο πιο μουντρούχοι. (άσχετο) Χασμα γενεών, παλία ουτε απολυτήριο δημοτικού δεν είχαν, τώρα εχει και αποφοιτους ΑΕΙ. 2
di maria kun Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για μισό ρε φίλε. Λες δεν καταλαβαίνω Ελληνικά εγώ; Μπας και εσύ δεν ξέρεις τί γράφεις; Εσύ έγραψες ότι δεν έχεις οδηγήσει λεωφορείο, ενώ σε πρόσλαβαν για οδηγό λεωφορείου και ζητάς εδώ μέσα συμβουλές, αντί να βρεις τί θα οδηγήσεις; Και το ότι αν το κάνεις αυτό χωρίς το σωστό τύπο διπλώματος, πας κατευθείαν στην μπουζού. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ακόμα και το mini-bus θέλει επαγγελματικό δίπλωμα και εκπαίδευση. Το ότι είναι converted van, δεν σημαίνει ότι κουβαλάς 10 σακιά πατάτες. Μαεστρο την παλευεις???ποια νομοθεσια ποια μπουζου???ΑΝΑΦΕΡΩ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ δ ΠΕΙ /ΠΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και το Δ ειναι για τα λεωφορεια./(αρα εκανα ΗΔΗ την εκπαιδευση +γραπτες προφορικες εξετασεις εδω και 1 χρονο)---ποσο πιο απλα να στο πω να το κατανοησεις -{Εσύ έγραψες ότι δεν έχεις οδηγήσει λεωφορείο, ενώ σε πρόσλαβαν για οδηγό λεωφορείου}???δηλ οποιος θελει να δουλεψει σαν οδηγος θα πρεπει να χει ενα δικο του λεωφορειο να κανει καμια 100000 χιλιομετρα στην πλατη και μετα να παει σε εργασια??? και ποιες συμβουλες ζηταω???-αν εχει κανεις εμπειρια απο δημο πως ειναι τι ωραριο να μας πει,αν ειναι ευκολη δουλεια,τι δρομολογια κανουν και ποσα,αυτα ρωτησα /δεν λεω πως να στριβω ρε παιδια-ελεος
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χασμα γενεών, παλία ουτε απολυτήριο δημοτικού δεν είχαν, τώρα εχει και αποφοιτους ΑΕΙ. Έτσι. Το είδα κι από μένα που τις προάλλες με σταμάτησε η άλλη με το φορτηγό για να μου ζητήσει τα ρέστα (και οι δύο φταίγαμε). Απλά της εξήγησα με ήρεμο τρόπο τι έγινε. Ο κλασσικός γνήσιος φορτηγατζής μπορεί να την είχε σαπίσει και στο ξύλο...
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Οταν οδηγουσα εγω πιο παλια,μου ειχε πει ο "παλιος" "μην ανχωνεσαι, αμα παρεις λαθος στροφη θα το καταλάβεις απο αντιδραση των επιβατών. Ετσι και εγινε, πηρα λαθος στροφη και αμεσως ακουσα σουσουρο απο επιβατες, μεταβολη και πισω. Σκουτεράκι οδηγούσες και έκανες μεταβολή τόσο απλά?
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μαεστρο την παλευεις???ποια νομοθεσια ποια μπουζου???ΑΝΑΦΕΡΩ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ δ ΠΕΙ /ΠΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και το Δ ειναι για τα λεωφορεια./(αρα εκανα ΗΔΗ την εκπαιδευση +γραπτες προφορικες εξετασεις εδω και 1 χρονο)---ποσο πιο απλα να στο πω να το κατανοησεις -{Εσύ έγραψες ότι δεν έχεις οδηγήσει λεωφορείο, ενώ σε πρόσλαβαν για οδηγό λεωφορείου}???δηλ οποιος θελει να δουλεψει σαν οδηγος θα πρεπει να χει ενα δικο του λεωφορειο να κανει καμια 100000 χιλιομετρα στην πλατη και μετα να παει σε εργασια??? και ποιες συμβουλες ζηταω???-αν εχει κανεις εμπειρια απο δημο πως ειναι τι ωραριο να μας πει,αν ειναι ευκολη δουλεια,τι δρομολογια κανουν και ποσα,αυτα ρωτησα /δεν λεω πως να στριβω ρε παιδια-ελεος Ρε φίλε, με κάποιο παράθυρο πήρες δίπλωμα λεωφορείου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ούτε 10 μέτρα με ένα λεωφορείο, και κάθεσε ΕΔΩ ΜΕΣΑ ζητώντας συμβουλές, αντι να πας σε κάποιο σχετικό δάσκαλο οδήγησης να μάθεις να οδηγείς λεωφορείο; Μας τρολλάρεις; Και επειδή καλά το λέω από το παράθυρο το πήρες το δίπλωμα. D κατηγορία - Άδεια Οδήγησης Λεωφορείου Εκπαίδευση: Ελάχιστος αριθμός θεωρητικών μαθημάτων 15 ώρες, Βιβλίο << Θεωρητική Εκπαίδευση Υποψηφίων Οδηγών Λεωφορείων >> Επίσης 1 ώρα εκπαίδευση στο Μ.Σ.ΘΕ.Υ.Ο. (Εξέταση με ηλεκτρονικό υπολογιστή). (αν έχετε C1 ή C μόνο 6 ώρες) Ελάχιστος αριθμός πρακτικών μαθημάτων 15 ώρες. (αν έχετε C1 ή C μόνο 6 ώρες ενώ αν έχετε D1 μόνο 2 ώρες) Εξέταση: Για την χορήγηση της άδειας οδήγησης D + Π.Ε.Ι. ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επιτύχει μετά από τις παρακάτω υποχρεωτικές θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις: Α) Σε θεωρητική μέσω Η/Υ εξέταση για την κατηγορία D1,D (από την ύλη του βιβλίου « Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών λεωφορείων », εκδόσεως του Υπουργείου Μ.Ε. και Ιδρύματος Ευγενίδου, πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί ελάχιστος αριθμός μαθημάτων σε σχολή οδηγών ή σε κέντρο θεωρητικής εξέτασης). Β) Σε θεωρητική μέσω Η/Υ εξέταση για το Π.Ε.Ι. από την ύλη του βιβλίου « ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ - Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας », εκδόσεως του Υπουργείου Μ.Ε. και Ιδρύματος Ευγενίδου, οι δε ερωτήσεις τίθενται από τα θέματα που περιέχονται στο σύνολο της ύλης αυτού. Γ) Σε συνολική πρακτική εξέταση 90 λεπτών, κατά την διαδικασία της πρακτικής εξέτασης για D + ΠΕΙ ο υποψήφιος εξετάζεται και θεωρητικά για τουλάχιστον 30 λεπτά. (Η πρακτική εξέταση πραγματοποιείται υποχρεωτικά σε εκπαιδευτικό όχημα, έπειτα από πρακτική εκπαίδευση, παρουσία εκπαιδευτή).
di maria kun Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ρε φίλε, με κάποιο παράθυρο πήρες δίπλωμα λεωφορείου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ούτε 10 μέτρα με ένα λεωφορείο, και κάθεσε ΕΔΩ ΜΕΣΑ ζητώντας συμβουλές, αντι να πας σε κάποιο σχετικό δάσκαλο οδήγησης να μάθεις να οδηγείς λεωφορείο; Μας τρολλάρεις; Και επειδή καλά το λέω από το παράθυρο το πήρες το δίπλωμα. φιλε 2 σεναρια παιζουν η εισαι καθυστερημενος οποτε παω πασο-η εφαγες ακυρο απο το προγραμμα και λες οτι να ναι. αλλα επειδη εισαι αστειος θα μπω στο τρυπακι και θα απαντησω πως το συμπερανες οτι το διπλωμα το πηρα απο παραθυρο??? πως συμπερανες οτι δεν εχω κανει τα μαθηματα???10 μαθηματα απο 2 ωρες οδηγηση εκανα σε καθε οχημα και για τις θεωρητικες εξετασεις εδωσα 2 φορες μια για τα απλα Γ,Δ (εχω και το Γ ΚΑΙ ΤΟ Ε)και μια τα μηχανολογικα του πει(2 βιβλια 260 σελιδων οπου δινεις αρχικα πολλαπλη επιλογη και μετα 3 σεναρια γραπτα σαν εκθεση) στην εξεταση οδηγησης οι επιτηρητες ρωτουσαν οτι τους κατεβει για 40 λεπτα-τα περισσοτερα παιδια εκει κοβονται-απλα εγω επειδη ειμαι και τε πτυχιουχος μηχανολογος τεχνολογος οχηματων τα ηξερα.για την οδηγηση αλλα 40 λεπτα πορειας και ειδικα στο Ε κανε οπισθογονια να δεις δυσκολια -επισης ρε κλασσικε ελληναρα αν διαβασεις τι λεω ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ δεν ζητησα συμβουλες οδηγησης αλλα πως ειναι τα πραγματα σε δημους -βασικα δεν ξερω καν απο που πιαστηκες, μαλλον απο την αναφορα μου οτι δεν εχω οδηγησει λεωφορειο συμπαιρανες αυτοματα οτι δεν εχω διπλωμα (παρολο που αναφερω οτι ειμαι κατοχος δ πει το οποιο δεν κατανοησες τι σημαινει)-και πολυ το ανελυσα... τελος παντων -μην δινετε σημασια στο χαζο
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 @Apoll Από που ακριβώς συμπέρανες ότι δεν έχει πάρει το Δ κατηγορίας με νόμιμο τρόπο;
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 @Apoll Από που ακριβώς συμπέρανες ότι δεν έχει πάρει το Δ κατηγορίας με νόμιμο τρόπο; Από αυτό εδώ που έγραψε ο τύπος από το πρώτο post. μπορει να μου πει τι παιζει??(ωραριο-τι λεωφορειο οδηγαει-τι ειδους δρομολογια και ποσα-και οτι αλλη πληροφορια θελει)-περασα μεσω του πενταμηνου και θα ξεκινησω μεσα στο μηνα-δεν εχω οδηγησει ποτε λεωφορειο και αυτό εδώ. φιλε apoll ελληνικα καταλαβαινεις?????λεω δεν εχω οδηγησει λεωφορειο γιατι δεν εχω δουλεψει σε τετοια δουλεια!!!!οδηγαω ιχ εδω και 10 χρονια και τα διπλωματα μου που ειναι πει τα πηρα χωρις φακελακι!!!! Και γράφει συνέχεια αρκετές φορές στις άλλες σελίδες ότι επειδή ΔΕΝ έχει δουλέψει ως οδηγός λεωφορείου, ΔΕΝ έχει οδηγήσει λεωφορείο. Πως το πήρε το δίπλωμα στο πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης αν δεν έχει οδηγήσει λεωφορείο; Και φυσικά λέει ότι δεν καταλαβαίνω Ελληνικά, και γι αυτό απάντησα, ενώ είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει τί γράφει στα Ελληνικά.
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Προφανώς δεν έχει οδηγήσει λεωφορείο σαν επαγγελματίας οδηγός σε κάποια επιχείρηση, όχι ότι δεν έχει δίπλωμα, πόσο μάλλον όταν έχει αναφέρει ότι τον δέχτηκαν κιόλας, άρα νόμιμα δικαιολογητικά. Το να το πήρε με παραθυράκι κομματάκι δύσκολο, δε μιλάμε ούτε για ερασιτεχνικό ούτε για παπάκι.
fotodv7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Στην πλατεία Αριστοτέλους μέσα στο κόσμο;;; βιτσιόζος ο οδηγός Όχι καλέ. Στο τέρμα του Ευόσμου. Στον περιφερειακό. Είναι ήσυχα εκεί... 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Όχι καλέ. Στο τέρμα του Ευόσμου. Στον περιφερειακό. Είναι ήσυχα εκεί... ελπίζω να ήταν καλοκαίρι και να μην ήταν ανοιχτά τα λύκεια από κάτω και σας έπαιρναν μάτι ρε παιδιά μάλλον ήθελε να πει ο τόπικ στάρτερ ότι πήρε κάποτε το δίπλωμα αλλά έκτοτε δεν έχει οδηγήσει λεωφορείο ή φορτηγό
costacurta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Φίλε apoll μου θυμίζεις το σκετσακι των αμάν, μου φάγανε το μπιφτεκι μου.
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δεν εχεις επιλογη, στη χειροτερη ζητας απο επιβατη να κατεβει και να σου κανει μανουβρα γιατι πισω δεν βλεπεις τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα