Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά... αν θέλετε πείτε τα μέσω πμ. Κρίμα είναι να το κλειδώσουν ΚΑΙ αυτό. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Mεσημερας (αυτός που σε μαζεύει και σε τρώει ή σε πουλάει αν δεν κοιμάσαι μεσημέρι, πρέπει να είμαι ο μόνος που το λέγαν και να μην είναι ευρέως γνωστό. Μάλλον επινόηση του παππού) για να με μαζέψει ως αντίποινα που πείραζα το πουλάκι μου. Βοιωτος detected? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Φίλος πλένει (βουτάει δηλαδή στον χιλιοβρώμικο κουβά της σφουγγαρίστρας) με σκέτο νερό το μοναδικό (!!!) μποξεράκι του και το φοράει κατευθειαν και βρεγμένο χωρίς να το απλώσει ή κάτι τέτοιο "περιττό". Πρέπει να πήρε παράδειγμα από τους Άγγλους με το πλύσιμο των πιάτων. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πρέπει να πήρε παράδειγμα από τους Άγγλους με το πλύσιμο των πιάτων. Δεν εξηγείται αλλιώς. off topic, μπορώ να κάνω πατέντα για τους νιπτήρες εκεί? Δε γίνεται να έχω θερμοκρασία Mordor και Ανταρκτικής ταυτόχρονα..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 off topic, μπορώ να κάνω πατέντα για τους νιπτήρες εκεί? Δε γίνεται να έχω θερμοκρασία Mordor και Ανταρκτικής ταυτόχρονα.. Δεν ξέρω για πατέντα. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι υπάρχουν κάποια διαμερίσματα με νορμαλ βρύση Επειδή έχω πετύχει και τις δύο, τολμώ όμως να πω ότι τα αντανακλαστικά μου προπονήθηκαν κατά over 9000 (κάπου εδώ θα βγει ο τόξο και θα πει ότι αν είσαι καυτό αγόρι τότε η θερμοκρασία Ανταρκτικής σου κάνει αέρα) Σε ebay ή πολυκαταστήματα με ηλεκτρικά κτλ ίσως να βρεις κάτι που να κάθεται καλά πάνω στις βρύσες. Αλλά αν θέλεις να αλλάξεις στον κοινόχρηστο χώρο τότε ίσως τίθεται θέμα με τους συγκάτοικους
Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω για πατέντα. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι υπάρχουν κάποια διαμερίσματα με νορμαλ βρύση Επειδή έχω πετύχει και τις δύο, τολμώ όμως να πω ότι τα αντανακλαστικά μου προπονήθηκαν κατά over 9000 (κάπου εδώ θα βγει ο τόξο και θα πει ότι αν είσαι καυτό αγόρι τότε η θερμοκρασία Ανταρκτικής σου κάνει αέρα) Έχω δει διαμερίσματα με κανονική βρύση αλλά κάπου χάνουν στα υπόλοιπα. Που θα πάει.. κάτι θα βρω.
Praetorianos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 off topic, μπορώ να κάνω πατέντα για τους νιπτήρες εκεί? Δε γίνεται να έχω θερμοκρασία Mordor και Ανταρκτικής ταυτόχρονα.. Υπάρχει μια πλαστική παπαρδέλα με δύο εισόδους και μία έξοδο. Λίγο γυφτοκατάσταση βέβαια, αλλά ντάξει, θα είναι ασορτί με τα Αγγλόσπιτα.
Iris_89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Υπάρχει μια πλαστική παπαρδέλα με δύο εισόδους και μία έξοδο. Λίγο γυφτοκατάσταση βέβαια, αλλά ντάξει, θα είναι ασορτί με τα Αγγλόσπιτα. Υπάρχει κάποια εικόνα/λινκ να το δώ?
8elwADSL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Απέκτησα μυωπία με ελάχιστο αστιγματισμό, αλλά σχεδόν όλοι στα σόγια φοράνε γυαλιά, οπότε ήταν προκαθορισμένο χαχα Μπα θα κόλλαγαν και αυτοί τη μουτσούνα τους στη tv και δεν το λένε
revolver1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάτι δεν μου πάει καλά με τους συλλογισμούς στις τελευταίες σελίδες...Που θα μου πάει θα το βρω.... Ελπίζω και εσείς
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Υπάρχει μια πλαστική παπαρδέλα με δύο εισόδους και μία έξοδο. Κάτι τέτοιο είχα πετύχει σε μεγάλο πολυκατάστημα super market Δυστυχώς δεν κούμπωνε καλά (η δική μου πείρα ήταν μόνο στο να χαλάω τα υδραυλικά όχι να τα φτιάχνω) Κάτι δεν μου πάει καλά με τους συλλογισμούς στις τελευταίες σελίδες...Που θα μου πάει θα το βρω.... Ελπίζω και εσείς τα σεξουαλικά υπονοούμενα λες ε; ε ντροπή μας!
Praetorianos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάποια εικόνα/λινκ να το δώ?Δεν θυμάμαι όνομα για να βρω εικόνα. Θα πας σε οποιοδήποτε μεγάλο supermarket ή σχετικό μαγαζί και θα ζητήσεις "sth to mix water from separate washstand taps". Σίγουρα θα ξέρουν να σου δείξουν, ίσως σου δώσουν και κάτι πιο ποιοτικό. Αλλιώς παίξε με τα keywords στο Google μήπως βρεις κάτι. Παλιά νόμιζα ότι όλα τα κανάλια, πανελληνίως, ήταν στους ίδιους αριθμούς. Και μπορεί να μιλούσα στο τηλέφωνο με φίλο και να του 'λεγα να βάλει το "7" που έχει μια γαμάτη ταινία ή ένα παιδικό κι αυτός να έβλεπε ειδήσεις. Νόμιζα ότι ήταν απλά καθυστερημένοι και δεν ήξεραν να διαβάζουν αριθμούς. Βέβαια όταν όλος ο πλανήτης είχε το Mega στο 5 και την ΕΡΤ στο 1, ε δεν έφταιγα και 100% για το λάθος μου. 3
gokuthelegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν θυμάμαι όνομα για να βρω εικόνα. Θα πας σε οποιοδήποτε μεγάλο supermarket ή σχετικό μαγαζί και θα ζητήσεις "sth to mix water from separate washstand taps". Σίγουρα θα ξέρουν να σου δείξουν, ίσως σου δώσουν και κάτι πιο ποιοτικό. Αλλιώς παίξε με τα keywords στο Google μήπως βρεις κάτι. Παλιά νόμιζα ότι όλα τα κανάλια, πανελληνίως, ήταν στους ίδιους αριθμούς. Και μπορεί να μιλούσα στο τηλέφωνο με φίλο και να του 'λεγα να βάλει το "7" που έχει μια γαμάτη ταινία ή ένα παιδικό κι αυτός να έβλεπε ειδήσεις. Νόμιζα ότι ήταν απλά καθυστερημένοι και δεν ήξεραν να διαβάζουν αριθμούς. Βέβαια όταν όλος ο πλανήτης είχε το Mega στο 5 και την ΕΡΤ στο 1, ε δεν έφταιγα και 100% για το λάθος μου. Επειδή ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος (ήταν βασικά, τώρα είναι στην σύνταξη), παντού στο χωριό αυτός περνούσε τα καλώδια για τις κεραίες των τηλεοράσεων και παράλληλα τις ρύθμιζε κιόλας, και φρόντιζε να βάζει στο κάθε νούμερο πάντα το ίδιο κανάλι. Όταν ήμουν μικρός στο δημοτικό και έβλεπα μια καλή ταινία ή παιδικό στην τηλεόραση, έπαιρνα τον συμμαθητή μου που είχα για κολλητό εκείνα τα χρόνια και του έλεγα "βάλε το κανάλι 5", και πετύχαινε το σωστό κανάλι. Φυσικά σε άλλες πόλεις ή χωριά ήταν λιγάκι απίθανο να είχαμε τα ίδια κανάλια στους ίδιους αριθμούς.
theoritikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πόσο μου την έσπαγε αυτό με τα κανάλια. Έπρεπε να εκπαιδεύσω τους φίλους μου, να λένε 'το mega έχει φοβερή ταινία' και οχι 'το κανάλι 7' 1
TEOKOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάθησα μπροστά στην κατάψυξη αρκετή ώρα να μου πέσει ο πυρετός για να με αφήσουν να παίξω μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα