tommybertsen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Για να στο λέει όμως, κάτι ξέρει. Ηλεκτρονικά έχεις καλές πιθανότητες να μη λάβεις κάρτα ποτέ γιατί θα χαθεί, το πιθανότερο. Μπορεί και να την πάρεις άμεσα. Πας στο κοντινότερο εκδοτήριο και βγάζεις άμεσα χωρίς αναμονές.
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Παιδιά έχω ξεκινήσει εργασία και ενδέχεται αύριο να μου ανανεωθεί η κάρτα και για τον επόμενο μήνα.. Επειδή η εργασία είναι στον αερολιμένα και κοστίζει 50 ευρώ η κάρτα αξίζει να πάω να την κόψω και να τα βάλω από την τσέπη μου η να κάνω τον μακακα και να την κρατήσω και τον επόμενο μήνα Το θέμα είναι αν με πιάσει ελεγκτής τι κάνω?
soiramk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Με έξι (6) ημέρες υπόλοιπο στην κάρτα (ανέργων), έκανα επαναφόρτιση της επιδότησης σε μηχάνημα και στην επόμενη επικύρωση 'πήρε' τη νέα και έτσι πάνε η έξι μέρες και άρχισε από τώρα το 30ήμερο... 1
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, eidikos33 είπε Το θέμα είναι αν με πιάσει ελεγκτής τι κάνω? Και πως θα δει ότι ΔΕΝ είσαι άνεργος; Απορία το έχω. Λογικά πάντα, Θα βγάλει το μηχανάκι, θα βάλει την κάρτα, θα δει ότι "είσαι άνεργος" (αφού έχεις φορτίσει με επιδότηση) , και θα σε αφήσει. Έχοντας μια athenacard φορτισμένη με επιδότηση, δεν υπάρχει ανάγκη επίδειξης κάρτας ανεργίας, μιας και υποτίθεται ότι το σύστημα "ξέρει" ότι είσαι άνεργος και αυτός είναι ο λόγος που σε άφησε να ανανεώσεις την athenacard. Έτσι δεν είναι; Υποθετικά το παραπάνω, γιατί αν την ψυλλιαστούν την φάση, θεωρώ πως θα αρχίσουν να ζητούν και την κάρτα ανεργίας, ενώ δεν είσαι υποχρεωμένος να την δείξεις, έχεις αποδεικτικά στοιχεία μέσω της athenacard...υποτίθεται
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, tommybertsen είπε Και πως θα δει ότι ΔΕΝ είσαι άνεργος; Απορία το έχω. Λογικά πάντα, Θα βγάλει το μηχανάκι, θα βάλει την κάρτα, θα δει ότι "είσαι άνεργος" (αφού έχεις φορτίσει με επιδότηση) , και θα σε αφήσει. Έχοντας μια athenacard φορτισμένη με επιδότηση, δεν υπάρχει ανάγκη επίδειξης κάρτας ανεργίας, μιας και υποτίθεται ότι το σύστημα "ξέρει" ότι είσαι άνεργος και αυτός είναι ο λόγος που σε άφησε να ανανεώσεις την athenacard. Έτσι δεν είναι; Υποθετικά το παραπάνω, γιατί αν την ψυλλιαστούν την φάση, θεωρώ πως θα αρχίσουν να ζητούν και την κάρτα ανεργίας, ενώ δεν είσαι υποχρεωμένος να την δείξεις, έχεις αποδεικτικά στοιχεία μέσω της athenacard...υποτίθεται Τι να πω και εγώ αυτό σκεφτομαι,τεσπα να συνεχίσω να μπαίνω τζαμπα έτσι δεν είναι?
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Άστα να πάνε... Κανείς δεν ξέρει ποιος ξέρει και τι ξέρει Εγώ είχα δοκιμάσει 2-3 φορές να ακυρώσω από το ΗΔΙΚΑ και έβγαζε error, δεν ξαναδοκίμασα.
Diskimpex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο μετρο στις μπαρες δυο δυο με ιδια καρτα βλεπω συνεχεια .Δεν ελεγχει κανεις σεκιουριτας Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Diskimpex
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Diskimpex είπε Στο μετρο στις μπαρες δυο δυο με ιδια καρτα βλεπω συνεχεια .Δεν ελεγχει κανεις σεκιουριτας Δεν είναι δουλειά σεκιουριτά αυτή, αλλά δουλειά ελεγκτή.
Diskimpex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ως τωρα αυτοι που γραφουν εσα σεκουριτι κοιταζαν .Αν ειχαν αδεια αγνωστο
tommybertsen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά δεν πειράζει Υπάρχουν ελεγκτές σε πάρα πολύ λίγα σημεία και αρκετά σπάνια. Σύνταγμα μπορεί να πετύχεις ας πούμε. Σεκιούριτι δεν έχοιυν δουλειά να ελέγχουν ποιος χτυπάει και ποιος όχι, ξέρουν πολύ καλά ότι περνάνε στο τζάμπα πολλοί. Γιατί και 10 άτομα να μπουν, η πόρτα θα ανοίγει μόλις αντιληφθεί κίνηση.
Diskimpex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Εγραψα σε συνεχεια με παραπανω δυο δυο με ιδια καρτα βλεπω συνεχεια .Δεν ξερω ποιος εχει ,δεν εχει αδεια για ελεγχο .Αυτοι που ειδα εκαναν ελεγχους στις μπαρες για εισιτηρια,,ηταν καποιοι που εγραφαν εσα σεκουριτι .
Diskimpex Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Ιδιωτικη ειναι μαλλον για ολες τις δουλειες .Και αγγαρειες εχω δει να τους βαζουν.Και ενας ελεγε αργουν να τους πληρωσουν. 1
gokuthelegend Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωστός μου που γράφτηκε σήμερα στον ΟΑΕΔ λόγω ότι έληξε πρόσφατα η σύμβασή του και απολύθηκε, ήρθε με την athenacard του για να ενεργοποιήσουμε το δωρεάν κόμιστρο για τους ανέργους.Μπήκαμε στο idika.gr, ακολουθήσαμε τις οδηγίες και το κόμιστρο ενεργοποιήθηκε κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως η μόνη πληροφορία που μας δίνει το ΗΔΙΚΑ είναι ότι η κάρτα είναι ενεργοποιημένη και τίποτα άλλο, "Συγχαρητήρια, η κάρτα σας είναι έτοιμη" μας γράφει. Δεν μας δίνει κάποιες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πότε έγινε η ενεργοποίηση του δωρεάν κόμιστρου, πόσες μέρες μας μένουν ή κάποια άλλη πληροφορία για να ξέρουμε κάθε πότε θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δηλαδή θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε 13 του μήνα θα κάνουμε ανανέωση ή μπορεί να βρεθεί και από κάπου αυτή η πληροφορία; Προφανώς μιλάμε για προσωποποιημένη κάρτα. Επίσης μπαίνοντας στο athenacard.gr με τα στοιχεία και τους κωδικούς της κάρτας ούτε εκεί μας βγάζει κάποια πληροφορία. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από gokuthelegend
dhmak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο idika δεν χρειάζεται να ξαναμπείς, τις πληροφορίες που ζητάτε θα τις πάρετε από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης (σε σταθμούς) ή απο την εφαρμογή στο κινητό (αν το κινητό υποστηρίζει NFC) Από εκεί θα φορτώνετε το δωρεάν κόμιστρο / επιδότηση. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από dhmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις