Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ένα όταν ξεκίνησα γυμναστήριο στα 14 νόμιζα ότι έπρεπε να τα κάνεις όλα κάθε μέρα για να "χτίσεις" σώμα.

ήταν ένας τρελός τούμπανο-50αρης τίγκα στο αναβολικό που τα έκανε έτσι και μου έλεγε κάνε το πρόγραμμα μου και δα δεις.

Γαμημένοι άνθρωποι...

Το ίδιο έλεγαν κάτι ίδιοι τύποι σαν κι αυτόν που περιγράφεις και σε ένα κωλογυμναστήριο που πήγαινα όταν ήμουν 17 χρονών.

Έρχονταν 15-16χρονα παιδιά, και τα μπρίζωναν οτι την πρώτη φορά που θα κάνεις μπάρα πάγκο π.χ. πρέπει να φορτώσεις μάξιμουμ όσα κιλά μπορείς και να κάνεις έστω μία επανάληψη για να πρηστείς να ξεμπλοκάρουν οι μυς και κάτι τέτοιες μαλακίες....

Και τα 15χρονα τους πίστευαν και το έκαναν.

Ψευδαίσθηση που διαλύθηκε όταν φίλου μου του έσκασε η μπάρα στο θώρακα και του έσπασε κάτι πλευρά και ένα απ'αυτά του τρύπησε τον πνεύμονα.

• Like 1
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ παλιά νόμιζα ότι για να κάνεις μυς σαν αυτόυς που βλέπεις στο Hollywood το μόνο που χρειάζεται είναι συστηματική γυμναστική. πήγαινα κοπανιόμουν ώρες ατέλειωτες για να διαπιστώσω πως υπήρχαν άτομα που έκαναν αυτό το σώμα των media μέσα σε 3 μήνες. και απορούσα πάντα γιατι συμβαίνει αυτό! μετά ανακάλυψα πως υπήρχαν "άλλα" περίεργα "μέσα" χωρίς τα οποία όσο και να χτυπηθείς μέχρι σε ένα συγκεκριμένο ήπιο σημείο θα φτάσεις.

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

Το αναποδο μπορει<br />

<br />

Site: New York Times<br />

Site: Cars.com<br />

Site: Time<br />

Site: Scientific American<br />

<br />

Σε κάποια αμάξια κρατάνε 24.000+ χλμ τα λάδια.<br />

<br />

Οταν γραφω "ουτε καν " εννοω οτι το σωστο ειναι τα αλλαζεις πολυυυ νωριτερα...Λαδια 15 και 20 χιλιαδες χιλιομετρα ειναι απλα οτι χειροτερο για το μοτερ...Τσιγκουνευομαστε μια αλλαγη που δινει πραγματικα ζωη στον κινητηρα μας ενω σε σχεση με αυτα που χαλαμε σε βενζινες δεν κοστιζει τιποτα....</p>

<p>

εγώ παλιά νόμιζα ότι για να κάνεις μυς σαν αυτόυς που βλέπεις στο Hollywood το μόνο που χρειάζεται είναι συστηματική γυμναστική. πήγαινα κοπανιόμουν ώρες ατέλειωτες για να διαπιστώσω πως υπήρχαν άτομα που έκαναν αυτό το σώμα των media μέσα σε 3 μήνες. και απορούσα πάντα γιατι συμβαίνει αυτό! μετά ανακάλυψα πως υπήρχαν "άλλα" περίεργα "μέσα" χωρίς τα οποία όσο και να χτυπηθείς μέχρι σε ένα συγκεκριμένο ήπιο σημείο θα φτάσεις.<br />

<br />

Σωμα καλο με σε 3 μηνες ,εαν δεν εχει ξανα γυμναστει ωστε να εχεις βαση καλη , ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ.<br />

Το φαρμακο ειναι μια δικαιολογια πολλων οσων δεν παιρνουν οτι ο αλλος εγινε ετσι.Στην πραγματικοτητα ελαχιστα σωματα ειναι καλα με φαρμακο,τα υπολοιπα θα ειναι μεσα στο νερο και με κοιλια γαματα νομιζοντας οτι τα 100 κιλα που δειχνει η ζυγαρια απεχουν μονο 15 κιλα απο τους mr olympia......<br />

</p>

Δημοσ.

...

...

...

- Οι ηλεκτρονικές συσκευές (και γενικά οτιδήποτε όταν κολλήσει) ξεμπλοκάρουν με μπουκέτα και παναγίες.

Τι;;;;; Δεν ισχύει;;;

Δημοσ.

εγώ παλιά νόμιζα ότι για να κάνεις μυς σαν αυτόυς που βλέπεις στο Hollywood το μόνο που χρειάζεται είναι συστηματική γυμναστική. πήγαινα κοπανιόμουν ώρες ατέλειωτες για να διαπιστώσω πως υπήρχαν άτομα που έκαναν αυτό το σώμα των media μέσα σε 3 μήνες. και απορούσα πάντα γιατι συμβαίνει αυτό! μετά ανακάλυψα πως υπήρχαν "άλλα" περίεργα "μέσα" χωρίς τα οποία όσο και να χτυπηθείς μέχρι σε ένα συγκεκριμένο ήπιο σημείο θα φτάσεις.

Ακριβώς επειδή κοπανιωσουν για ώρες δεν παίζει να φτιάξεις σώμα. Για να αυξησεις μυικοτητα περίπου 50 λεπτά τη μέρα γυμναστική χρειάζεται.
Δημοσ.

Ακριβώς επειδή κοπανιωσουν για ώρες δεν παίζει να φτιάξεις σώμα. Για να αυξησεις μυικοτητα περίπου 50 λεπτά τη μέρα γυμναστική χρειάζεται.

Σώμα που βλέπεις στο Hollywood είπε ο άνθρωπος, όχι σε μπιτσόμπαρο.

• Like 1
Δημοσ.

Σώμα που βλέπεις στο Hollywood είπε ο άνθρωπος, όχι σε μπιτσόμπαρο.

Ούτε εσύ το κατέχεις το θέμα.
  • Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζω:

- Μέσα σε κάθε ΑΤΜ υπάρχει υπάλληλος της τράπεζας που σου δίνει τα χρήματα από τη σχισμή.

- Στις γυναίκες φυσικά και αρέσει να τους δαγκώνεις τη ρώγα με λυσσαλέα μανία, σαν πεινασμένος πρόσφυγας που βλέπει επάνω στο στήθος το τυρογαριδάκι που τόσο του έχει λείψει.

- Ο μπιντές είναι για να πλένουμε τα πόδια μας (μεγάλη πλάνη αυτή...).

- Το πλυντήριο πρέπει να το τιγκάρουμε ρούχα όσο δεν παίρνει, ασφυκτικά γεμάτο και μάλιστα να σπρώχνουμε με την πόρτα τα ρούχα για να κλείσει.

- Πίστευα οτι οι ταινίες γυρίζονται ολόκληρες μονοκοπανιά μια κι έξω μονορούφι.

• Like 2
Δημοσ.

- Μέσα σε κάθε ΑΤΜ υπάρχει υπάλληλος της τράπεζας που σου δίνει τα χρήματα από τη σχισμή.

Στη δουλεια της μανας μου ειχε ενα τεραστιο μηχανημα που χτυπαγε καρτα και ακουγοταν ηχογραφημένο το ονομα της. Εγω ήμουν σίγουρη πως έχει έναν άντρα κλεισμένο μέσα που ξέρει όλους τους υπαλλήλους και μόλις έρθουν στη δουλειά, τους χαιρετάει.

Δημοσ.

Φίλοι πιστεύουν ότι το νερό της τουαλέτας είναι διαφορετικό από της κουζίνας.

Αν είναι από χωριό έχει μια βάση γιατί πολλοί έχουν δεξαμενή για την τουαλέτα.

Δημοσ.

Αν είναι από χωριό έχει μια βάση γιατί πολλοί έχουν δεξαμενή για την τουαλέτα.

Στη πολυκατοικία :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...