Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όταν ήμουνα εγώ στο κέντρο, κάποιος είχε χέσει δύο φορές στις ντουζιέρες. Μάλιστα τη δεύτερη φορά ήρθε μέσα ο εκπαιδευτής και μας λέει "Ο χέστης της ντουζιέρας χτύπησε πάλι". :-D

Βέβαια είχαμε κάτι παλουκάρια με ειδικές ανάγκες και μάλλον κάποιο από αυτά το έκανε.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 2
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνάδελφος, ετών 24 δεν είχε στείλει ποτέ στην ζωή του γράμμα. Του ζήτησα να κολλήσει ένα γραμματόσημο και με κοίταγε σαν ούφο. Απο λίγο να τον θυσιάσω σε κάποια Σκανδιναβική θεότητα...

• Like 1
Δημοσ.

Τέρενς Κουίκ σε συζήτηση με ανήλικη θαμώνα της πλατείας Συντάγματος (επί εποχής emo):

- Και εκεί που μαζεύεστε τι κάνετε;

- ...ακούμε μουσική...

- Τι μουσική;

- διάφορα, goth, hardcore...

- Hardcore; hardcore; Ξέρεις κοπέλα μου τι σημαίνει hardcore; Ξέρεις;

Μένουν όλοι μαλάκες στο πάνελ.

- Θα σου πω εγώ τι σημαίνει. Σκληρό πορνό.

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Θέλουμε βίδεο!

Μου έχουν πει και μια ιστορία που τη θυμήθηκα με αυτό, αλλά πιό πολύ για ανέκδοτο μοιάζει. Είναι λοιπόν ένα εργαλείο των φαναρτζήδων που λέγεται μαλάκας-τραβηχτικό. Ε, είχε πάει ένας καινούργιος στο συνεργείο, το αφεντικό του ζήτησε να φέρει το "μαλάκα" και αυτός πήγε και έφερε τον πιό σπαστικό φαναρτζή του συνεργείου και όλο χαρά είπε "τον έφερα".

• Like 4
Δημοσ.

Συνάδελφος, ετών 24 δεν είχε στείλει ποτέ στην ζωή του γράμμα. Του ζήτησα να κολλήσει ένα γραμματόσημο και με κοίταγε σαν ούφο. Απο λίγο να τον θυσιάσω σε κάποια Σκανδιναβική θεότητα...

δε λες πάλι καλα που δε το εστειλε στον εαυτό του;

γιατι ξερω κοπέλα, συμφοιτητρια (σε ΑΕΙ), τότε θα ταν 20-21, που εστειλε γράμμα στον εαυτό της..!

Δημοσ.

-Τύπος στον στρατό καθόταν στις τουρκικές.

-Γνωστός έβαζε coca cola στο μαλλί αντί για ζελέ.

στην σπαρτη στο στρατο τα ειδα και τα 2... λες???

οταν ξεκινησα το ξυρισμα αντι για αφρο εβαζα οδοντοκρεμα

πραμα που το ξανακανα στο στρατο οταν εμεινα απο αφρο..

μια παλια γκομενα τηγανισε κεφταδακια "που εστειλε ετοιμα η μανα της" και επαθε 2 βαθμου εγκαυματα στα χερια οταν πηγε να καθαρισει το τηγανι με το καυτο λαδι κατω απο την βρυση..

πιτσιρικα κοπελια σε μπιτσομπαρο καθαριζε τα τασακια με το σφουγγαρι για τα ποτηρια..

φοιτητης εβαλε πλυντηριο με σαπουνι για τα χερια

πακιστανος σε βενζιναδικο μου εβαλε σαπουνι για τα χερια ως καθαριστικο στις πιτσιλιθρες

σε σπιτι κοπελας ειδα την περισσοτερη σκονη της ζωης μου σε ενα σκρινιο...  και ειχε και αραχνες...  δεν το καθαριοσε ποτε επι 5 χρονια γιατι δεν ηταν δικο της

μαγαζι στην σαρτη "μπαρακι" δεν εχει καθαριστει ποτε "μα ποτε" και λειτουργει απο περιοδο 80...

Πώς λέγεται αυτό στην Σάρτη ? Κάθε χρονιά εκεί είμαι να ξέρω να μην πατήσω πότε άμα είναιΑποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Φιλη δν χρησιμοποιει χαρτι υγειας, κουζινας κ χαρτοπετσετα παραμονο χαρτοβαμβακα.

Η ιδια προ ημερων επλυνε τα ρουχα με αφρολουτρο

Δημοσ.

Θέλουμε βίδεο!

Δεν ξέρω αν υπάρχει βίντεο, εγώ το είχα πετύχει live. Λίγο που το γκούγκλαρα λένε ότι έχει παιχτεί σε Λαζόπουλο, μπορεί και στο ΟΛΑ, αλλά μάλλον χάθηκε στο χρονοντούλαπο. Έτος 2007.

Δημοσ.

Φιλη μου απο χωριο παρακαλω, οταν της ειπα οτι οι κοτες που ειχαν σπιτι τους κανουν αβγα απο μονες τους χωρις να της απαυτωνει ο κοκκορας επαθε το σοκ της ζωης της!Πηγε ρωτησε τον μπαμπα της για να σιγουρευτει

• Like 3
Δημοσ.

Συγκατοίκηση στο UK.

Ο άγγλος βγαίνει από το μπάνιο όπου είχε ξαπλώσει για να πλυθεί (?) μέσα στη γεμάτη μπανιέρα και δηλώνει ότι αφήνει τη μπανιέρα γεμάτη, μπας και θέλουμε να μπούμε και μεις, το νερό είναι ακόμα ζεστό.

Σ' αυτό δε φταίει ότι δεν ήξερε, φταίει ότι είναι Άγγλος.

• Like 7
Δημοσ.

Σ' αυτό δε φταίει ότι δεν ήξερε, φταίει ότι είναι Άγγλος.

Και στο ξυρισμα γεμιζουν λιγο το νεροχυτη ή ακομα χειροτερα μια μικρη λεκανη και ξεπλενουν εκει το ξυραφι!WTF????

Δημοσ.

Αν και δεν μ'αρέσει να ασχολούμαι με δουλειές του σπιτιού. Στο παρελθόν έχω έρθει σε σύγκρουση με άπειρους τσακωμούς με την μάνα μου γιατί δεν ξέρει να κάνει καλά διάφορα πράγματα και δεν είναι λειτουργική και οργανωμένη, έχει διάφορα ψυχολογικά και όλο κάτι τις βρωμάει, καταναλώνει πολύ azax και αλλάζει σφουγγαρίστρες πολύ συχνά και ξοδεύει πάρα πολύ νερό με αποτέλεσμα πολύ υψηλούς λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ. Ένα μόνο από το πολλά λάθος που κάνει, αντι να βάλει πρόγραμμα πότε θα βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο, μερικά ρούχα τα πλένει στα χέρια μέσα σε διάφορα λεκανάκια στο μπάνιο, καταναλώνει νερό σχεδόν όσο καταναλώνει το πλυντήριο για να πλύνει ένα μάτσο ρούχα μαζεμένα. Στην κουζίνα όλη την ώρα ακούγεται νερό για τα πιάτα, πλένει τα ίδια και τα ίδια γιατί κάτι μπορεί να βρωμάει. Επίσης σφουγγαρίζει μερικές φορές με νερό και μετά το πρώτο χέρι με το νερό βάζει καθαριστικό, αφού καθαρίσει με το καθαριστικό μετά ξανακαθαρίζει με σκέτο νερό για να βγάλει το καθαριστικό γιατί λέει οτι τις μυρίζει το πάτωμα αζαξίλας. Για μαγείρεμα και φαγητά ούτε λόγος.

Dude, αν τσακώνεσαι γι' αυτά τα πράγματα το μόνο σίγουρο είναι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν το έχει η μάνα σου. Sorry κιόλας αλλά είναι η αλήθεια.

Δημοσ.

Και στο ξυρισμα γεμιζουν λιγο το νεροχυτη ή ακομα χειροτερα μια μικρη λεκανη και ξεπλενουν εκει το ξυραφι!WTF????

Από όλα αυτά που διάβασες αυτό σου έκανε εντύπωση!?! :D

• Like 1
Δημοσ.

Στο ξύρισμα; Εκεί έχεις μείνει; Τουλάχιστον εκεί είναι όλα δικά σου.

Στο ξέπλυμα των πιάτων/ποτηριών;

Γεμίζουν δύο λεκάνες, η μία με σαπουνόνερο η άλλη με καθαρό νερό.

Βουτάν το άπλυτο στο σαπουνόνερο, καθαρίζουν, και μετά το βουτάν στην άλλη λεκάνη και ξεπλένουν.

Φαντάσου τι περιέχει η λεκάνη με το "καθαρό" νερό μετά από μερικά πιάτα/ποτήρια.

Συμβαίνει όχι μόνο σε σπίτια, αλλά και σε μαγαζιά, μπαρς, ακόμα και με ανοιχτές κουζίνες που βλέπεις τι κάνουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...