pluss Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Guys, εδώ είναι ΜΜΜ και άνεργοι, μην τα μπερδεύετε, έχει αντίστοιχο θέμα για την athenacard , εδώ και εδώ. Για τους ανέργους μιλάμε κι εμείς. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από pluss
dtzgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Λοιπόν: η σύζυγος έχει κάρτα ως άνεργη, που τη φόρτισε πριν 1 μήνα. Όταν έληξε η πρώτη φόρτιση, μπήκε πρώτα στην ηδηκα όπου έγραφε ότι η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη και δεν είχε τίποτα να κάνει (= όπως μπήκε, βγήκε). Μετά άνοιξε την εφαρμογή Athena card απο Android με nfc, και κάνοντας login με το λογαριασμό της (στο Athena card) και τα στοιχεία της καρτας, της εμφάνισε προϊόν προς φόρτιση. Έβαλε την κάρτα στο nfc, πέρασε το νέο 30ημερο στην κάρτα (~10 sec) και τέλος. 4 2
cb_papi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Και σε εμένα λειτουργεί κανονικά η ανανέωση. Μπήκα χτες στο ΗΔΙΚΑ και σήμερα την φόρτισα κανονικά σε μηχάνημα του ΟΑΣΑ.
tommybertsen Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, dtzgr είπε Λοιπόν: η σύζυγος έχει κάρτα ως άνεργη, που τη φόρτισε πριν 1 μήνα. Όταν έληξε η πρώτη φόρτιση, μπήκε πρώτα στην ηδηκα όπου έγραφε ότι η κάρτα είναι ήδη ενεργοποιημένη και δεν είχε τίποτα να κάνει (= όπως μπήκε, βγήκε). Μετά άνοιξε την εφαρμογή Athena card απο Android με nfc, και κάνοντας login με το λογαριασμό της (στο Athena card) και τα στοιχεία της καρτας, της εμφάνισε προϊόν προς φόρτιση. Έβαλε την κάρτα στο nfc, πέρασε το νέο 30ημερο στην κάρτα (~10 sec) και τέλος. Μόλις τώρα, cb_papi είπε Και σε εμένα λειτουργεί κανονικά η ανανέωση. Μπήκα χτες στο ΗΔΙΚΑ και σήμερα την φόρτισα κανονικά σε μηχάνημα του ΟΑΣΑ. Έκανες κάτι στο ΗΔΙΚΑ ή απλά μπήκες και τσέκαρες ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη η κάρτα, όπως ο φίλος πιο πάνω;
cb_papi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μπήκα με τα στοιχεία του Taxis, πάτησα εξουσιοδότηση, μετά συμπλήρωσα ΑΜΚΑ και μου έβγαλε "Συγχαρητήρια, η κάρτα σας είναι έτοιμη". Νομίζω το ίδιο είχα κάνει πριν 1 μήνα όταν την φόρτισα πρώτη φορά.
tommybertsen Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Την πρώτη φορά χρειάστηκαν στοιχεία κάρτας, δεν ήταν έτοιμη on the fly. Άρα ουσιαστικά δεν έκανες τίποτα, απλά εξουσιοδότηση εκ νέου.
mamba84 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Εληγε ο πρωτος μηνας στις 4/5...δεν εκανα κατι με ΗΔΙΚΑ.πηγα σταθμο πειραια στις 4/5 και πατησα επιδοτηση(χρειαστηκε ν αλλαξω 2-3 μηχανημτα βεβαια)... οταν εγινε η επιδοτηση χτυπησα την καρτα για να τσεκαρω κι ελεγε οτι μενουν 10 ωρες ακομα.πιστευα οτι δεν εγινε δουλεια αλλα τελικα την επομενη μερα εβγαλε κανονικα οτι μενουν 30 μερες ακομα 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Εγω εχουν περασει σχεδον 40μερες απο τοτε που εκανα την αιτηση για νεα καρτα ηλεκτρονικα και ακομα περιμενω.Και η βλακεια οτι δεν μπορω να παω να βγαλω αλλη καρτα απο τον γκισε οσο περιμενω να μου ερθει αυτη.
Racerr Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω εχουν περασει σχεδον 40μερες απο τοτε που εκανα την αιτηση για νεα καρτα ηλεκτρονικα και ακομα περιμενω.Και η βλακεια οτι δεν μπορω να παω να βγαλω αλλη καρτα απο τον γκισε οσο περιμενω να μου ερθει αυτη. παρε τηλεφωνο στα ελτα οπως εκανα εγω κι οι περισσοτεροι
Adanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω εχουν περασει σχεδον 40μερες απο τοτε που εκανα την αιτηση για νεα καρτα ηλεκτρονικα και ακομα περιμενω.Και η βλακεια οτι δεν μπορω να παω να βγαλω αλλη καρτα απο τον γκισε οσο περιμενω να μου ερθει αυτη. Θα σου έρθει όπου να είναι ΑΝ έχει καταχωρηθεί. Η κοπέλα μου είχε κάνει ηλεκτρονική αίτηση και τελικά δεν πέρασε στο σύστημα και περιμέναμε 2 μήνες χωρίς λόγο. Πήγε σε γκισέ και έβγαλε.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Adanos είπε Θα σου έρθει όπου να είναι ΑΝ έχει καταχωρηθεί. Η κοπέλα μου είχε κάνει ηλεκτρονική αίτηση και τελικά δεν πέρασε στο σύστημα και περιμέναμε 2 μήνες χωρίς λόγο. Πήγε σε γκισέ και έβγαλε. Εχει καταχωρηθει μιας και πηγα σε γκισε να βγαλω και την εμφανισε στο συστημα την αιτηση.
Adanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 16 minutes ago, Fulgore said: Εχει καταχωρηθει μιας και πηγα σε γκισε να βγαλω και την εμφανισε στο συστημα την αιτηση. Τότε δεν σου μένει τίποτα άλλο πέρα από υπομονή. Και εμένα 50 μέρες έκανε περίπου. Το παλούκι το τρως εσύ τώρα γιατί θα κλείσουν οι πύλες και γενικά περνάς πιο δύσκολα τώρα.
Racerr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 η καρτα μου εληξε χθες σημερα την βαζω στην εφαρμογη αλλα δεν μου βγαζει για ανανεωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις