Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε μέθοδος έχει τη δική της δύναμη. Η αδερφή μου που από μωρό ανέβαζε 40άρια, να γεμίζεις τη μπανιέρα με κρύο νερό για να πέσει ο πυρετός, μέχρι να έρθει το ταξί για Παίδων, τέρμα ψυχοφθόρο. Με την ομοιπαθητική σταμάτησαν οι μεγάλοι πυρετοί και αρρωσταίνει σπανιότερα.

Πιστεύω ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την ταινία Dallas Buyers Club όπου οι βιταμίνες δυνάμωναν το ανοσοποιητικό.

Μην αποκλείεται τίποτα, όλα έχουν την χρησιμότητά τους.

Mπορεί η αδερφή σου απλά να έχει PFAPA ή κάτι αντίστοιχο. Επίσης στον πυρετό δεν βάζεις το παιδί μέσα σε κρύο νερό, αυτά είναι βασανιστήρια. 'Ασε που οι βιταμίνες δεν κάνουν τίποτα στο κρυολόγημα συν ότι δυνατό ανοσοποιητικό = εντονότερη αντίδραση σε οτιδήποτε θεωρείται "εισβολέας" = εντονότερα συμπτώματα κρυολογήματος.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοριτσάκι γνωστό μου που αρρώσταινε πολύ εύκολα κι έτρεχε σε γιατρούς, έπαιρνε φάρμακα κλπ απ'όταν ξεκίνησε ομοιοπαθητική δεν έχει αρρωστήσει, δεν έχει πάρει τίποτα και γενικά είναι πολύ καλύτερα...απλά το αναφέρω, δεν έχω αποδείξεις ότι οφείλεται εκεί.

Δημοσ.

Και εγώ όταν ήμουν μικρός αρρώσταινα συχνά με κρυολογήματα και βρογχίτιδες. Από τα 18 και μετά που τρώω τρεις φορές τη βδομάδα πιτόγυρο με πολύ τζατζίκι, κάνω πυρετό μια φορά στα πέντε χρόνια και κρυολογώ σπάνια. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά λογικά εκεί οφείλεται.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

τρώω τρεις φορές τη βδομάδα πιτόγυρο με πολύ τζατζίκι, κάνω πυρετό μια φορά στα πέντε χρόνια και κρυολογώ σπάνια.

δεν πλησιάζει τπτ με τόσο σκόρδο...

Δημοσ.

Και εγώ όταν ήμουν μικρός αρρώσταινα συχνά με κρυολογήματα και βρογχίτιδες. Από τα 18 και μετά που τρώω τρεις φορές τη βδομάδα πιτόγυρο με πολύ τζατζίκι, κάνω πυρετό μια φορά στα πέντε χρόνια και κρυολογώ σπάνια. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά λογικά εκεί οφείλεται.

Δεκτό :) Δεν ξαναγράφω στο συγκεκριμένο θέμα, ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...