lek88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, theoritikos είπε Γίνεται μόνο με κινητό που έχει nfc και την εφαρμογή athena card Εχω nfc! Όταν αξιωθουν να μου την ενεργοποιησουν θα δοκιμάσω!!!
redykt Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 4 hours ago, Βασίλης_29 said: Μπορείς να βάλεις nfc σε υπάρχον smartphone ή πρέπει να αγοράσεις καινούργιο κινητό; οχι δε γινεται. πρεπει το κινητο σου να υποστηριζει τεχνολογία NFC.
tommybertsen Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Σήμερα θα τσεκάρω (σε λίγο) αν το δωρεάν κόμιστρο του ανέργου ενεργοποιήθηκε μέσω φόρτισης με NFC. Fingers Crossed
Diskimpex Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 ΟΑΣΑ: Τρέχει να βουλώσει τις «τρύπες» του ηλεκτρονικού εισιτηρίου http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/357430-oasa-trexei-na-boulosei-tis-«tripes»-tou-ilektronikou-eisitiriou
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Στις 17/5/2018 στις 8:41 ΜΜ, jonkyr είπε Σήμερα πάντως μού έσκασε κοπελίτσα (πιτσιρίκα) τρέχοντας από πίσω μου για να περάσει από τη μπάρα όταν πέρασα εγώ. Δεν την πήρα μυρωδιά εγκαίρως, θα φρέναρα λίγο για να γελάσουμε Αλλά εκεί είναι το μυστικό, δεν έχεις μάτια στην πλάτη Μία πύλη πάντως ήταν ανοικτή, μπορούσε να περάσει από εκεί και χωρίς τη "βοήθειά" μου. Την αφήνεις να σου κολλήσει απο πίσω και μετά της κολλάς εσύ απο πίσω λέγοντάς της:Μια σου και μια μου. 20 ώρες πριν, lek88 είπε Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να βάζω το δωρεάν κόμιστρο των 30 ημερών (άνεργη) και μέσω υπολογιστή? Μέσω της ιστοσελίδας που ενεργοποίησα την κάρτα γίνεται? 14 ώρες πριν, redykt είπε οχι δε γινεται. πρεπει το κινητο σου να υποστηριζει τεχνολογία NFC. Επίσης η τεχνολογία NFC βασίζεται και στην μπαταρία που το υποστηρίζει.Αν η μπαταρία είναι Chang chong yiang no NFC. ΥΓ: Εχει ανταλλάξει κανείς αρχεία μεταξύ 2 smartphones μέσω NFC;Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε κάτι.Πάντως με Wi-Fi Direct ανταλλάζεις αρχεία πολύ γρήγορα.Το BT μπροστά του είναι κάρβουνο.
tommybertsen Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μία χαρά φορτίστηκε η κάρτα με το δωρεάν κόμιστρο μέσω NFC. Αν θέλω να βάλω 30€ μηνιαίο, μπορώ και αυτό μέσω NFC με απευθείας φόρτιση, χωρίς να περάσω από μηχάνημα;
pluss Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tommybertsen είπε Μία χαρά φορτίστηκε η κάρτα με το δωρεάν κόμιστρο μέσω NFC. Αν θέλω να βάλω 30€ μηνιαίο, μπορώ και αυτό μέσω NFC με απευθείας φόρτιση, χωρίς να περάσω από μηχάνημα; Η φόρτιση μέσω NFC αφορά όλα τα κόμιστρα, οπότε μπορείς κανονικά. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από pluss 1 2
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια ανεργοι που εχουν ενεργοποιημενη την καρτα για τα μεσα, πρεπει πλεον να συνεχιζουν να εκτυπωνουν καθε μηνα το χαρτι του οαεδ οπως εκαναν; δλδ να εχουν και το μηναιο χαρτι του οεαδ για τα μεσα αλλα και την ηλεκτρονικη καρτα; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Tzini_Gr
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Το αντίμετρο στους τζαμπατζήδες είναι το απότομο φρενάρισμα πάντα μόλις περάσουμε την πύλη. Πήγαν να μου χωθούν 2 γυφτάκια στο Σύνταγμα, το ένα το χτύπησε η πόρτα και άρχισε να κλαίει, ενώ πριν κορόιδευε κι έσπρωχνε. Αν έσπασε τίποτα δεν ξέρω και δε με απασχολεί καθόλου, να του γίνει μάθημα, αφού η κοινωνία στην οποία μεγαλώνει δεν του δι΄νει κανένα. 3 1
jakegate7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 hour ago, Tzini_Gr said: παιδια ανεργοι που εχουν ενεργοποιημενη την καρτα για τα μεσα, πρεπει πλεον να συνεχιζουν να εκτυπωνουν καθε μηνα το χαρτι του οαεδ οπως εκαναν; δλδ να εχουν και το μηναιο χαρτι του οεαδ για τα μεσα αλλα και την ηλεκτρονικη καρτ Οχι αρκει η ενεργοποιημενη ath.ena card 1
Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε παιδια ανεργοι που εχουν ενεργοποιημενη την καρτα για τα μεσα, πρεπει πλεον να συνεχιζουν να εκτυπωνουν καθε μηνα το χαρτι του οαεδ οπως εκαναν; δλδ να εχουν και το μηναιο χαρτι του οεαδ για τα μεσα αλλα και την ηλεκτρονικη καρτα; Αν υπάρξει πρόβλημα με την κάρτα θα πρέπεις να αποδείξεις ότι είσαι άνεργος .Είδα με κάρτα δεν άνοιγε η πύλη, και απευθύνθηκε κάποιος στον υπάλληλο να του ανοιξει . Επιασαν κουβέντα και έδειχνε χαρτιά. 1
Adanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 On 5/18/2018 at 21:10, Βασίλης_29 said: Πάντως το σύστημα έτσι όπως το έχουν, δεν μειώνει τους τζαμπατζήδες γιατί θα πηγαίνουν να περάσουν από την μπάρα μέχρι να κλίσει, πρέπει σε όλες τις πύλες να υπάρχουν άνθρωποι να κοιτάνε. Δεν είναι απαραίτητο σε όλες τις πύλες. 1-2 άτομα θέλει. Απλά πρέπει να κλείνουν οι πύλες πιο γρήγορα με το που ο αισθητήρας "νιώσει" να περνάει άτομο. Η φάση είναι ότι αν σταματήσεις απότομα σου την λένε κιόλας γιατί δεν τους άφησες να περάσουν. 1
soiramk Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι. Την κάρτα των ανέργων μπορείς να την ανανεώσεις με την επιδότηση, πριν λήξουν οι υπολειπόμενες μέρες; Π.χ. να έχεις ακόμα 10 μέρες για να λήξει, αλλά να τη φορτίσεις με την επιδότηση του επόμενου μήνα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από soiramk
eidikos33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 αν καποιος εχει καρτα athens card ανεργων με επιδοτηση αλλα σε πιθανο ελεγχο απο ελεγκτη δεν την εχει μαζι του και του επιβαλλουν προστιμο μπορει να παει μετα και να το ακυρωσει το προστιμο με την επιδειξη της athens card?
Adanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 minutes ago, eidikos33 said: αν καποιος εχει καρτα athens card ανεργων με επιδοτηση αλλα σε πιθανο ελεγχο απο ελεγκτη δεν την εχει μαζι του και του επιβαλλουν προστιμο μπορει να παει μετα και να το ακυρωσει το προστιμο με την επιδειξη της athens card? Με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και μιας βεβαίωσης πολύ πιθανόν να στην σβήσουν. Η Athena Card από μόνη της δεν αποδεικνύει τίποτα νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις