Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αυτο ταιριαζει πολυ με την απορια για το λευκο ξυδι...
black_field Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πριν καμιά 20αριά χρόνια είχαμε πάει διακοπές στη Ζάκυνθο με μια φίλη μου και κάτι χρειαστήκαμε από το Ταχυδρομείο. Πήγαμε στον αρμόδιο υπάλληλο ο οποίος τηλεφώνησε στην Αθήνα αλλά το τηλέφωνο μιλούσε εκείνη την ώρα. Λέει "περιμένετε εδώ να ξαναδοκιμάσουμε σε λίγο". Χρειάστηκε να ξαναπάρει αρκετές φορές και παρατηρήσαμε ότι κάθε φορά πληκτρολογούσε τον αριθμό από την αρχή. Παραξενεμένες τον ρωτήσαμε γιατί δεν χρησιμοποιεί το redial. Φυσικά μας ρώτησε τι είναι αυτό και όταν του δείξαμε κατενθουσιάστηκε ο άνθρωπος! Ούτε που το είχε υποψιαστεί ότι έχουν τέτοιες ευκολίες τα τηλέφωνα! 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οταν ήμουν παιδάκι, νόμιζα ότι η "ταινία φαντασίας" είναι κάποιο είδος μονωτικής με σχέδια. 10
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πριν κάτι μέρες πήγα σε κατάστημα παιδικών ρούχων και ήταν κάτι γονείς που περιεργαζόντουσαν μια χνουδωτή ζακέτα με κουκούλα. Μαμά: Έχει και φερμουάρ Μπαμπάς: Είναι ζεστή Μαμά: Γιατί έχει κουκούλα? Για τον ήλιο? Μπαμπάς: Για το κρύο Μαμά: Αααα Εγώ: 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 καποιοι που πιστευουν οτι το αμαξι ειναι πιο ασφαλες απο το αεροπλανο!
gdriver Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μόλις συνέβει αυτό το περιστατικό στη δουλειά. πάμε να βάλουμε ένα cd στο cd-rom ενός συναδέλφου (37 ετών) (εμάς δεν έχουν cd-rom οι υπολογιστές μας) για να δούμε εάν έχει γραφτεί σωστά και δεν κολλάει ή δεν εμφανίζει κάποια αρχεία. μπαίνουμε στο γραφείο του συναδέλφου και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: -......... να δούμε κάτι στο cd-rom σου , ένα δίσκο εάν έχει γραφτεί , να δούμε εάν έχει πρόβλημα; - να δείτε αλλά έχει πρόβλημα το cd-rom. έχει ένα εξόγκωμα και δε μπάινει το cd (σ.χ. : να σημειωθεί πως οι μονάδες στη δουλειά δεν είναι tower αλλά σαν htpc σα φέτα ενισχυτή , επιτραπέζιο cd player και αυτός την είχε τοποθετημένη πλαγίως) - μα αυτή είναι η πίσω μεριά του tray ρε. 1
φιρίκι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί και λίγο μετά. 94-95 άρχισε το cd rom να μπαίνει μαζικά στα pc αν θυμάμαι καλά Τι μου θυμίσατε! Γ' Γυμνασίου εν έτει 1995, ρωτάμε τον πληροφορικάριο που επι τρια συναπτά έτη μας έπρηζε τα ούμπαλα με Μπάμπατζ, Λάιμπνιτς, ήδη απαρχαιωμένες γλώσσες προγραμματισμού, περιβάλλον DOS και πολύ format και copy A:/ ως πρακτική, πολύ όμως, να μας πει για τα CD-ROM. Είχε πάρει ένας συμμαθητής μας και παίζαμε και παιχνίδια. Μας κοίταξε απορημένος ...και κάτι ψέλλισε πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... Ξέραμε απο πριν την ηλιθιότητα του ανδρός, μας την επιβεβαίωσε περίτρανα... 1
Adon1s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Θυμηθηκα πως νομιζα οτι η βρωμια που βγαινει απο το αυτι οταν το καθαριζουμε με μπατονετα οφείλεται στην ηχορύπανση! 4
Skopelos_Island Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μεγάλο πεύκο, δεύτερη μέρα ως νεοσύλεκτος κάθομαι δίπλα σε ένα παλικάρι ενώ περιμέναμε να μπουμε για φαγητό.-Από που είσαι (με εμφανή ορεσίβια προφορά)-Απο τη Σκόπελο -Και που είναι η Σκόπελος -Είναι κοντά στο Βόλο -Και που είναι ο Βόλος (Θα νόμιζα ότι με τρόλλαρε αν δεν έβλεπα την πραγματική απορία στο βλέμμα του) -Εεεε στη Θεσσαλία, κοντά σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα...-Και που είναι αυτά; -(Παύση) Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης... -Α... Ευτυχώς μας κάλεσαν για φαγητό γρήγορα 2
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν έχουν ειπωθεί κάποια, αλλά έχω ακούσει πολλά κουλά ανά καιρούς. 1)Όποιος ακούει ροκ/μέταλ είναι σατανιστής. 2)Αν δεν βγείς βόλτα ή πας κάπου δεν χρειάζεται να αλλάξεις βρακί. 3)Με το πρωκτικό σεξ υπάρχουν κάμποσες μικρές πιθανότατες να πιάσει παιδί η γυναίκα. 4)Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική ασθένεια. 5)Τα αληθινά τατουάζ βγαίνουν με μερικά ντουζ. 6)Σεξουαλική παρενόχληση θεωρείται μόνο ο βιασμός (σεξ). 7)Η σκουληκώτρυπα στην επιστημονική ορολογία σημαίνει ότι κάπου στον γαλαξία υπάρχουν κυριολεκτικά σκουλήκια που κάνουν τρύπες-φωλιές. 8)Στο τρίγωνο των Βερμούδων υπάρχουν εξωγήινοι. Και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω.
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μπορώ να επιβεβαιώσω άνετα το 1ο χαχα Και εσυ το πίστευες?
Adon1s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Με αφορμη το 3 , ο θρυλος λεει οτι η λαϊκη ρήση "του κώλου τα 9μερα" αποδιδεται στο γεγονος οτι μετα το πρωκτικο ερωτα,σε 9 μερες η περιοχη επανερχεται στην φυσιοκογικη της κατασταση. 1
Iris_89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και εσυ το πίστευες? Όχι, μου τα έπρηζαν συγγενείς όμως λόγω τέτοιων ακουσμάτων. 1
Glikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όχι, μου τα έπρηζαν συγγενείς όμως λόγω τέτοιων ακουσμάτων. Αα. Θυμήθηκα μια γριά οταν είχα πάει στο χωριό παλιότερα. Άκουγα νομίζω Nickelback και μου είπε ότι αυτή η μουσική ειναι του Σατανά και πρέπει να παω για εξομολόγηση. Για σπάσιμο της είπα οτι ειμαι σατανιστης. Άρχισε να μου κάνει κήρυγμα μισή ωρα. Την σιχάθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα