doctorkostis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Φίλος που σπούδαζε Σκωτία μου είπε ότι μια κινέζα στην εστία έβρασε ψάρι στον κοινόχρηστο βραστηρα. 13
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 To αστείο ειναι ότι πάντα κάποιον άλλον ξέρετε εσείς τα κάνετε όλα σωστά Πρώτο πρώτο το δικό μου κουλό είπα. Πάρε κι άλλο ένα για να μη λες: όταν ήμουν 6-7 χρονών μου είχαν δώσει να καθαρίσω πατάτες και επειδή δεν τις είχα πλύνει, οταν τις ξεφλουδιζα ακουμπαγαν στα χωματα που ειχα στα χερια μου και μαυριζαν. Τοτε εγω νόμιζα οτι θελουν κι αλλο καθαρισμα ώσπου μετά από καμιά ώρα που ήρθαν να πάρουν τις καθαρισμένες πατάτες, εγώ τις είχα κάνει όλες "πατατάκια" από το ξεφλούδισμα. Και κάτι άλλο που βλέπω σε αρκετές μαμάδες είναι να ρίχνει κάτω το μωρό το παιχνίδι του (σε δημόσιο χώρο), να το σκουπιζουν με μωρομάντηλο και να το ξαναδίνουν στο μωρό να το βάλει στο στόμα του, πιστεύοντας ότι καθαρισε.
arxontas71 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το 1) 4) 7) Από αυτά που έγραψε ο Jethro κλασσικές αξιες
Pankar95 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 To αστείο ειναι ότι πάντα κάποιον άλλον ξέρετε εσείς τα κάνετε όλα σωστά Εγώ ποτέ δεν έμπλεκα τις κάλτσες σε ζευγάρια πριν ή μετα το πλυντήριο και στις ντουλάπα μου υπάρχουν "100" μόνο δεξιές ή μόνο αριστερές κάλτσες σαν αποτέλεσμα... Και παρόλο που ξέρω ότι έτσι θα δοθεί λύση συνεχίζω λόγω αιώνιας συνήθειας να κάνω το ίδιο λάθος. ...οι κάλτσες είναι δεξιές ή αριστερές;
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 ...οι κάλτσες είναι δεξιές ή αριστερές; 'Η θα εννοεί ότι του έχει μείνει μόνο η μια από το κάθε ζευγάρι ή όλες του οι κάλτσες είναι με "δαχτυλάκια", σαν γάντια για πόδια.
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 -Τύπος στον στρατό καθόταν στις τουρκικές. -Γνωστός έβαζε coca cola στο μαλλί αντί για ζελέ. -Καθάριζα την οθόνη του υπολογιστή με azax μέχρι που ξεφλούδισε. -Φίλος έκλεινε το PC τραβώντας την πρίζα. -Μερικοί πιστεύουν ότι όποιος ακούει rock η metal είναι σατανιστής. 16
we_will_rise Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ο καλός μου ο παππούς μπέρδευε συνέχεια το λιποζάν με την κόλλα UHU stick.. bonus:
Mr_Proper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πρώτο πρώτο το δικό μου κουλό είπα. Πάρε κι άλλο ένα για να μη λες: όταν ήμουν 6-7 χρονών μου είχαν δώσει να καθαρίσω πατάτες και επειδή δεν τις είχα πλύνει, οταν τις ξεφλουδιζα ακουμπαγαν στα χωματα που ειχα στα χερια μου και μαυριζαν. Τοτε εγω νόμιζα οτι θελουν κι αλλο καθαρισμα ώσπου μετά από καμιά ώρα που ήρθαν να πάρουν τις καθαρισμένες πατάτες, εγώ τις είχα κάνει όλες "πατατάκια" από το ξεφλούδισμα. Και κάτι άλλο που βλέπω σε αρκετές μαμάδες είναι να ρίχνει κάτω το μωρό το παιχνίδι του (σε δημόσιο χώρο), να το σκουπιζουν με μωρομάντηλο και να το ξαναδίνουν στο μωρό να το βάλει στο στόμα του, πιστεύοντας ότι καθαρισε. Ναι οκ αλλά δεν αναφερόμουν στο δικό σου ποστ αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ...οι κάλτσες είναι δεξιές ή αριστερές; Αν γυρίσεις ανάποδα τις κάλτσες για να φαίνεται η ραφή θα δείς (τουλάχιστον όσες έχω εγώ έτσι είναι ) πως στα δάχτυλα το επιπλέον ύφασμα ειναι μεγαλύτερο στην μεριά του αντίποδα για να εφαρμόζουν καλύτερα στο πόδι... δεν έχω κάλτσες με δαχτυλάκια εγώ , αυτές που έχω όμως έτσι ειναι οπότε ειναι αριστερές και δεξιές (μονές δηλαδή). τώρα αν ψηφίζουν κιόλας δεν ξέρω 1
Bspus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μια γνωστή τηγάνιζε(!) τα μακαρόνια.... Αν εννοεις τα ζεσταινε στο τηγανι, το εχω δει πολλες φορες να γινεται. Δεν μου αρεσει αλλα δεν ειναι κουφο. Αν εννοεις οτι τα επαιρνε απο τη ζελατινα και τα εβαζε στο τηγανι ετσι, οντως κουφο. Εβγαινε κατι που τρωγεται μετα? 5
Donalhioy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 -Τύπος στον στρατό καθόταν στις τουρκικές. -Γνωστός έβαζε coca cola στο μαλλί αντί για ζελέ. στην σπαρτη στο στρατο τα ειδα και τα 2... λες??? οταν ξεκινησα το ξυρισμα αντι για αφρο εβαζα οδοντοκρεμα πραμα που το ξανακανα στο στρατο οταν εμεινα απο αφρο.. μια παλια γκομενα τηγανισε κεφταδακια "που εστειλε ετοιμα η μανα της" και επαθε 2 βαθμου εγκαυματα στα χερια οταν πηγε να καθαρισει το τηγανι με το καυτο λαδι κατω απο την βρυση.. πιτσιρικα κοπελια σε μπιτσομπαρο καθαριζε τα τασακια με το σφουγγαρι για τα ποτηρια.. φοιτητης εβαλε πλυντηριο με σαπουνι για τα χερια πακιστανος σε βενζιναδικο μου εβαλε σαπουνι για τα χερια ως καθαριστικο στις πιτσιλιθρες σε σπιτι κοπελας ειδα την περισσοτερη σκονη της ζωης μου σε ενα σκρινιο... και ειχε και αραχνες... δεν το καθαριοσε ποτε επι 5 χρονια γιατι δεν ηταν δικο της μαγαζι στην σαρτη "μπαρακι" δεν εχει καθαριστει ποτε "μα ποτε" και λειτουργει απο περιοδο 80... 2
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 φοιτητης εβαλε πλυντηριο με σαπουνι για τα χερια τι μου θυμισες...; το ειχα κανει κ εγω τη 2η μερα που εμεινα μονος ως φοιτητης σε πλυντηριο πιατων με fairy..! Αφροι παντού!!! 2
panos2171 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 -Τύπος στον στρατό καθόταν στις τουρκικές. Το χες πετύχει σε δική σου σειρά γιατί μου το χουν πει ότι έχει γίνει. Μάλιστα επειδή τα πόδια προ εξείχαν φοβήθηκαν αρχικά ότι λιποθύμησε. Στη Θήβα πάντως ένα παιδί πήγαινε ξυπόλητο στις τουαλέτες. Εκεί που εμείς αποφεύγαμε με τις αρβύλες τα κάτουρα αυτός πήγαινε αμέριμνος. Ελπίζω να του είχαν βάλει χέρι στο θάλαμο... Ένας ΥΕΑ στη σχολή άδειαζε τα κουβαδάκια με τα κωλόχαρτα χωρίς γάντια. Τις χέστρες των διοικητηρίων τις καθαρίζαμε με σφουγγαρίστρες και συνήθως σφουγγαρίζαμε με σαμπουαν γιατί δεν υπήρχαν αλλα καθαριστικά.
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 αν αρχίσουμε να λεμε παραλογα στρατου το διαλυσαμε το τοπικ... 1
deesnider Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Μερικοί πιστεύουν ότι όποιος ακούει rock η metal είναι σατανιστής. Αυτό το επιβεβαιώνω. Από τα 14 μου, όταν δηλαδή πρωτοήρθα σε επαφή μαφτεστισμουσικεστουδιαόλου, έχασα κάθε ενδιαφέρον για δημιουργικές ασχολίες και όλη την ώρα ανθρωποθυσίες κάνω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα