Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να στο λέει όμως, κάτι ξέρει. Ηλεκτρονικά έχεις καλές πιθανότητες να μη λάβεις κάρτα ποτέ γιατί θα χαθεί, το πιθανότερο. Μπορεί και να την πάρεις άμεσα. Πας στο κοντινότερο εκδοτήριο και βγάζεις άμεσα χωρίς αναμονές. 

Δημοσ.

Παιδιά έχω ξεκινήσει εργασία και ενδέχεται αύριο να μου ανανεωθεί η κάρτα και για τον επόμενο μήνα.. Επειδή η εργασία είναι στον αερολιμένα και κοστίζει 50 ευρώ η κάρτα αξίζει να πάω να την κόψω και να τα βάλω από την τσέπη μου η να κάνω τον μακακα και να την κρατήσω και τον επόμενο μήνα 

Το θέμα είναι αν με πιάσει ελεγκτής τι κάνω?

Δημοσ.

Με έξι (6) ημέρες υπόλοιπο στην κάρτα (ανέργων), έκανα επαναφόρτιση της επιδότησης σε μηχάνημα και στην επόμενη επικύρωση 'πήρε' τη νέα και έτσι πάνε η έξι μέρες και άρχισε από τώρα το 30ήμερο... 

• Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Το θέμα είναι αν με πιάσει ελεγκτής τι κάνω?

Και πως θα δει ότι ΔΕΝ είσαι άνεργος; Απορία το έχω.

Λογικά πάντα, Θα βγάλει το μηχανάκι, θα βάλει την κάρτα, θα δει ότι "είσαι άνεργος" (αφού έχεις φορτίσει με επιδότηση) , και θα σε αφήσει. Έχοντας μια athenacard φορτισμένη με επιδότηση, δεν υπάρχει ανάγκη επίδειξης κάρτας ανεργίας, μιας και υποτίθεται ότι το σύστημα "ξέρει" ότι είσαι άνεργος και αυτός είναι ο λόγος που σε άφησε να ανανεώσεις την athenacard. Έτσι δεν είναι; :P 

Υποθετικά το παραπάνω, γιατί αν την ψυλλιαστούν την φάση, θεωρώ πως θα αρχίσουν να ζητούν και την κάρτα ανεργίας, ενώ δεν είσαι υποχρεωμένος να την δείξεις, έχεις αποδεικτικά στοιχεία μέσω της athenacard...υποτίθεται :lol: 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Και πως θα δει ότι ΔΕΝ είσαι άνεργος; Απορία το έχω.

Λογικά πάντα, Θα βγάλει το μηχανάκι, θα βάλει την κάρτα, θα δει ότι "είσαι άνεργος" (αφού έχεις φορτίσει με επιδότηση) , και θα σε αφήσει. Έχοντας μια athenacard φορτισμένη με επιδότηση, δεν υπάρχει ανάγκη επίδειξης κάρτας ανεργίας, μιας και υποτίθεται ότι το σύστημα "ξέρει" ότι είσαι άνεργος και αυτός είναι ο λόγος που σε άφησε να ανανεώσεις την athenacard. Έτσι δεν είναι; :P 

Υποθετικά το παραπάνω, γιατί αν την ψυλλιαστούν την φάση, θεωρώ πως θα αρχίσουν να ζητούν και την κάρτα ανεργίας, ενώ δεν είσαι υποχρεωμένος να την δείξεις, έχεις αποδεικτικά στοιχεία μέσω της athenacard...υποτίθεται :lol: 

Τι να πω και εγώ αυτό σκεφτομαι,τεσπα να συνεχίσω να μπαίνω τζαμπα έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Άστα να πάνε... Κανείς δεν ξέρει ποιος ξέρει και τι ξέρει :lol: Εγώ είχα δοκιμάσει 2-3 φορές να ακυρώσω από το ΗΔΙΚΑ και έβγαζε error, δεν ξαναδοκίμασα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μετρο στις μπαρες δυο δυο με ιδια καρτα βλεπω συνεχεια .Δεν ελεγχει κανεις σεκιουριτας

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Diskimpex είπε

Στο μετρο στις μπαρες δυο δυο με ιδια καρτα βλεπω συνεχεια .Δεν ελεγχει κανεις σεκιουριτας

Δεν είναι δουλειά σεκιουριτά αυτή, αλλά δουλειά ελεγκτή. 

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά δεν πειράζει :P Υπάρχουν ελεγκτές σε πάρα πολύ λίγα σημεία και αρκετά σπάνια. Σύνταγμα μπορεί να πετύχεις ας πούμε. Σεκιούριτι δεν έχοιυν δουλειά να ελέγχουν ποιος χτυπάει και ποιος όχι, ξέρουν πολύ καλά ότι περνάνε στο τζάμπα πολλοί. Γιατί και 10 άτομα να μπουν, η πόρτα θα ανοίγει μόλις αντιληφθεί κίνηση.

Δημοσ.

Εγραψα σε συνεχεια με παραπανω δυο δυο με ιδια καρτα βλεπω συνεχεια  .Δεν ξερω ποιος εχει ,δεν εχει  αδεια για ελεγχο .Αυτοι που ειδα εκαναν ελεγχους  στις μπαρες για εισιτηρια,,ηταν καποιοι  που εγραφαν εσα σεκουριτι .

Δημοσ.

Ιδιωτικη ειναι μαλλον για ολες τις δουλειες .Και αγγαρειες εχω δει να τους βαζουν.Και ενας ελεγε αργουν να τους πληρωσουν.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωστός μου που γράφτηκε σήμερα στον ΟΑΕΔ λόγω ότι έληξε πρόσφατα η σύμβασή του και απολύθηκε, ήρθε με την athenacard του για να ενεργοποιήσουμε το δωρεάν κόμιστρο για τους ανέργους.Μπήκαμε στο idika.gr, ακολουθήσαμε τις οδηγίες και το κόμιστρο ενεργοποιήθηκε κανονικά. Το πρόβλημα είναι πως η μόνη πληροφορία που μας δίνει το ΗΔΙΚΑ είναι ότι η κάρτα είναι ενεργοποιημένη και τίποτα άλλο, "Συγχαρητήρια, η κάρτα σας είναι έτοιμη" μας γράφει. Δεν μας δίνει κάποιες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πότε έγινε η ενεργοποίηση του δωρεάν κόμιστρου, πόσες μέρες μας μένουν ή κάποια άλλη πληροφορία για να ξέρουμε κάθε πότε θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δηλαδή θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε 13 του μήνα θα κάνουμε ανανέωση ή μπορεί να βρεθεί και από κάπου αυτή η πληροφορία; Προφανώς μιλάμε για προσωποποιημένη κάρτα. Επίσης μπαίνοντας στο athenacard.gr με τα στοιχεία και τους κωδικούς της κάρτας ούτε εκεί μας βγάζει κάποια πληροφορία.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο idika δεν χρειάζεται να ξαναμπείς, τις πληροφορίες που ζητάτε θα τις πάρετε από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης (σε σταθμούς) ή απο την εφαρμογή στο κινητό (αν το κινητό υποστηρίζει NFC)

Από εκεί θα φορτώνετε το δωρεάν κόμιστρο / επιδότηση.

Επεξ/σία από dhmak
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...