groot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary. Biggie Smalls, Biggie Smalls, Biggie Smalls 1
idomeneas7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι αντιληψη αλλα προταση που δεν ηξερα που να βαλω οποτε ξεθαβω το καταπληκτικο θεμα μου για να προσθεσω αυτο: "Πηγε να δωσει το καμπριντ αντι για το μαντσεστερ και ηταν δυσκολο". 5
LongTom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^Τι θέλει να πει ο ποιητής; Δεν κατάλαβα ούτε για ποιο θέμα μιλάει...
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^Τι θέλει να πει ο ποιητής; Δεν κατάλαβα ούτε για ποιο θέμα μιλάει... Cambridge αντι για Michigan λογικα 2
akpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ήρθε πάλι η εποχή που όλοι φοβούνται να βγουν έξω χωρίς ζακέτα για να μην κρυώσουν, αλλά τα χεράκια τους τα πλένουν τρεις φορές την εβδομάδα. Και μετά «μα πως κόλλησα ολόκληρη την πολυκατοικία, αφού πρόσεχα». #$%$@#%$%@#^&$%#@^$%#
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Cambridge αντι για Michigan λογικα Εγώ κατάλαβα ότι το καμπριντ είναι το cambridge και το μάντσεστερ το michigan! Και ένα μου εμένα μου φάνηκε απίστευτο, φίλος είχε (έχει; ) την εντύπωση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το ίδιο πρόσωπο με το Ντόναλντ Ντακ! 1
KNSM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ κατάλαβα ότι το καμπριντ είναι το cambridge και το μάντσεστερ το michigan! Και ένα μου εμένα μου φάνηκε απίστευτο, φίλος είχε (έχει; ) την εντύπωση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το ίδιο πρόσωπο με το Ντόναλντ Ντακ! Ο Τραμπ θα μπορουσε να ειναι το ιδιο προσωπο με τον θειο Σκρουτζ. 1
liodos1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πριν λιγο καιρο ,( δεν ξερω ουτε τα βασικα στο ψησιμο , μην κραξετε ) εφυγε η γυναικα απο το σπιτι για να παει σε μια υποχρεωση αφηνοντας ενα τσικαλι κομμενες πατατες που σιγο ψηνόταν ( και εμενα να το προσεχω?), λεγοντας μου να κλεισω το ματι σε 20 λεπτα ! εεεε μπορει και να πηγα λιγο αργοτερα ας πουμε ... ειχε αρπαξει το λαδι , κανοντας χαρακτηριστικους ηχους ( παφ , πουφ ) μεσα στον πανικο μου πηρα εναν ανεμιστήρα απο το δωματιο τον συνδεσα σε μια μπριζα κοντα στην κουζινα και τον εβαλα ετσι ωστε να "χτυπαει" το τσικαλι μηπως και σβησει? Αποτελεσμα : 1
*nenya* Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^ Δεν κατάλαβα τί είναι το τσικάλι [τσουκάλι;!] και τί έκανε ο ανεμιστήρας..
liodos1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 τσικαλι = τσουκαλι , προσπαθησα με τον ανεμιστήρα να "σβησω" τον χαμο πανω στον πανικο μου! νομιζα οτι ειχε παρει φωτια. ( ηταν με το καπακι και δεν φαινοταν τι γινεται στο τσουκαλι και εβγαζε πυκνους καπνους) ,
*nenya* Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το αποτέλεσμα νοστιμότατο μου φαίνεται πάντως! Με αλάτι και ρίγανη από πάνω θά'ταν μούρλια. 2
michael92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ο Τραμπ θα μπορουσε να ειναι το ιδιο προσωπο με τον θειο Σκρουτζ. 2
liodos1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το αποτέλεσμα νοστιμότατο μου φαίνεται πάντως! Με αλάτι και ρίγανη από πάνω θά'ταν μούρλια. τραγανες ειναι ποιο ωραιες.. ολοι το ξερουν αυτο + αλατακι + ριγανη +1 1
jennyV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 έχω φίλη (που σπούδασε θετικές επιστήμες!!!) που πιστεύει στα ζώδια.Πολύ όμως... Θεωρούσε απόλυτη την περιγραφή χαρακτήρων ανά ζώδιο και έκρινε τους άλλους από αυτό. Όταν συζητούσαμε για κάποιον μου έλεγε πάντα "ε,είναι καρκινάκι γι αυτό" ή "έτσι κάνουν οι Λέοντες" κτλ. Πρόφατα γέννησε κι είχε ξενερώσει γιατί το παιδί της θα γεννιόταν Σκορπιός αντί για Ζυγός και το είχε κάνει και θέμα στη γυναικολόγο μήπως και γεννήσει στην ημερομηνία που ήθελε με καισαρική. Με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ για το ζωδιακο κύκλο της ήρθε ο ουρανός σφοντύλι! 1
Postmort3m Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έπλενα λαχανικά και φρούτα με σαπουνονερο πριν τα κόψω/ξεφλουδισω ( ακόμα και τις πατάτες και τα μαρούλια ) Εφτιαξα ποπ-κορν με ανοιχτή κατσαρόλα. Το πρώτο CD που εγραψα,αντί για μαρκαδόρο χρησιμοποιησα στυλό bic στην επιφάνεια του. Εσπαγα το κεφάλι μου μετά να καταλάβω γιατί δεν έπαιζε στο player χαχαχαχα Τι μου θύμισες..Είμαι στο σπίτι της θείας και φτιάχνει ποπ-κορν στην κατσαρόλα, δεν θυμάμαι αν την είχε αφήσει ανοιχτή ή κλειστή αλλά όλη η κουζίνα γέμισε ποπ-κορν! Είχαμε σκάσει στο γέλιο.. -Συμμαθήτρια από το σχολείο που βγήκαμε για καφέ πρόσφατα και είχα να την δω 7 χρόνια: Θέλει να συμμετάσχει στο lottery που κάνουν στην Αμερική για πράσινη κάρτα. Το λέει λόττο. Πήγε σε μέντιουμ και τις είπε ότι πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στις 13 ή στις 5 του μήνα, με έβαλε να ρίξουμε νόμισμα για να αποφασίσει. Δεν τις άρεσε το αποτέλεσμα, ξαναρίχνει και πέφτει αυτό που ήθελε. Οκ. Σημειωτέον σπουδάζει φυσικοθεραπεία και είναι του 9-10 (έτσι λέει), στο σχολείο ήταν τέρμα φυτό. Σε φάση διάβαζε στα διαλλείματα και στην γυμναστική και έκλεινε τα αυτιά της άμα τις μίλαγες. Οκ διαβάζει και παίρνει βαθμούς αλλά σε θέματα κοινής λογικής και γενικά θέματα εκτός μαθημάτων είναι τελείως στόκος. -Δούλευε γύρω στα 7 χρόνια σε διάφορα μαγαζιά (ταβέρνες, φούρνο) και δεν είχε υποβάλλει ποτέ φορολογική δήλωση μέχρι που της έστειλαν πρόστιμο γιατί δεν της είπε κανένας ότι πρέπει να υποβάλει δήλωση. Είναι 27 χρονών. -Πιστέυει ότι ότι κακό της έχει συμβεί στην ζωή της είναι επειδή δεν έχει βαφτιστεί και ότι αν βαφτιστεί θα πάνε όλα καλύτερα. Ακόμα χειρότερο έχει φίλες που πιστεύουν ακριβώς το ίδιο. (Είμαι άθεη οπότε ίσως να είμαι biased αλλά έλεος) Πραγματικά δεν ήξερα άν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που άκουγα. Ντάξει πάντα ήταν λίγο γιούχου και έχουν γέλιο τέτοια άτομα αλλά δεν μπορώ να κατανόησω πως κυκλοφορούν ανάμεσα μας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα