Tempor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η μητηρ μου νομιζει οτι το αριστερο κλικ με το κανονικο εχουν διαφορα. Αλλα ξερετε, ειναι απο τα πραγματα που δε διορθωνεις τον αλλο. Κι εσεις το καμετε.
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το ψαρονεφρι ειναι νεφρο απο ψαρι,μικρος. Το άκουσα από 30άρη σε εστιατόριο που δούλευα. Στυλ "Από ψάρια τι έχετε? Ψαρονέφρι υπάρχει?" Ποτάμι τα δάκρυα 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μακελάρης, νόμιζα ότι προέρχεται από επώνυμο κάποιου που τα είχε κάνει πουτάνα όλα. Ακόμα βρίσκω τρομακτικά αστεία αυτή τη λέξη... 2
deesnider Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Απ'τα χειρότερα: όταν πολλοί νομίζουν ότι αστρολογία και αστρονομία είναι το ίδιο... Το ίδιο δεν είναι προφανώς, αλλά εξαρτάται άμεσα η μία απ' την άλλη: Πρώτα ανακαλύπτει ένα καινούργιο πλανήτη ο αστρονόμος και μετά βγαίνει στην τηλεόραση η Λίτσα και σού εξηγεί ότι ο πλανήτης φταίει που σ' έφτυσε ο γκόμενος. 6
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η Λίτσα πάω στοίχημα ότι έχει δικό της άτομο βαλμένο στη NASA, inside info μαθαίνει πρώτη πρώτη η κουφα-Λίτσα. 3
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Λίγα τα λόγια σας για την λίστα ... Προχθές είπε να ειμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αποφάσεις μου.. Δεν την άκουσα και πήγα για μπάνιο Σιθωνία τρώγοντας όλη την κίνηση στα μούτρα...που να φανταστώ ότι Αύγουστο μήνα σχεδον θα ειχε τόσο κόσμο... Τα έλεγε η λίστα αλλα εγω δεν.. 2
kalogeros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Λίγα τα λόγια σας για την λίστα ... Προχθές είπε να ειμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αποφάσεις μου.. Δεν την άκουσα και πήγα για μπάνιο Σιθωνία τρώγοντας όλη την κίνηση στα μούτρα...που να φανταστώ ότι Αύγουστο μήνα σχεδον θα ειχε τόσο κόσμο... Τα έλεγε η λίστα αλλα εγω δεν.. Η λίστα Λαγκάρντ ή η λίστα του Σίντλερ;
OneTwo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 αυτό θα έπρεπε να είναι αστείο αλλά το 60% του γυναικειου πληθυσμού ανα καφετέρεια δεν απέχει πολύ ! Δεν ξέρω. Ευτυχώς αυτή ήταν η μοναδική που είχα πάρε-δώσε μαζί της και όταν μου το είπε, σοκαρίστηκα.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η λίστα Λαγκάρντ ή η λίστα του Σίντλερ; Του Μασούτη ! 1
idomeneas7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω. Ευτυχώς αυτή ήταν η μοναδική που είχα πάρε-δώσε μαζί της και όταν μου το είπε, σοκαρίστηκα. Ρώτα να δεις και πόσοι δεν πάνε οδοντίατρο επειδή "δεν χρειάστηκε".
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρωτά να δεις πόσοι δεν πάνε οδοντίατρο γιατι δεν γουστάρουν τον τροχό.
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρωτά να δεις πόσοι δεν πάνε οδοντίατρο γιατι δεν γουστάρουν τον τροχό. Στην τελευταία επίσκεψη ζήτησα τροχό για να μη φάω βελόνα
Donalhioy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρώτα να δεις και πόσοι δεν πάνε οδοντίατρο επειδή "δεν χρειάστηκε". Ρωτά να δεις πόσοι δεν πάνε οδοντίατρο γιατι δεν γουστάρουν τον τροχό. οσους ξερω που δεν πανε το κανουν για τις τιμες... ειναι δυνατον ενας καθαρισμος να κανει 40 ευρο? "και δεν εχουν αδικο.. εδω βορεια πολλοι πανε σκοπια και βουλγαρια.. μια θεια τεσπα πηγε στα σκοπια και με 600 ευρο εκανε δουλεια που εδω της ζητουσανε πανω απο 3000
fotodv7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όταν ήμουν 5-6,ήθελα να ανοίξω το στερεοφωνικό ενώ έβλεπε ο αδερφός μου τηλεόραση. Τελικά με έπεισε ότι αν παίξουν και τα δύο μαζί θα γίνει σεισμός. Ορκίζομαι Μέχρι τα 18 μου, όταν έβλεπα ταινία ή σειρά με δίδυμα αδέρφια ή σωσίες, πίστευα ότι πρωταγωνιστούν 2 άτομα. Τέλος το καλύτερο. Αναρωτιώμουν γιατί δε φώναζαν κανέναν από την οικογένεια μου από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ. Συνέχεια έλεγαν "παρακαλείται η κυρία Τάδε να έρθει στο ταμείο 4". Εμάς γιατί δε μας φωναξατε ποτέ ρε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα