Donalhioy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Για στρατο.. μπορω να πω για τυπο που δεν αλλαξε ρουχα/εσωρουχα και δεν εβγαλε ουτε τις καλτσες για πανω απο μηνα... τελικα κατι ντερεκια τον πεταξαν μεσα σε μια ντουζιερα και του πεταξαν εναν κουβα με σαμπουαν και νερο... 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 -Μερικοί πιστεύουν ότι όποιος ακούει rock η metal είναι σατανιστής. Δεν βγηκε τυχαια αυτο η αληθεια ειναι...Χωρις φυσικα να λεω πως οποιος ακουει ροκ ειναι και σατανιστης ετσι
DrLo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αυτό το επιβεβαιώνω. Από τα 14 μου, όταν δηλαδή πρωτοήρθα σε επαφή μαφτεστισμουσικεστουδιαόλου, έχασα κάθε ενδιαφέρον για δημιουργικές ασχολίες και όλη την ώρα ανθρωποθυσίες κάνω. And I think what I said at one part was that songs allow a person to put their own imagination, experiences, and dreams into the lyrics. Quote: you know who ...
michael92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 1) στο ψιλό δεν παταμε καζανακι 2) πλενουμε χερια μια φορα την μερα 3) σουπα απο φετα, παιρνεις λαδι ξυδι και την διαλύεις μεχρι να γινει σουπα 4) στη τουαλετα δεν σηκωνουμε καπακι στο κατουρημα, δεν χρειαζεται μωρε 5) χρησιμοποιουμε ιδια σφουγγαριστρα για τα δωματια, κεντρικους χωρους με αυτη που μολις ξεσκατησαμε την τουαλετα 6) δεν βγαζουμε καλτσες αν δεν πιανιασουνε πρωτα καλα καλα και αποκτησουν αντιεντομικες ιδιοτητες καθως και χημικες για να απομακρυνουμε καθε έμβιο ον 7)πετσετα για αποκρυφα και προσωπο ιδια κουραστηκα να γραφω WHAT THE FUCK
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το χες πετύχει σε δική σου σειρά γιατί μου το χουν πει ότι έχει γίνει. Μάλιστα επειδή τα πόδια προ εξείχαν φοβήθηκαν αρχικά ότι λιποθύμησε. Δεν ήταν στην δική μου σειρά(315), νομίζω ότι ήταν στην 316 Κεεμ Σπάρτη.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αν και δεν μ'αρέσει να ασχολούμαι με δουλειές του σπιτιού. Στο παρελθόν έχω έρθει σε σύγκρουση με άπειρους τσακωμούς με την μάνα μου γιατί δεν ξέρει να κάνει καλά διάφορα πράγματα και δεν είναι λειτουργική και οργανωμένη, έχει διάφορα ψυχολογικά και όλο κάτι τις βρωμάει, καταναλώνει πολύ azax και αλλάζει σφουγγαρίστρες πολύ συχνά και ξοδεύει πάρα πολύ νερό με αποτέλεσμα πολύ υψηλούς λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ. Ένα μόνο από το πολλά λάθος που κάνει, αντι να βάλει πρόγραμμα πότε θα βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο, μερικά ρούχα τα πλένει στα χέρια μέσα σε διάφορα λεκανάκια στο μπάνιο, καταναλώνει νερό σχεδόν όσο καταναλώνει το πλυντήριο για να πλύνει ένα μάτσο ρούχα μαζεμένα. Στην κουζίνα όλη την ώρα ακούγεται νερό για τα πιάτα, πλένει τα ίδια και τα ίδια γιατί κάτι μπορεί να βρωμάει. Επίσης σφουγγαρίζει μερικές φορές με νερό και μετά το πρώτο χέρι με το νερό βάζει καθαριστικό, αφού καθαρίσει με το καθαριστικό μετά ξανακαθαρίζει με σκέτο νερό για να βγάλει το καθαριστικό γιατί λέει οτι τις μυρίζει το πάτωμα αζαξίλας. Για μαγείρεμα και φαγητά ούτε λόγος.
LongTom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 To κάθισμα στις τούρκικες το έκανε και ένας στο Κέντρο,είδα τα πόδια να προεξέχουν από την πόρτα και έπαθα. Κάτι βουλγαρόγυφτοι δεν είχαν χαρτί για σκούπισμα στο Κέντρο και τα έπαιρναν με το χέρι και τα άπλωναν σε τοίχους-πόρτες... Υπήρχε τύπος που 3+ μήνες καλοκαιριού δεν έκανε ποτέ μπάνιο,καθημερινά άρμεγε την σαύρα στο κρεβάτι δίχως χαρτομάντιλα και ποτέ δεν έπλυνε τα χέρια του μετά το χέσιμο.Στον τρίτο μήνα,την ημέρα πριν φύγει το κωλοβύσμα, τον ψεκάσαμε με κατσαριδοκτόνα-αποσμητικά και γενικά ότι είχε ο καθένας σε σπρέι. Υπάρχει τύπος εδώ στο πατρικό "χωριό" που δεν έχει κάνει ποτέ,μα ποτέ δουλειές στο σπίτι.Η ατάκα του είναι ότι δεν θα πλύνει ποτέ σώβρακο... Στην Δανιμαρκία είναι κοινή τακτική,ιδίως από γυναίκες, να βγάζουν τα παπούτσια σε κοινόχρηστους χώρους(διαδρόμους κ.ο.κ.) και σε εσωτερικούς χώρους(το έχω δει στην Βιβλιοθήκη).Δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Οι πρώην συγκάτοικοι είχαν να πλύνουν τα πιάτα 12+ μέρες,ευτυχώς ήταν χειμώνας και δεν ψοφήσαμε. Όταν ειδοποίησα την καθαρίστρια τα πέταξε όλα και μετά ψαχνόντουσαν.Θεωρούσαν ότι δεν παίζει τίποτα με αυτό. Υπήρχε κοπέλα 20+ που δεν ήξερε πως λειτουργεί ο φούρνος.Στάνταρτ φούρνος με διακριτό μάτι και ξεχωριστά κομβία. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πλένουν ποτέ τα σκεύη που ακούμπησαν σε ωμό κοτόπουλο,η σαλμονέλα παραμονεύει... Στην Δανία δεν ξέρουν πολλοί πως είναι το κανονικό μέλι,προσπάθησαν να με πείσουν ότι ένα άσπρο σκληρό πράγμα σε σχήμα κύβου κνορ είναι "bio" μέλι... 6
ougxar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ωραιο θρεντ,δεν ειχα σκοπο να κοιμηθω αποψε εξαλλου. 2
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αυτοί που κάθονται στην τούρκικη λογικά θα έχουν πρόβλημα στα γόνατα + δυσκοιλιότητα και καθόλου φαντασία να σκεφτούν να κάνουν καμιά πατέντα με σκαμνάκι. Μπορεί βέβαια να είναι απλά σιχαμένοι, όμως ψάχνω να βρω έναν λόγο που κάποιος θα το έκανε αυτό. @Basilhs, η μανα μιας παλιας φίλης μου σφουγγάριζε κάθε μέρα "για να μην κολλήσει τίποτα το σκυλί" και μάλιστα μου είχε ζητήσει να πλύνω τα χέρια μου πριν το πιάσω. Δεν είχε σαπούνι για τα χέρια αλλά υγρό πιάτων και μετά μου έδωσε να σκουπιστώ σε μια βρεγμένη και χρησιμοποιημένη κουζινοπετσέτα. Κι αυτή "επλενε" το κοτοπουλο, πιτσιλώντας παντου νερα με σαλμονέλλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Κι αυτή "επλενε" το κοτοπουλο, πιτσιλώντας παντου νερα με σαλμονέλλα. δεν διαφωνώ ότι δεν πρέπει να παίρνουμε προφυλάξεις, αλλά δεν έχουν κι όλα τα κοτόπουλα σαλμονέλα... 1
mathsrule Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μια γνωστή τηγάνιζε(!) τα μακαρόνια.... Βραστά μακαρόνια στο τηγάνι με φέτα και ρίγανη = υπέροχη μακαρονάδα. Τώρα, βέβαια, εάν εννοείς ότι τα έπαιρνε από το κουτί και τα έριχνε στο τηγάνι, είναι άλλο καπέλο.
ApSiMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Για να σας βγάλω από το θέμα του στρατού. Κοπλέλα 20 ετών, φοιτήτρια στα εξωτερικά πάει να μαγειρέψει κοτόπολο ψητό (ίσως πρώτη φορά μόνη της). Αφού παίρνει αναλυτικές οδηγίες πάει μάρκετ να πάρει υλικά. Σκάει τηλέφωνο: "Τι είναι καλύτερο να βάλω? Πιπέρι ή αλάτι?Ή μήπως ρίγανη?" Νόμιζε ότι μπορείς να βάλεις ένα μπαχαρικό μόνο.... Η ίδια κοπέλα, πάλι σε μαγειρική, έχουμε βάλει το τηγάνι στο μάτι και κόβει κρεμμύδια (το καθάρισε 3-4 επίπεδα μέσα καθώς νόμιζε ότι όλο το γύρω είναι για πέταμα, έψαχνε να βρει κάποιο άλλο είδους κρεμμυδιού μέσα) και ρωτάει- "Να τα βάλω στο τηγάνι?" - "Τσέκαρε αν είναι ζεστό" - "Πως το τσεκάρω?" - "Με το χέρι σου" και πριν προλάβω να δώσω διευκρίνηση να μην ακουμπήσει το τηγάνι με το χέρι της αλλά να αιωρήσει από πάνω βλέπω να βάζει ΟΛΗ την παλάμη πάνω στο τηγάνι.... 17
redhotstef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Η πρωτη μου φορα που επλυνα πιατα μικρος.. αντι να παρω να πλυνω τα βρωμικα που ηταν διπλα στο νεροχυτη, αρπαζα οτι εβρισκα στα ντουλαπια και τα σαπουνιζα. Στη μοναδα ποθ ημουν στη Σαμο, οταν μας τελειωνε το σαπουνι για τα πιατα, βαζαμε μεσα σε ενα μπολακι χλωρινη κιτρινη, βουταγαμε το σφουγκαρι και πλεναμε.. πιστευω θα γινεται ακομα 1
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 -Μερικοί πιστεύουν ότι όποιος ακούει rock η metal είναι σατανιστής. Τέρενς Κουίκ σε συζήτηση με ανήλικη θαμώνα της πλατείας Συντάγματος (επί εποχής emo): - Και εκεί που μαζεύεστε τι κάνετε; - ...ακούμε μουσική... - Τι μουσική; - διάφορα, goth, hardcore... - Hardcore; hardcore; Ξέρεις κοπέλα μου τι σημαίνει hardcore; Ξέρεις; Μένουν όλοι μαλάκες στο πάνελ. - Θα σου πω εγώ τι σημαίνει. Σκληρό πορνό. Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου 23
Jethro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Οχι απλα ειναι βρωμιαρηδες και δεν ξερουν βασικα πραγματα περι λειτουργιας ακομα και των πιο απλων πραγματων οπως η τουαλετα. Εξαιρετικη τουαλετα για μερικους στο στρατο ειναι επισης και η ντουζιερα, ειχα αντικρυσει σε μια μοναδα εργο τεχνης περιτεχνο. Κανενας οπλιτης δεν αναλάμβανε το βαρυ ηθικο φορτιο να το καθαρισει αυτο το εργο τεχνης, ο κληρος επεσε σε εναν ΕΜΘ απο εμενα που τον ειχα στη μπουκα. Αυτοί που κάθονται στην τούρκικη λογικά θα έχουν πρόβλημα στα γόνατα + δυσκοιλιότητα και καθόλου φαντασία να σκεφτούν να κάνουν καμιά πατέντα με σκαμνάκι. Μπορεί βέβαια να είναι απλά σιχαμένοι, όμως ψάχνω να βρω έναν λόγο που κάποιος θα το έκανε αυτό. @Basilhs, η μανα μιας παλιας φίλης μου σφουγγάριζε κάθε μέρα "για να μην κολλήσει τίποτα το σκυλί" και μάλιστα μου είχε ζητήσει να πλύνω τα χέρια μου πριν το πιάσω. Δεν είχε σαπούνι για τα χέρια αλλά υγρό πιάτων και μετά μου έδωσε να σκουπιστώ σε μια βρεγμένη και χρησιμοποιημένη κουζινοπετσέτα. Κι αυτή "επλενε" το κοτοπουλο, πιτσιλώντας παντου νερα με σαλμονέλλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα