lepaterious Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Και απορία τώρα πως περνάς το νερό από τον κουβά η λεκάνη whatever μέσα στο πλυντήριο???? Είναι τίποτα παλιού τύπου που ρίχνεις το νερό εσύ? 2
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Λουζεται ήθελα να γράψω,το ρίχνει με κανατιτσα 1
scullyist Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γεμίζουν δύο λεκάνες, η μία με σαπουνόνερο η άλλη με καθαρό νερό. Βουτάν το άπλυτο στο σαπουνόνερο, καθαρίζουν, και μετά το βουτάν στην άλλη λεκάνη και ξεπλένουν. Φαντάσου τι περιέχει η λεκάνη με το "καθαρό" νερό μετά από μερικά πιάτα/ποτήρια. Συμβαίνει όχι μόνο σε σπίτια, αλλά και σε μαγαζιά, μπαρς, ακόμα και με ανοιχτές κουζίνες που βλέπεις τι κάνουν. Γενικευμένο το κακό στα βόρεια; Ολλανδία, φιλοξενία σε σπίτι Ολλανδού. Εκεί δεν έπαιζαν λεκανίτσες, τάπα στο νεροχύτη και ακριβώς ίδιο το υπόλοιπο σενάριο. Να του εξηγούμε πως έτσι μένει βρωμιά, βρώμικη σαπουνάδα κλπ και να επιμένει πως όχι, αυτός είναι ο σωστός τρόπος, ο δικός μας είναι άκρως αντιοικολογικός =περί εξοικονόμησης νερού τα επιχειρήματα. Ε άνοιγε την βρύση μόνο όταν ξεπλένεις... τσου, πάλι χρησιμοποιείς περισσότερο νερό απ'΄οτι χρειάζεται... Συμφωνήσαμε να διαφωνούμε κι απλά εμείς πριν χρησιμοποιήσουμε το οτιδήποτε τις επόμενες μέρες, του ρίχναμε ξανά πλύσιμο αλά ελληνικά. 1
NinjaMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 παλιά νόμιζα πως τα πιάτα δεν χρειάζεται να τα πλένεις από κάτω γιατί μόνο μέσα βάζεις φαγητό και τρως, άρα κάτω δεν λερώνονται Εγώ ακόμα έτσι τα πλένω και δεν έχω πάθει σαλμονέλα ή τροφική δηλητηρίαση. Το κάτω μέρος το ξεπλένω με νερό μόνο, αν δεν είναι λερωμένο. -Καθάριζα την οθόνη του υπολογιστή με azax μέχρι που ξεφλούδισε. Καμιά φορά και εγώ βάζω azax στο λαπτοπ και δεν μου έχει ξεφλουδίσει. 7)πετσετα για αποκρυφα και προσωπο ιδια Το κάνω αυτό μόλις έχω σκουπιστεί με την πετσέτα μετά το μπάνιο και την απλώνω να στεγνώσει και μετά την ξαναχρησιμοποιώ για χέρια-πρόσωπο κανονικά εωσότου κάνω 2ο μπάνιο, όπου ύστερα την ρίχνω στα άπλυτα. Ένας ΥΕΑ στη σχολή άδειαζε τα κουβαδάκια με τα κωλόχαρτα χωρίς γάντια. Αν πλύνει τα χέρια μετά καλά δεν είναι κομπλέ; Υπάρχουν και κάποιοι που πρέπει να καθαρίζουν τις τουαλέτες όσο σιχασιάρικη δουλειά και αν είναι και στον στρατό ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που τις καθάριζε τακτικά. Αυτό που μου την σπάει είναι όταν μετά το χέσιμο ο άλλος δεν χρησιμοποίει το βουρτσάκι της τουαλέτας για να την καθαρίσει ενώ πατάει το καζανάκι. Επίσης θυμάμαι που έκανα yolo και άδειασα ένα aqua forte στον βόθρο εκεί που ξυριζόμασταν (με τα κρεβάτια να είναι από δίπλα) και επειδή αυτός ο βόθρος είχε να καθαριστεί χρόνια ανάδυε μία παχύρευστη, άσχημη καπνίλα και οι φαντάροι σε όλο τον λόχο δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μετά.
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν πλύνει τα χέρια μετά καλά δεν είναι κομπλέ; Υπάρχουν και κάποιοι που πρέπει να καθαρίζουν τις τουαλέτες όσο σιχασιάρικη δουλειά και αν είναι και στον στρατό ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που τις καθάριζε τακτικά. Αυτό που μου την σπάει είναι όταν μετά το χέσιμο ο άλλος δεν χρησιμοποίει το βουρτσάκι της τουαλέτας για να την καθαρίσει ενώ πατάει το καζανάκι. Επίσης θυμάμαι που έκανα yolo και άδειασα ένα aqua forte στον βόθρο εκεί που ξυριζόμασταν (με τα κρεβάτια να είναι από δίπλα) και επειδή αυτός ο βόθρος είχε να καθαριστεί χρόνια ανάδυε μία παχύρευστη, άσχημη καπνίλα και οι φαντάροι σε όλο τον λόχο δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μετά. Ε καλά το να πιάνεις σκ@τα και μετά να λες ε σιγά πλένω τα χέρια μου δεν είναι ότι πιο λογικό. Κι γω σαν ΥΕΑ έχω καθαρίσει τουαλέτες αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται γάντι.
evabb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ειναι μια μινι καφριλια που κανω σε περιοδους μεγαλης βαρεμαρας. αντι να ξεσκονισω με πανι/swifer/φτερο καμια φορα, περναω τις επιφανειες με την ηλεκτρικη ή το μικρο σκουπακι, ετσι για τα χοντρα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ειναι μια μινι καφριλια που κανω σε περιοδους μεγαλης βαρεμαρας. αντι να ξεσκονισω με πανι/swifer/φτερο καμια φορα, περναω τις επιφανειες με την ηλεκτρικη ή το μικρο σκουπακι, ετσι για τα χοντρα. Εγώ αμα διπλώνω τα πλυμένα και δω κανένα τρύπιο βρακί, το κάνω ξεσκονιστήρι πριν το πετάξω. 2
evabb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ αμα διπλώνω τα πλυμένα και δω κανένα τρύπιο βρακί, το κάνω ξεσκονιστήρι πριν το πετάξω. κι η μανα μου το ιδιο κανει, επισης παλιες πιτζαμες τις κοβει κομματια και τις κανει ξεσκονιστηρια. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2015 από evabb 2
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δεν εχω καταλαβει τι γραφεις Κεκτημένη ταχύτητα .. Στον στρατό είχαμε άτομο που σφουγκαρσε με το καύσιμο των οχημάτων που υπήρχε σε ενα Κούβα.. Προφανώς ο κουβάς αυτός ηταν πιο κοντά και του φάνηκε καλή ιδεα.. Το θεμα ειναι πως δεν κατάλαβε ότι ειχε καύσιμο και όχι νερό... Το παιδί δεν.. 1
deesnider Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κεκτημένη ταχύτητα ... ...που υπήρχε σε ενα Κούβα Αυτό δεν είναι κεκτημένη ταχύτητα. Είναι τυφλή εμπιστοσύνη στον αυτόματο διορθωτή... 10
8elwADSL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δε λες πάλι καλα που δε το εστειλε στον εαυτό του; γιατι ξερω κοπέλα, συμφοιτητρια (σε ΑΕΙ), τότε θα ταν 20-21, που εστειλε γράμμα στον εαυτό της..! Τουλάχιστον παρέλαβε το γράμμα;
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το τσιγάρισμα πάντα νόμιζα ότι περιλαμβάνει με κάποιον τρόπο και τσιγάρα γι'αυτό όταν βλέπω συνταγή να το αναφέρει, την προσπερνώ και πάω στην επόμενη. [ναι, ακόμα δεν ξέρω τί είναι και δεν το έχω ψάξει Χ-) ] 1
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τουλάχιστον παρέλαβε το γράμμα; ναι... και ημουν κ μπροστα και ειχαμε πεθανει στο γελιο με τον ταχυδρομο ο οποιος χτυπησε και το κουδουνι για να το δώσει και να δεί αντιδράσεις!! 1
8elwADSL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν το δεις από διαφορετική οπτική γωνιά ήταν μια πετυχημένη αποστολή τα κατάφερε η κοπέλα 1
Highlander Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το τσιγάρισμα πάντα νόμιζα ότι περιλαμβάνει με κάποιον τρόπο και τσιγάρα γι'αυτό όταν βλέπω συνταγή να το αναφέρει, την προσπερνώ και πάω στην επόμενη. [ναι, ακόμα δεν ξέρω τί είναι και δεν το έχω ψάξει Χ-) ] Μια γνωστή μου μαγειρεύει περίπου με τον τρόπο που λες: Ότι έχει η συνταγή, κατ'ευθείαν όλα μαζί στην κατσαρόλα. Ούτε τσιγάρισμα, ούτε τπτ. Δεν έχω κάτσει για φαγητό ποτέ εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα